Liksom, huh??

Hade skrivit ett litet stycke text här först, men det jag försökte få fram lät så fjantigt på nåt sätt, så dä blev inget. Ville alltså bara göra er uppmärksamma på vad ni just missade.. :P


Såatte... Godnatt! :)

PS. Imorgon bitti drar jag och Annika till Halmstad ett tag. wopidoo!

Hier et aujourd'hui, mais pas demain...

Såg nya Batman-filmen igår med Thomas, Johan och Nisse. Sjukt bra varen. (Trots att jag inte ens sett ettan O__o) Salongen luktade dock oroväckande mycket AXE, men det förklarades visst av att sisådär 101% av salongsbefolkningen var killar. Endast två tjejer kunde vi räkna till därinne. varav en var jag själv. Tjejer är ganska dumma. Iaf dom som inte va å såg filmen där å då. Jaja..



Efter det skulle de coola sig i ett flertal olika parker. Sagt och gjort. Utmobbad som vanligt och med huvudvärk som få avslutade jag dagen hemma på min altan, mitt på natten, liggandes raklång på ett par stolsdynor, kollade upp mot fina stjärnhimmeln och blev lite smått filosofisk. Ett tag bestämde jag mig för att övernatta där ute, de va ju så sååååft. Men sen såg jag en snigel krypandes på stenplattorna och bestämde mig för att ändå sova inne den natten. Kankse en annan gång? :)

Vaknade dock inte alls många timmar senare av ett telefonsamtal från...ja jag visste iaf inte vems mobilnumret tillhörde:P Jag svarade iaf å pratade artigt ett tag innan han sa vem han va. haha. Vafaaaaan. Du? Men jaja, det var väl trevligt att prata ett tag, inte igår iaf. Men jag tackade ändå snällt nejtack till en "dejt" den dagen, och påföljande dag, och dagen därefter... Fyllesamtal e för roliga ibland.

Idag: heldag på beachen i Tumle. Mkt gött!

Hej

Nä veeet ni vad

Jag är inte helt säker, men jag tror jag just åt kolsyrad youghurt.

Å om ni inte visste det ä det smått farligt att kollla på TV ibland. Zappade till SVT-programmet "Hundkoll" förut. Å nu vill jag köpa en Golden Rertiiiiiever. Så jävvla söta va. :] Tihiä. jag kan nästran se mig själv i nån liten tvåa (större än så lär väl knappast behövas :P ) på nån bakgata i stan om några år med ett par slitna designerjeans och en kaxig golden-valp i soffan som fredags-sällskap. Nästan så jag längtar dit :P

Blir förövrigt förvånad över min lilla playlist på youtube för tillfället. Typ... Dirty Pretty Things, Brolle Jr och Edison Lighthouse. Haha :D Sweet.


Hejrå.

Picnic, plurret å Playa del Sol

Började dagen med "jogg". Det var tråkigt. Mycket tråkigt! :P Men jag ska fan bli kung på det. För herretuuuusan vilken skev kondis man hade vill jag lova. Till höstens grispass ska jag vara så jäääävla fit-for-fight asså. Eller, tja... drömma går ju. Jag får be om att få uppdatera er allt eftersom vad gäller detta. (Guuuud, så spännande det ska bli tänker ni nu. Det vet jag.)

Sen stövlar Rasmus hem till mig å baa nämen hääär kan du ju inte vara. Komsikomsi, nu drar vi ner till havet å chillar. Å se där, du har gjort käk. Den tar vi med! Tjohooooo
Tja, ungefär så gick det till iaf. Så vi traskade ner genom den lantliga Torslanda-terrängen ner till Tumle med vårt lilla käk och en handduk. Typ. För badas skulle det. Det var redan bestämt serru. Maten åts. Den var god. Och välbehövlig. Sen vare dopparedax. Kaaaaallt. Men gött. Raz var badkruka å hoppade upp direkt. Bara så ni vet;) Men i övrigt vare soft.
Vi gick hemmåt igen, mätta, glada och doppade (två P! O__o).

Kvällen avslutades med HELA HALVA SÄSONGEN AV PLAYA DEL SOL PÅ DVD. FYFAN VA SÅFT. Det tog bara tre timmar... Wop wop! (Förresten tummade vi på att efter jag utbildat mig klart till reklam-tjomme (dvs typ vintern 09/10 - mer om det nån annan gång..) ska vi dra ner till Kreta å va reseledare en säsong eller två innan man får fetjobb på riktigt liksom. Raz kommer med all säkerhet bli en Steffen. Passa er!)

