Vinterland...i mars

Idag sög änna. Den började sjukt skevt om inte annat.. Påskdagen idag, och ett stängt FIH, men ändock träning. Eller? Så brukar det alltid vara iaf, att man tok-skiter i helgdagar osv. MEN idag...stod där bara två små människor utanför hallen å vänta - Raz å Karin. Å eftersom Karin inte skulle köra samma pass som oss vare bara ja å Raz kvar, va.. Backträning idag bland annat. Men fuck va de e inte va varken kul eller lätt att genomföra idag. Hela jävla säldamsbacken var ju full av människor å tanter och hundar och barnvagnar och korvkiosker och..ja du fattar. Sög gjorde det. Å efter två lopp fick Raz ont i asset - dvs inga mer lopp där inte. Whoho... så var jag bara en :S Å efter hälften av loppen gav även jag mig. FÖR jag var inte anfådd det minsta och låg förmodligen långt under vilopuls... Baaah. Så den träningen kan någon ju stoppa upp... ja ungefär där Raz hade ont, fast på sig själv. huh! (Ingen Marc idag heller...nu är det snart 5 veckor sedan jag såg honom sist. . .)

image20
                                                                        Trollrunan - by night

Å sen orka jag inte gö nåt socialt, speciellt inte i stan.. som det nästan var tänkt. Så pulsade ut i snön litegrann istället. Mysigt. Men frös om fingertopparna O_o Jag måste fixa varma smidiga små vantar...eller så väntar jag till nästa vinter.

Nu skall jag fortsätta rita seriefigurer och annat påsk:igt. Lyssna på Pang Prego från idag med.

Hejs!


Mgaaaaaaaaaaaaaaah va jag blev törstig nu : O

Årets julklapp. Give it to me, or I'll...

Blir änna ofta fel när man (läs: jag?) tänker för mycket och försöker komma fram till något. Varför ere såå. Kunde man inte bara ha en fin bok där alla sanningar och fakta stod uppradat, bara att slå upp undringen i registret liksom. Då hade alla tvivel och svåra val varit bortblåsta. En bok som samtidigt saktade ner alla snurriga tankar i huvet litegrann.. Det hade definitivt blivit årets julklapp iaf!  Just en sån jag önskar mig nu...

FÖR - det är ett jävla velande här. . . ></En virrig och vilsen liten Jossan : (

Riktiga män!

Var med Polly idag (precis som det inte räckte med henne igår, nej nej!). Eftersom det är Konståknings-VM i stan nu så drog vi dit helt enkelt, och idag var det herrarnas kortprogram på tapeten (eller säger man "isen"?). Jag är egentligen inte hutlöst kär i konståkning, men säger definitivt hellre ja än nej! (: Inte alltför dyra biljetter och bra platser fick vi ändå! Å jävvlar.. sååå bra var det. Den stämningen å allt. mjjjaaaaooow va najs de va :D Och självklart tog jag tillfället i akt och langade med mig min kära EOS för lite fina pix, blev ca 300st tillslut... :P Lägger la ut ett antal av dom på bilddagboken sen, men här är några iaf! Blev ändå mycket nöjd. Med både fotona och showen", haha!


Vi kom fram till det, att sånna konståkare nog måste vara bland det coolaste. Blir inte ens fjolligt, trots alldeles för tajta trikåer (där ligger ifs även friidrottare illa till :S ), rosa skridskoskydd och glittriga paljetter och fjädrar här och var. Fatta va balla dom e eller, massa graciösa, starka, modiga (jag hade ALDRIG vågat hoppa som dom håller på iaf :P) å så coola. Haha! WÖW. Så de så! :D Sen gjorde ju inte publiken det sämre heller.. För det är verkligen en publiksport, hur man än ser det.. Men bäst e änna å se de Live, fattade jag idag, musiken, stämningen, åkningen, hoppen, kläderna :P Gött vare! :) Hehe, nog om det ;)

Nu ska ja änna sova, blev alldeles sent ikvällO_o Får ge mig själv en fin sovmorgon imorgon vettja!

