jävla helvete

Va ju i Barcelona i veckan men bloggen har legat nere ett tag så nu slipper ni en mer utförlig berättelse än att jag säger att där var trevligt. För det vare! :)



Inte så mkt annat har hänt...väldigt lite faktiskt. Å det suger ju litegrann, men de e väl som man e värd :P De enda som hänt sen ja kom hem va att ja va hos lilla tandläkarn igår. Haha men ja vart så förkyld så ja var konstant livrädd att jag när som hellst skulle tok-nysa upp hela altet på stackars tandhygeinisten. haha. Men sen kom ja på hur kul det hade sett ut ändå, haha. xD Så lite kul hade jag i varje fall :P

Förövrigt ska vi inte få åka på något träningsläger, inte om klubben får som den vill iaf... Varför det tänker ni? Jooooo, bland annat för atteee klubben har bestämt att mn bara ska få åka på skollov (bör noteras att hälften av våran grupp inte går i "skolan" längre..) plus för några andra anledningar. Typ att styrelsen inte gillar Marc bara för att han vill förändra lite i klubben. Magaaaaaaah. Jävla sosse-fasoner, ja blir så fruktansvärt trött asså. Seriöööööööööst, haha. Jävvla Sverige. Man ska alltid hålla på å se till att alla får det lika miserabelt, inte fan ska dom som kan få någonting bra här i livet få det, åh nej. Det vore ju sjukt dumt.

Summa sumarum: Klubben tycker alltså att det är bättre (och mer rättvist??) att ingen alls (från vår grupp vill säga...) får åka på läger än att några får det. På torsdag ska ja (till sammans med Pappa Palm och min mor) läxa upp ordföranden.

Punkt slut.

Kommentarer
Postat av: Johan

Det är väl klart som fan det är mer rättvist... Skulle ju haft dåligt samvete hela tiden där nere om man visste att några inte fick åka med.

2008-04-02 @ 16:12:22
URL: http://schooner.blogg.se
Postat av: Johan

Ditt fel är väl klart det inte är. Sen finns det ingen ideologi med mål att alla ska få det lika misarabelt, bara att alla ska få det lika bra. Vad säger att du ska få ha det bättre än någon annan? Du har förtjänat det eller? Du, din RÖV har förtjänat det. Eller haaaaar den det? Harelikabrasomallaandrahajj!

2008-04-02 @ 21:54:07
URL: http://schooner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken bakom tangentbordet:

Här skriver Jossan, aka Josefine, om det som händer i hennes liv. Det är mycket sköj, mycket friidrott, lite dietistplugg, en hel del silversmide och design. Och såklart annat som en 24-åring kan tänkas pyssla med och fundera på. Mycket nöje! :)



På jvalleytwig.se säljer jag mina smycken. Klicka på bilden för att komma dit!
RSS 2.0