Sightseeing och dramatik

Idag var jag på långresa. Målet var Vallhamra IP och SAIK:s klubblokal!

Man har ju hört att, i princip alla bussar som heter någonting <500 går "ditåt", så jag tog en utav dom, och... efter en sightseeing runt hela Sävedalen (kändes det som) hittade jag dit :D Det var ju inte så himla svårt heller, höhö! Skulle fexa lite nya tävlingskläder vare tänkt, å ja hittade väl nåra grejer som passade hyfsat iaf, så dom fick det bli. Jag kommer nog bli snyggast på alla tävlingsarenor framöver asso.. ^ ^, Därefter bussen hemmåt igen och hejdå landet/Sävedalenmedomnejd för den här gången. ;)

MEN, jag kom på (nånstans runt Nisseplatsen) att jag hade glömt mina precious knapp-örhängen där, mgaaaaah paniiik!! Så, jag fick snällt ringa å be dom göra nåt åt det, va.. Haha, så Per skulle skcia dom i ett kuvert, hihi. Tackar och bockar. Det var nog veckans hittils mest dramatiska händelse skulle jag tro.. å då förstår ni kanske hur dramatisk den veckan har varit..

Nu ska ja preparera sängen med tusen kuddar och ungefär hälften så många filtar å kolla en film eller två trorja.. kan bli najs. Hoppas jag inte drunkar i allt gulligull-mys-kuddefilt bara O__o

HÄJDÅ!



P.S. Jag hade min våriga gröna väst på mig idag, dvs inga tjockfodrade vinterjackor. Å ja frös änna inte ens så mycketttt, wop wop! (Såatte....nu vet ni det)

Jag och Morgan...och Robert

Såg på Morgan Pålsson -Världsreportern idag. Hihihi, kul va den. Iaf när man inte pallar att behöva sitta å överanalysera nån film. Orkar änna inte skriva ner hela handlingen eller vad alla mina tankar var under filmens gång, så med risk för att låta som en tolvårig Graffiti-reporter så säger jag bara att den var fett braa och jag rekomenderar er att se den! Punkt slut.

image6

Imorrn ere jobb igen, men hade gärna gått på Panic&Action på istället:S Fett bra band där då, men meen, va ska man göra:P Kan inte med och skippa å träna dom imorrn igen, blir ju att man är där varannan vecka ungefär, å illa å lämna dom andra i sticket s'attsäga.. jaja, hoppas ni som går får det chillll. Jag får se fram emot 17 april istället ;) Moahahahahaaa (Ja, jag är lika töntig som det verkar)

Hadegötthaaj!
/JossanPossan (som nån kallade mig när ja va liten...)

Jag tror jag gillar den

Iaf den delen av mig som är lite tragiskt små-emo och den som är schlager-nörd. Och den som på nå't vänster gillar Lasse Lindh. Och den som är svag för sånna fjantiga refränger.

Hmm.. nu är klockan snart tre, kanske man borde sova lite, (Ja, det borde man!) skall iaf göra ett försök nu, hoppas man kan sova lite bättre än igår :) (joorå, det ska nog gå..)

Dåså, här kommer en töntig men fin låt;
(Kolla speciellt in hans små "benkickar"(?) efter 2:30 hohohoho xD  )


Pöss på er ^__^
/Jossan

(Sl)ut med det gamla, in med..nåt nytt?

Nu har jag kollat klart på allt som finns att se på Heroes. Synd, för det va en mkt braaa serie :) Och det lär väl dröja ett litet tag innan tredje säsongen kommer...

Så nu måste ja ha nåt nytt att se på, skulle va gött med lite tips från er. :D muahaha, kuuuul va?!

(Och snela små vänner, säg inte LOST. Det tar ju fan aldrig slut, haha. Och för att jag säkert ändå kommer att se dom. Å för att jag inte pallar vissa personer där, typ han snusförnuftiga läkarn ...eeeeh, vikken snubbe asså : / )

Tack å hej. Imorgon ere en ny vecka. Undra vad som inte kommer bli av då heller..
Gonatt

Pang Prego!

= Det fetaste just nu vilket måste lyssnas på. Det är ett tvång. Ja, jag tvingar er.

Söndag & måndag 16.03-18:00 SR P3!

Och idag är det ju söndag, sååå ja ni fattar. (således måndag imorgon, jaoo...)

Å för tidigare program, klicka hääääär :D

Nedan: så som det faktiskt kan låta i ett program...
(Känsliga läsare/tittare/lyssnare...varnas?)



en vits en vits en vits ^__^

IQ Grästrut

Säg det snabbt ....åtta(?) gånger om ni kan!!