Pöss på er å gånaaaaatt änna! : )

Rånad och antastad

Söndagsträning betyder ute-träning. vanligtvis runt säldammen där små korta back-lopp lätt zick-zackandes mellan barnvagna, pensionärer, tjocka släkter och allt som oftast unga män på tant-cyklar. Idag var inget undantag.

Extra mycket folk i säldammsbacken idag. Sol och elände som det ändå var. Blev dock rånad på min vattenflaska hela tre(!!!) gånger under passet gång. galet. Först var det en liten försiktig pant-samlar-gubbe som sträckte sig ner efter den, men eter som jag, jeppe och katja stod sisådär 40cm från flaskan kunde snabbt säga te han att "döh, så gör man inte va?!?". Så, jag fick behålla den. (Kanske borde tilläggas att han visst tog Karins flaska lite längre bort, istället, hihi. MEN det såg vi inte! bara så ni vet.. :O )

För att fortsätta på samma spår vad det en liten kvinna (säkert med "yrke": konstnär...) på cykel som stannade till sin lilla cykel, och snällt tog upp MIN flaska och stoppade ner den i sin lilla cykelkorg. vafaaan liksom Haha. Men, fick, efter lite hot tillbaka den och hon försvann ner för backen förhoppningsvis med lite mer skam i kroppen än innan. Sista gärningsmannen var en ca 5-årig yngling. Dröjde dock inte länge förrän vi skällde ut han efter noter!! Sen fick vi behålla den. Herregud, vad är det med folk och en-kronorspantrar egentligen??? O_o

Å just det ja, så blev jag antastad av ytterligare en yngling.. ålder okänd, men han var INTE mer än en tvärhand hög iaf. (Jag är ju sååå dålig på åldrar, men nånstans mellan 5 och 20år iaf..). När vi stod och pustade ut efter ett litet 100-lopp går en liten stackare, utan att liksom en se sig för (hoppas jag?), in i min rygg/röv/ben. Bara sådär. Ja mena halåååå!? Sen blev han skiträdd å sprang till sina föräldrar, som visst lyckats undvika att göra det samma, smart! Ja sägerådet...

Det blev ett intressant inlägg!Gonatt!


P.S. Roy och Roger har en Mac ihop.

Jag gillar't :)

Då vart MF över! Kul vaaare. Haha, jag lever ju nästan för det .Töntigt och roligt ^^, Nedan en liten samfanfattning före er som missade, mycket nöje!
image14
Kvällens Scissor Sisters-copy:
The Rongedal twins
Kvällens snyggaste outfit:
Lindas Bengtzing-a-long vofaan
Kvällens äckligaste kläder:
Martin Rolinski . Känns som nåt någonstans kan spricka eller trilla av när som helsst. Gudskelov!! :O
Kvällens "snart-rullar-dom-nog-in-en-rullator"-varning:
Chriser Sjögräs
Kvällens bästa mellan-nummer-pojke:
Kristian Luuk!! I hatt :D Utan protest, hihi. Kung e han.
Kvällens mysigaste gästspel:
Olasalolasalolasalo osv. och Martin!! <3 ...och André Pops såklart. haha

Kvällens fetaste schlager:
Charlotte Piriripiripirelli
Kvällens "Du-har-för-mycket-brun-utan-sol-pojken!!"
Björnes Magasin Gustafsson

Kvällens "Hur-fan-får-man-ut-så-mkt-ljud-ur-en-sån-liten-sak":
Sibel *pip pip mjaow*
Kvällens enda tävlande som faktiskt såg mindre ut än mig:
Amy Diamond / Alexander Bards byxor
Kvällens fetaste nyckelharpe-solo:

Nordman!!! :D haha
Och slutligen... kvällens tröök:
Frida.. öh?

Å vann gjorde änna Charlottenlök Piripiri!! Gött gjort (:


Det var det. Om det. Godnatt suckers!

Typ kär

...i det här asså ^ ^,


Så jävla perfekta va :D Sången, dansen, kläderna, frisyyyrerna och och...le tout änna!
Världens bästa må-bra-låt förövrigt :)

Lyssna på den. Och igen. Och igen. Ända tills du kan hela jvla koreografiiiien utantill :) hihiIdag sörjer vi att varken jag eller Putte har egen lägenhet, och att vi båda ska sitta å deppa framför svt1 ikväll. möhö. ;) Heja oss!

