Kan man göra reklam för Public Service?

Det gäller att hänga med i svängarna. Då vårt allra käraste Pang Prego lade ner här om dagen och nya program och bloggar kom till i så gott som samma veva är det inte mer än en plikt från min sida att guida er i eterns vilda djungel. Värt att hålla koll på just nu från "P3-humoriternas träsk" är väl ändå följande:

Josefinito - Inte kunde väl SR göra sig av med den kanske mest egocentriske rödtotten i mannaminne! (Alltså för att det rent praktiskt inte verkar vara möjligt.) Efter Pang Prego tvingade hon sig till en hemsida (också den på Public Service servrar) där hon bloggar om män i skägg o volangklänning och annat som gör världen lite mer intressant. Poddar gör hon också. Första spelas upp här. Så klicka för böveln.
Succéduon - Anders och Måns självbetitlade (?) SVT-produktion. Galapremiär ikväll 21:30 på svt2. Kolla!
Syskonen - Josefin Johansson och Jeppe Rönndahl har lovat en webserie på svt-play. Förhoppningsvis talar de sanning.
Kalle Linds blog - gubbfavoriternas skäggiga favoritgubbe skriver lite för långa inlägg om saker som kamelbollar och Jan Guillous konstiga kompisar.
Tankesmedjan - Ett program som jag i teorin borde tycka bra om. Praktiken har jag mindre erfarenhet av och avsäger mig därför allt ansvar om kvalitéten på skiten. Återkom gärna med iformation om detta.
Riketssal.se - Som det låter. En liten bit av Jehovas Vittnen, den lilla del av dem som faktiskt är i den s k "it-åldern" och har möjlighet att göra hemsidor och annat modernt. Nä vafan. Nu ljög jag igen. Riketssal.se är ett hopkok av mestadels P3-skåningar som får för sig att tolka gammal konst och hålla i mögelbloggar. Finner du detta intressant, finner du kanske bloggen läsvärd.

Bör också tilläggas att det finns andra roliga människor även utanför P3/SVT-bubblan, men dom får få varsina helt egna inlägg lite senare... nån gång..sen. En cliffhanger måntro.

Seså, här kan ni inte sitta! Iväg och sörfa med er! (Fast ta en paus om 39min, för då skall ni bänkas framför svt2.)

Hejdååå :)

Kommentarer
Postat av: Johan

Vaskönt, tänkte precis göra ett nästintill identiskt inlägg. Plus Fulheten.se då, som Nanna iofs aldrig uppdaterar.

2010-01-15 @ 01:33:50
URL: http://schooner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken bakom tangentbordet:

Här skriver Jossan, aka Josefine, om det som händer i hennes liv. Det är mycket sköj, mycket friidrott, lite dietistplugg, en hel del silversmide och design. Och såklart annat som en 24-åring kan tänkas pyssla med och fundera på. Mycket nöje! :)På jvalleytwig.se säljer jag mina smycken. Klicka på bilden för att komma dit!
RSS 2.0