Star Trek-Jossan

Idag bar det av en sväng till självaste Kungsbackaområdet. De var najs, för med mig hem igen hade jag en del snygge träningskläder :D Bland annat en mycket...speciell(?) vit långärmad sak..Om man har på sig den och drar upp dragkedjan äända upp (den är typ 1cm upp i halsen), så ser det ut som man kommer direkt från inspelningen av Star Trek! Man kan ju undra vad man hade fått för snyggt Star Trek-namn förresten...
Och bonusinfo för er inbitna; (den icke uppdragna) kragen påminner änna lite om den Körberg hade på sig -88 när han sjöng "Stad I Ljus" ...och det blev ju succé, sååå. Hahaha xD Förlåt mej, men jaja, tröjan verka la lite praktisk iaf :D (Sen var resten mer av arten "normala" (tränings)kläder, så dom tänker jag verkligen inte beskriva närmare ;) )

Kvällen tillbringades förträffligt at Annika's place. God mat. Mindre god paj. Och MF på teve. Perfekt! :D
Och som om inte det var nog så märkte jag när jag kom hem att det var fiiiint sjärnklart på himlen :) Ett tag sen säkert.. (Eller så var det bara lamporna/ljusen på stenarna i trädgården som speglade sig i himlen...man vet aldrig ^^, )

Godnattpöss!


PS. Förresten så har jag blivit kallad till en jobbintervju, hihihihiwoo : ) (Fast det får man kankse inte säga, e de otur lr? :P Jaja, isf har ja inte sagt det, men i annat fall... ja ni fattar; whohoo)

Kommentarer
Postat av: t:ee

Lilla Tavernan på Olivedalsgatan 17. Asgott käk, rekommenderar den verkligen =) Jag vet att det är dumt att träna när man är sjukt, fy på mig! Troppan, aa okej är Conversen köpte där så är du helt klart ursäktad.

2008-03-02 @ 13:38:56
URL: http://cheesedoodle.blogg.se
Postat av: Maria

Grattis, va skoj me jobb! :) Lycka till!

2008-03-02 @ 19:37:26
Postat av: Nisse

landnings banan!

2008-03-02 @ 23:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken bakom tangentbordet:

Här skriver Jossan, aka Josefine, om det som händer i hennes liv. Det är mycket sköj, mycket friidrott, lite dietistplugg, en hel del silversmide och design. Och såklart annat som en 24-åring kan tänkas pyssla med och fundera på. Mycket nöje! :)



På jvalleytwig.se säljer jag mina smycken. Klicka på bilden för att komma dit!
RSS 2.0