Som Robinssons kåmpis

Världens tråkigaste pass idag - ÖK. Förjagärsåkasspådet. >_<
Helt deppig å tråkigt nere bläeäeh.

Köpte mig iaf två böcker "när jag ändå var i stan". jPod (Douglas Coupland) och Skumtimmen (Johan Theorin) hette dom. Och nej, det var ingen bokrea fattar ni väl.

         image12            image13
 

Nu är fastrar och folk hemma här. Systern fyller sjuukt många år serrö. Så de så. Så ska ner och vara snäll mot dom litegrann. Nu har dom visst samlas kring Let's Dance på TV, så så får det väl bli då :P Tårta snart oxå, gottigott : )

Å imorrn ere Melodifestival, det blir gräjjer, det!! : )

Hej.

Cette soirée - "Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain"

Kvällens film. Fantstiskt fin! : )
(Förövrigt från min ytterst lilla DVD-samling...)

Hittade tyvärr ingen trailer med text, så ni får hålla till godo med den här så länge, jag får väl översätta i värsta fall  ;)


Gnattpöss! ^^,


Et, enfin,
sans toi, les émotions aujourd'hui ne seraient que la peu morte des émotiones d'autrefois


"Hej" eller..?

Igår var helt fantastiskt knäppt. Det enda som kanske behöver sägas är att jag faktiskt somnade redan klockan tio på kvällen!(!!!!) De som känner mig lite vet säkert att det säkerligen var ett halvt decennium något sådan hände senast. Men jag var riktigt jävla as-trött. Att ett litet sprintpass kan göra så mycket? Återigen (händer inte jättesällan...) ett tränar-löst pass dock. Inte många aktiva där heller först, bara jag och Jeppe tyyyp. Vi körde det mesta tillsammans och "slapp" änna drösen som kom intraskandes senare... Men människohatare som jag tycks vara kan jag ändå tycka det är gött ibland, att bara få fokusera på sig själv och slippa bli ihopkletad med folk man egentligen hellst sluppit. Galet elak låter jag, kanske... Men det får jag väl snällt stå för i sånna fall :P

På morgonen var det arbetsintervjun också. Änna småkul, haha å det första jag såg var mina eventuella co-workers där i en utav receptionerna. Hoho. Finfint klädda var dom med, kan bli kul att se en Jossan i det va.. Svart kavaj, skjorta och elegant(?haha) liiiten färgglad sidenscarfs tajt runt halsen, förmodligen svart kjol till det med, jo jag tackar jag :P Åh, jo, intervjun gick la bra tror jag. Men jag gråter inga floder om jag inte får jobbet..inte mkt jag kan göra åt det ändå i sånna fall, eller hur?

Jaja, idag vare iaf träning "som vanligt" och sedan att träna kvilleiter små. Längd/Tresteg på tapeten för mig idag. Najs vare.

Godnattåhadegötthaaj!

Paradox

Det blir inget blogginlägg idag.

Träningsverken gör det omöjligt att krysta fram något vidare lyriskt budskap.So long! C:

Li'l muscle scream

Kom ganska nyss hem från träningen. Hojoj säger jag bara, det som skulle vara ett "kom-igång-pass" kändes inte riktigt som det ändå kankse.. MEN liksom, ja kunde fan inte med att mesa med vikterna idag, som alla andra verkade gö, eller så va ja bara så himlans stark va..haha inteeeeääääh. ;) Nänä, men det kändes ändå hyfsat gött idag, trots att jag fick kramp efter typ 3cm på "finnen", men det hör la till kankse :P. Fett nöjd är jag iaf med dagen :) Sååå gött att komma igång igen, hur knäppt det än låter... Nu jäävlar skall här friidrottas ;D

Ligger i soffan å degar nu, men kan bli svårt att gå upp härifrån sedan, eftersom i princip alla muskler ger ifrån sig små skrik av utmattning >_< *pheew*

Längdhopp Nerja


Det blev mycket tevetittande från Valencia i helgen. Coolast där var nog ändå Berntssons 7,26!! Fett bra va, bara typ en sekund från mitt pers, haha nä riktigt så illa e det väl inte (snarare typ 8/10sek ifrån nu, illa nog kanske :P..) men ändå, haha. Och Holms guld såklart, den lillgamla lilla spänstgubben. Lite imponerad måste man ändå få vara! :) I övrigt har jag blivit kär i Naidie Gomez längdhopp. Och i Tomlinsons roliga hår. haha... Och säkert nåt mer knäppt.. haha vadvetjag.