Det var det...om det.
Nu vill jag sova. Förmodligen är jag hungrig också.

Gnatt gnatt.

Förut hade jag iaf friidrotten

Nu har jag ingenting...  :(


Fuck this.

Pixelipix^

Landet





lite fler löjliga bilder finns på bdb'n som vanligt.



Imorrn åker jag förresten hem till Göteborg igen. Vi ses då! :)

Tjipp å hej!

Herrå

Nu pallar jag inte med det här längre. Åker till landet imorrn efter träningen. Hellre ha tråkig där än här i storstan :P
ALLA andra är upptagna ändå så... Bajz på er. >__<

Vi får se när jag kommer hem. Har ju semster från Volvo 3 veckor till... Den som vill får hälsa på mig förresten :( Mobilen kommer jag ha med mig iaf. Internet kan bli svårare. Vi får se helt enkelt.

Hej på er så länge. Take care i sommar!


/Josefine

Erik Händels

Vet ni vad den här dan har gått åt till? 
-INGENTING-


Jävla lata fanskap...

FYI - For Your Information

Jag lovade bildbevis på Beckham-frillen. Här är den:



         Gonatt! : )

Semestertider

Onsdagen var fett kul. Arvingarna på Polketten... i 4h :) Det var najs najs najs. Shit va vi sjöng med och var helt galna jag och Therese :P Nästa gång blir på Kulturkalaset. Och då skall dansskorna på säjjer jag bara. ^^, Feel free to join.

                                        Världsmetropolen "Polketten"



Veckan i övrigt har varit pisströkig, bara städat, röjt ut hela rummet, packat ner allt i papp-kassar (som för tillfället står sjukt ivägen) och sen stövvlat in med nya möbler å grejer i lilla skrubben. Snyggt ifs, men bökigt! :P Å alla friidrotts-mötena har ju inte direkt gjort en mer pepp...

Från och med idag har jag semester också. Det känns gött, på ett sätt. Men onödigt på ett annat. Har ju ändå inget å göra. Inte ett piss. Då kunde man ju istället jobba å ha tråkigt å få pengar för det än som nu, göra det gratis :P Seriöst, jag måste ha världens trökigaste kompisar. På riktigt. Skit i de bara. Asbra. Eller så är det jag som är världens trökigaste människa istället. Herregud, tur att ni slipper i sånna fall :P Kanske man skulle passa på att bli erimit, officiell sådan, jag verkar ju passa ganska bra som det iaf. Ja, jag får väl tänka på saken... Återkommer.

Tror förövrigt att jag drar upp till mamma å pappa på landet hela "semestern" istället, om inget roligare poppar upp. Kan bli ett och annat Linköpings-släktbesök åsså. Whöhö! Det känns som mkt bra alternativ nu iaf.

Godnatt!

Kom å ta mig!

Huj uj. Nu är man på Volvo igen i sin lil(l)a scarf. Rätt gött å va inne idag, vädret är kanske inte det allra mest tropiska. Om vi säger såå.

Dagen började med att jag for runt i hela Volvo PV för att leta efter mina fina converse jag glömde i internbussen igår :O Sheeeat. men dom fanns ingenstans å jag blev o-glad och såg dess liv litegrann passera i revy framför mig. JAG MÅSTE HA MINA CONVERSE! Hallå, dom är ju till och med från St Tropez ;)  Nåja, efter mycket om och lite men fann jag dom.
---- Slut på historien om Jossans Converse ----

 

Om 1½h slutar jag för idag. Sen bär det av till FIH för rehab och ett ytterligare, och förmodligen slutgiltiga SAIK-styrelsemötet. Efter det - Lise och Therese ;) grrr

Ha det gött haj gammelgädda!


Många bäckar små. Å en Lars.

Nu ångrar jag mig.
När jag sa att jag inte alls ville gå på Lars Winnerbäcks konsert när mamma frågade...för typ 3månader sedan >__<
Jag sa att jag kunde lyssna på hans skivor hemma istället...typ. Yeah riiight. Jag har ju inte ens nån skiva... Haha åsså va ja nog lite småbitter samtidigt.
Å bara för det så blev det inget :P

Damn it, han e ju asbra den där Winnerbäcken.  Jag hade nog behövt något sånt nu tror jag. Men men.