IQ Grästrutt
IQ Grschtutr
IQ Gräschzrtutz
ICA Gachslutt
IKedugästru
Iku Gristryne
Hajku Grstrutt
Hjhhjtrgsrschrtuhsjstrur.....trut!

Så jäääävla svårt, va?!? :O

(Lättare med "IQ Fiskmås juh... hmm orättvist)

"Livet är underbart"

Såg i tidningen idag att italienska filmen Livet är underbart visas på kanal9 ikväll, kl21:00. Inte ofta jag ger filmtips, men man måste ju få göra undantag, va... ;)

Filmen handlar om Guido och hans familj var perfekta liv tar en snäv vändning då det pågående andra världskriget gör sig närvarande och skickar Guido och hans familj till ett koncentrationsläger. För att skydda sin son hittar han på en anledning till varför dom är där. Han tutar i sin son att det hela är ett spel, där alla fångar och soldater är medspelare och det gäller att samla poäng, vinnaren med flest poäng skulle få en stridsvagn... Pluspoäng skulle man få när man "skötte sig", och minuspoäng om man t ex var rädd eller grät. Andra halvan av filmen handlar alltså om de två och dess försök att mildra den verkligheten i koncentrationslägret så mycket som möjligt.

Filmen är väl egentligen en komedi, även om det inte låter så, och jag antar att det borde vara kontroversiellt att göra en komedi om just förintelsen, men det funkar här. Tragikomiskt är ordet. För shit vad den är ledsam ibland :( Menmen, en mycket fin film lovas om ni kollar in den ikväll eller nån annan gång, och ja...det är okej att gråta en skvätt:P

(Förövrigt fick den 3 Oscars det året :) Och förövrigt så har jag inte kanal9. Nu vet ni...)

Här är iaf trailern.

*boof boof*

Ja, ungefär så kändes det idag :O Körde ett hyffsat lätt åth-pass i FIH idag, mest för att få lite genomblödning, och bukt på mitt griniga knäveck (ja, längdhoppandet gav lite men tydligen, men så ska det ju vara..) Så efter alla små koordlopp å så vare dags för något jag tidigare lyckats undvika, inget mindre än....maskinen!

Ni vet... det är en sån här grej med små klisterlappar man fäster på musklerna så skickas små(??) stötar å hela muskeln hoppar upp och ner (därav titeln, *booof boof* för så känns det typ. Med lite inslag av *sticktusennålaribenetpåmajj*) . Nämen ååh det jåter ju festligt  tänker ni kanske nu? Visserligen, det ser ju rätt kul ut (spec om man sätter dom på typ rumpan lr nåt, hahaha hoppihopp-roev... jaja. förlåt majj:P) men enna lite obehagligt va, spec eftersom ja aldrigt utsatt mig för det tidigare. MEN (som Jeppe Rönndahl hade sagt..) jag överlevde! Kan tillochmed tänka mig att göra det igen, haha det värsta är ju att benet faktiskt känns liiiite bättre nu, wop wop!!

SHIT vilket intellektuellt inlägg det här blev märkte jag. WOW mäkta imponerad. . .

Hadegötthaaaj!


Sensåärjagaldrigironiskheller

De e ju jävvligt inne...

Att tatuera sig alltså. Eller, ja vet inte, men det sägs ju att man är cool när man har en.. såå.. min vän Simon hävdade bestämt att han ville skaffa sig en idag.. Tjötade ett tag om kom fram till tre favoritförslag, det kan ju bara inte bli fel;

1.Flames på näsvingarna

2.Fjäril på rumpan

3.Donut runt naveln

What say YOU?

Hoppihopp

Aj aj aj, mina små ben! Körde ett längdpass idag, haha, ytterst spännande. Var typ 1½år sedan sist, så visst vare lite ringrostigt, men det var kul! :D Haha. Körde väl inte direkt några maxhopp men ett tjugotal andra blev det allt! Tanken är väl att ja ska köra längd fram till en ev utom-tävlan-start första helgen i mars. Men vi får la se ;) Kul å leka lite på träningarna för en gångs skull iaf, kan bli lite för o-soft ibland annars (som raz skulle ha sagt) men jag lider inte så mkt av det troja:P

Det var det om det. Så...nu sitter jag här och kan knappt räta ut högerbenet ordentligt, jag får väl helt enkelt sitta kvar här ett tag...

Tumlehed & Wrangler

Wopidooo!
Shit va ja vaknar tidigt nuförtiden. Måste vara tack vare mitt "jobb" förra veckan. Å när ja säger tidigt är det inte 6-7 utan snarare 9-10... men ändå :P Automatiskt liksom. Å utan överdrivet mkt sömntimmar i bagaget.