Inte så kul däremot för Stanislav Ojilars och Liu Xiang. Dom bänga Valencia-funktionärerna spelade ju Chiles nationalsång (i stället för Kinas...) och hissade Litauens flagga (i stället för Ojilars Lettiska) under prisutdelningen. Haha. Herreguuud. Jamena, halååå sånt hände ju liksom inte i Göteborg för typ 1½ år sen därvifunktionärervasåhiiiimlabra, daah. :D OCH liksom då fick ju vi infodistrubutörer/pressvärdinnor faktiskt en heeel artikel i tysk press om att vi va såå jettesnela å pråfsiga. Hihi. Oj hjälp, jag skröt just. O__o Förlåt? Jaja, shit happens.. =P


Ha det fint!
/J. Valley Twig


P.S. Nej, inga fler keps-namn upptäcktes.. Fortsättning följer i OS i Peking...

Kepsen och Keps

Blogg.se va änna nere när man försökte logga in en gång igårkväll, sånufårniinteredapåvajagjordeigår. Tooo bad. ^^,

Haha å vettnivad. Tror att friidrottare(?) har en förkälek för huvudbodnader.. FÖR ATT, bara första dagen av IVM hittar jag två som har lustiga efternamn som handlar om sådana, haha.. EN stackars 60m-löpare som hette Kepsen och en längdhoppare som hetter Casquette (keps på franska)!! :D Hihi. Jag återkommer om fler keps-efternamn dyker upp!

Ikväll är det Melodifestival och IVM för hela slanten, dessutom typ samtidigt. Men IVM går såklart före :P Inge snack. Kul skare bli iaf. Kepsletandet fortsätter...

Big wop! C:

Mini-mini-studio

"Byggde" en minminibudgetstudio-grej idag. Det var lite kul faktiskt. Snickra ihop den av en låda, massa vita papper, tejp, en kinapinne och lite aluminiumfolie till blixten.

Så här blev några av fotona iaf :


Tissdag

Var med Nisse först i sisådär 20sek idag istan. Trevligt men kallt. Stadsbesökets knorr var dock Nisses fina P-bot :) mwihihi. Vi funderade ett tag på att leta upp p-bots-kärringen/gubben och ..ja säga till galningen att så gör man bara inte, att lappa Nisses lilla (gubb)bil alltså. MEN... vi avstod.

Jag slänger med ett foto jag råkade ta idag. :)
Sen var det dags å bege sig till Allum och hämta upp lite folks, det skulle kollas film at Nisse's place, va. Band of Brothers, dvs *Pang Pang!* och *Göm dig i skyttegraven nuuuuu säggerjatedajj! *


När ja kom hem fick jag dock en smärre chock när jag klev in i mitt lilla rum. SVINKALLT!! Hade tydligen haft fönstret öppet sen jag gick hemifrån :S Dumma Jossan, tog ju tusan (milt svärord..) nån timme innan det blev någorlunda ljummet här igen, haha. Nu ere gött iaf. Dax å sova änna. Lär bli en lååång sovmorgon imorrn änna, bäst att passa på! :D

Gonatt å sånt

/JoDa (ja...som roboten..)

Din RÖV kan vara en rubrik :)

Klicka här för böveln!