Jag får väl glädja mig åt den fantastiska konsertupplevelsen med Therese på onsdag istället, mwihihi ;)


Sensmoralen: Ta aldrig några beslut rörande konserter vid bittert tillstånd.

Haj!


Lyssna på Farväl Jupiter med Lasse-göbben vettja... Den är bra! :)

Sparkad

Nu har det hänt en del sen sist. Känns det som iaf. Ja kan ju inte dra allt, men den kankse knäppaste grejen i veckan har ju varit att vår träningsgrupp i princip blivit utsparkad ur SAIK från självaste styrelsen. No kidding!! Anledningen från styrelsens sida lät ungefär såhär:

"Hey! Vi har sparkat er tränare. Och indirekt er också (tihä). Mitt i tävlingssäsongen dessutom, vilket gör det hela ännu mer optimalt, snällt va? Jaja, till anledningen nudå; Ni vill ju inte träna på Vallhamra IP 14 ggr/veckan, som ju faktiskt är ett krav att alla saikare skall göra, för den regeln kom vi på för en månad sen när vi en gång för alla bestämde oss att vi inte ville ha kvar er i vår klubb. Än mindre er tränare. Såatte.... Frågor på det? Jaha, nämen dom skiter vi ändå i. Hejdåmedaj!!"

Tydligen är det viktigare för SAIK att vi "vuxna inspiratörer" visar upp oss för småknattarna i klubben, och dessutom på deras fucking villkor, OCH ute i ingenstans - dvs Vallhamraträsket - än att vi blir bra i friidrott. Förlåt mig, jag trodde att det här var en friidrottsklubb och inte en dagisverksamhet. O__o Fel av mig.

Men det kan nog bli bra av det här tillslut ändå. Hur konstigt det än kan låta. Man ska inte låta idioter som dom förstöra. Bannemej!

Imorrn vetefan vad som händer. Veckan som kommer blir iaf min sista jobbvecka innan min numera 3v långa semestern. Sista och fjärde semesterveckan rövade nämnligen min platschefdriftsledare- gojsimojs bort från mig häromdagen. Typ


"Hej Josefine! Ville bara dubbelkolla så att jag satt upp dig på PVH-passet hela vecka 32. Det visste du väl om? Hej å håå tjing tjong"
     "Euhm, nej, inte hört nått om det faktiskt..Får kolla upp det"
            "Okej, va bra, då sätter jag upp dig på den veckan där tillsvidare. Tack å hej!"

Ååååh. :P Men men, det kankse ändå regnar den veckan. Åsså e det inte så hiimla långa pass då, 9-15 bara. Som en vanlig Donner-skoldag på sin tid. Åsså blir det ju lite pengar. Man får se saker positivt helt enkelt. Det är 4v kvar dit ifs..

Det blev ett långt inlägg. Bäst att sätta punkt. Frågor på det?

Haj.

Purchasing

Blev lite dötid mellan frisören och träningen så hoppade runt bland lite affärer. wihooo :):)

Köpt blev:

En grå/gul puma-T-shirt
Svart bas-linne (orkade inte ens prova, men hoppades på att strl 36 skulle sitta fint, så den fick det bli. Å den passade visst :) Så nu har ni ingen anledning att inte köpa mig kläder förövrigt, nu har ni ju tom strl... hihi)
Knall-lila nagellack
Almanacka 08/09
En pärm att sätta alla viktiga papper i. (med vit rygg så den matchar nya make-overn lilla rummet ska få ;) )

Sen fick jag också hem de böcker jag beställt från Adlibris. Det var två böcker om USA's utrikespolitik och historia och annat sånt göttit dravel.. Jag vet ju inte exakt än vad de handlar om eftersom jag inte läst dom än, men ändå, hihi! Det är änna dom vi ska ha på kursen i höst iaf...om jag kommer in asså, men jag hoppas på det! (:


Pärm, almanacka, Promised Land Crusader State & Ideology and US Foreign Policy

Det blir med dom jag kommer underhålla mig själv imorgon då jag fått ett heldagspass i PVH. Höjöj. O_o Underhåll gärna en mig med dumma mail och sms under dagen så blir jag glaa, hiho.

Nu blir det läggdax! Puss på er

RSS 2.0