Degade som fan i förmiddags iaf. Sen var vädret förjävla fint så jag kunde inte vara inne mer. Skulle ju in te stan med min lilla EOS, men det blev en långpromenix ner till vattnet med den istället. Så *svärord* soooft. Typ 10grader Celcius och sol sol och vindstilla. Tills jag kom ner till vattnet, det blååååååste. Fast de gör det la alltid därute ifs:P Det va mysigt iaf, hade med mig varm choklad å mackor å käka där, kände mig som en riktig tant. Menmen :P

Sen stack ja till stan för hade bestämt mig att ja behövde ett par nya jeans. (För - när man funderar på att kassera ett par måste man byta ut dem mot ett par nya, man får inte gå med back vettni!! ;) ) Å på JC, Kompassen, stötte jag på Anders, aka Andy, som visst jobbade på jeansavdelningen där. Hade jag änna glömt:P Förlåt, haha. Men tack för hjälpen iaf. Så många jeans har jag nog aldrig provat på samma dag xD Blev tillslut ett par Wrangler, killmodell, men vafan dom va ju lite snygga såå tack! Å vikken softare han e va, jobbar ihop lite money för å resa ut med pooolarna i två månader i sommar. Blä på dajj. :D Aja, snart (om liiite drygt en månad) ska ju ja till Barcelona iaf, det får duga ;) wop woooooop!

So long! /Josefine med E ;]

Pétit intro! n__n


HÄJ!
Hmm, blogg alltså. Skall det vara någon slags "interaktiv dagbok", va. Å det håller JAG på med? Haha, låter läskigt. och fan så modernt :P Jag råkar visserligen inte vara dagbokstypen, nog aldrig varit heller för den delen (OK, när jag var liten hade jag, i ärlighetens namn, en liten bok på landet där jag skrev ner lite vad som hade hänt under dagen. Typ "Idag komm Emelie hit ock hälsadE på. Vi åt bullar och safft i solen ock lekte med mina Barbie och spelade badmin-ton ute på trädgården. Inatt ska vi telta där. Håpas ingen älg kommer och skremer oss. Det ska bli kuL!" Men det var nog mest för att jag var stolt att jag lärt mig skriva tror ja^^,... nåja)

image4Men de va då, haha Man får fan dra saker ur mig. Aldrig riktigt varit den som sprungit runt och skrikit ut känslor och annat krafs till gemene man. "Sånt skall man hålla för sig själv och bör så gott som aldrig rådfråga någon om sina problem". Det har iaf varit mitt (om än outtalade) motto. Föörmodligen inte så jävla smart när man tänker efter, men men.. Det är alltså lika bra att fråga mig rakt ut om man undrar över nå't, annars e änna "risken" att det aldrig blir avslöjat :P haha, JÄVLA JOSSAN!!

Nåja. Där har ni en liten del av mig iaf. Grattis! (Sen har jag förhoppningsvis några bra egenskaper med, så se mig inte som helt meningslös. Hoppas inte det iaf? :P)

Imorgon skall jag väl in till stan en sväng vare tänkt. Hämta ut lite gamla tentor, besöka banker och annat nytto-göra. Men innan det skall ett brev postas (före 9:oo), det kan bli spännande, tänk om man orkar upp såpass med tuppen! O__o


Nåja, Gonatt suckers! (och ni andra med), nu helvete skall här bloggas!

Dags igen

Förlåt, eller vad man ska säga, till er jag lovade blogga (för ett år sen typ) men vilket inte blev spec långlivat. jag har en förklaring till detta men det blir för tradigt att rada upp här. Sååå; nuuu ere på gång igen alltså.

En del har hänt sedan sist. Studenten, klubb-byte, Nerja-resa, Franska Rivieran-Resa, Kreta-resa, IR-plugg på GU, en sommar, en (nästan hel, om än snö-tom) vinter, jag har fyllt onödiga åldern 19år:P, men i övrigt är jag kvar i samma gamla radhus i hippa Torslanda, och nej, jag har fortfarande inte börjat övningsköra ;) ("Jossan-gå-mot-strömmen vettni? moahaha)

Menmen, jag fortsätter som ingenting hänt vettja. Det kan bli fint. Haha.

Nu skall jag iväg och tävla. Snart. Ironiskt nog på samma tävling som det står om i inlägget härunder, fast anno 2008 den här gången. Blandade känslor.. Hmm. jaja.

Ha de gött folk.
/Jossan

RSS 2.0