FÖR...idag var ett så jäääävla bra program va. ^_______________^Eller vaaaaaaaaa det det??  ; )

Bortskämd

En bortskämd person väl en arrogant och dryg jävel som får i princip allt han/hon pekar på. Denna lilla brat har så när som aldrig mött på motstånd (frånsett när röda Gucci-skorna var slut i strl 38 och hela vackra världen grät.. naaaw). Det är också vanligt att de springer omkring och skryter om deras fina liv, gärna utav den enkla anledningen att få andra att känna sig underlägsna och mindre värda -de e ju gött.. protestera gärna om ni inte tycker def. ovan stämmer in, men jag gissar på att detta är vad gemene man tänker sig. (Mysiga prickar dom där, inte sant?)

Har på senare tid t ex ganska ofta hört att jag är just bortskämd (90% av gångerna ifs från folk som andrakälla :S) vilket ju suger... För sån vill jag inte vara :S Haha, men okey, visst är det kul att skämta om och göra narr av folk tillsammans med andra, speciellt om dessa "offer" är dryga jävlar "som verkligen förtjänar lite det". (UGGH! Rätt åt den jäveln tänker man åsså är man lite nöjd med sig själv för en stund...) Men nu är alltså jag denna dryga brat. Big wop. Hmm... tack som fan, nu vet jag! :S hoho

Appråpådet
Jag har egentligen ingenting emot att folk "ogillar" en om det nu skulle vara så, det är la bara att acceptera. Herregud, finns det en legitim anledning är det väl inte mer än rätt att folk misstycker :P Klart man kan tycka det är synd men eftersom det ändå inte finns någonting att göra åt det är det lika bra att släppa. (Och nej, jag älskar definitivt inte alla!) Hellre att folk ärligt ogillar mig än att de falskt gillar mig. (Usch för falskaaaaaaaaa)

Och för att forsätta på samma spår kan jag erkänna att jag nog resonerar likadant i allmänhet med männsikor omkring. T ex ger jag inte folk spec många chanser innan ja slutar bry mig, accepterar istället att "det är så de är" och skiter till slut i dom...så passa er! haha :P Nä, men inte så jvl bra alltid kankse (det låter ju som jag är en ruskigt elak häxa O__o) men tror man KAN se det possitivt med? Att de jag ändå råkar gilla (och inte ännu häx-aktigt fetdissat) är sånna jag gillar fettt mkt. För ja tänker då inte umgås med eller intressera mig av dom som "sumpat sina chanser" eller som bara e ointressanta eller dummmmma :P haha, men så e de la för alla kan ja tro...men ändå, där fick ni några (o)visdomsord av mig, Jossan, er bortskämda brat!

Ha en fin söndag, nu är det Pang Prego!
/Arroganta och jävliga Josefine

*ovan tas med en nypa salt..men ändå.. :P mwhihi  grrf på er

Star Trek-Jossan

Idag bar det av en sväng till självaste Kungsbackaområdet. De var najs, för med mig hem igen hade jag en del snygge träningskläder :D Bland annat en mycket...speciell(?) vit långärmad sak..Om man har på sig den och drar upp dragkedjan äända upp (den är typ 1cm upp i halsen), så ser det ut som man kommer direkt från inspelningen av Star Trek! Man kan ju undra vad man hade fått för snyggt Star Trek-namn förresten...
Och bonusinfo för er inbitna; (den icke uppdragna) kragen påminner änna lite om den Körberg hade på sig -88 när han sjöng "Stad I Ljus" ...och det blev ju succé, sååå. Hahaha xD Förlåt mej, men jaja, tröjan verka la lite praktisk iaf :D (Sen var resten mer av arten "normala" (tränings)kläder, så dom tänker jag verkligen inte beskriva närmare ;) )

Kvällen tillbringades förträffligt at Annika's place. God mat. Mindre god paj. Och MF på teve. Perfekt! :D
Och som om inte det var nog så märkte jag när jag kom hem att det var fiiiint sjärnklart på himlen :) Ett tag sen säkert.. (Eller så var det bara lamporna/ljusen på stenarna i trädgården som speglade sig i himlen...man vet aldrig ^^, )

Godnattpöss!


PS. Förresten så har jag blivit kallad till en jobbintervju, hihihihiwoo : ) (Fast det får man kankse inte säga, e de otur lr? :P Jaja, isf har ja inte sagt det, men i annat fall... ja ni fattar; whohoo)

RSS 2.0