Two feet under

Fyra dagar i sträck (eller "i skräck" om ni så vill) har jag traskat omkring med strumpor i olika färger. Vanligaste kombon har varit grå vs svart. Tror det blev fel nån gång i måndags när jag tvättade..

Intresseklubben, ni är med och anteckar det här nu va? Bra.

Det hela kan tyckas ganska praktiskt, men där har vi tyvärr inte hela sanningen. Nog var det gött att ha koll på att man hade en fot både til höger, och en till vänster, men det blev på nåt sätt alltid svårt att matcha resten av kläderna till det. Skulle man ha grå eller svarta trosor till? Eller en på varje skinka? Och varför i hela friden äger jag inga gråa trosor? Frågorna var många och det var inte utan att man blev en smula nervös för vad som kunde komma härnäst. Men lugn bara lugn. Nu är allt tillrätta igen och jag kan glatt se ner på ett par fossingar iklädda likadana strumps. Kulört? Knallrosa!

Godnatt fokes. Inatt sover jag med strumporna på.

Inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken bakom tangentbordet:

Här skriver Jossan, aka Josefine, om det som händer i hennes liv. Det är mycket sköj, mycket friidrott, lite dietistplugg, en hel del silversmide och design. Och såklart annat som en 24-åring kan tänkas pyssla med och fundera på. Mycket nöje! :)



På jvalleytwig.se säljer jag mina smycken. Klicka på bilden för att komma dit!
RSS 2.0