Working 9 to 12


Friidrottskolan.

Men Polly kanske vill vara pumpa iaf?

------------------------------------------------
En ganska trevlig dag idag :) En ganska väldigt trevlig dag. Fick mig till och med lite sovmorgon innan jag åkte iväg till sjukgymnasten. Jag börjar nästan känna mig lite stark (Trots att "stark" i det här falllet kanske ändå är att ta i, med tanke på att vi pratar om en skada...men ändå!) Jaja, jag tuggar på med rehaben iaf! Heja mig!

Men nu är jag hemma igen. Sitter å fyller opp min nya söta lil(l)a iPod ja fick i fölsedagsprisent i söndags :) En liten goding. Ska nog snickra ihop ett litet fodral á la virkad mössa till den ikväll vettja, dels för att det är kallt (alla måste ha mössa när det är kallt!) och dels för att den kan bli repig annars :O

Diskuterar också med Maria och Anna hur vi ska spöka ut oss på lördagens Chalmers-Halloween-kalas. Lite halloween-igt måste man ju få vara! Var ju typ..mellanstadiet sist, så nu jäklar... Vi funderade på både pumpa och rädisa eller det ännu mer klassiska häxa innan vi nog lite lagom kom fram till nånting mittemellan. Pumpa-trash med andra ord. Eller bara lite extra svart kajal åtminstone, haha...vi får la se! :) Dompan å Krycki e nog med också troja! Ska bli kul å ses hela ganget.

Imorrn ska jag leka med Björn och 8 små barn i Björlanda. Jag har ju blivit mer eller mindre dit-tvingad som tränare för Friidrottsskolan vettja... :P Maohaha, men det kan nog bli trevligt ändå.
-----------------------------------------------------Tjipp å hej!--------


p.S. beställde just en väska från näätet. Jag lyckas nämnligen göra sönder alla väskor jag kommer över, och nu var det mer eller mindre väsk-panik här. åsså hitta jag en sån här fin! :) Den taaaar vi! Ären okey?


And then?

Haha, Dansbandskampen e fan kul. heja heja! Å vilka fina dräääkter dom trätt påå sig, haha, dansbanders e ett fint släkte. Thumbs up! xD Sedan är det Svensson Svensson efter det oxå, å nu dom där på is på fyran... ja ni vet hur det brukar vara. Borde springa ner å gö mig en sån där cappuchino-från-påse vettja. Den e god, fast det skrämms ju lite att den innehåller "kaffe", sånt ska ju vara äckligt har man hört.. jaja.. Smarrigt äre iaf.


Igår vare chill at my place (ja, fortfarande pläjset i Torslanda), vi blev några stycken :) Folk kom som skulle komma - trevligt! Folk som inte skulle komma kom också - ännu trevligare! Och folk som påstod dom skulle komma dök aldrig upp - långt ifrån förvånande dock :P Töntiga onge! Två filmer hans med också Duude, where's my car och nån med Tom Hanks.

Imorgon blir det äta tårta och så :) Hihi.



Pioder och saniotalimner

Just installera min fasters lya laptop. Det tycker jag var hyggligt av mig. Imorrn kan dom få tillbaka den igen vettja!

I förmiddags (och en bit in på eftermiddagen) var det iaf skola som vanligt, vi pratade om nationalism idag. Spännande, men efter ett tag lite torrt, fast kankse var det för att jag, i sann studie-anda, började bli galet hungrig.. Det blev ju inte roligare för att det var dags för gruppdiskussioner heller, daaah. Alltså, jag har inget emot folk (dom på kursen e snela!) Och inte heller grupper. Eller diskussioner. Ämnena är också intressanta, men ja veeeetefanken asso. På ett sätt skönt att det får vara nog med IR-plug efter den här terminen. För det blir så jevvla träligt på nåt sätt... Alldeles för mycket feminister å vänster-pessimism i görningen, å det pallar man inte med för mycket hela tiden liksom. Man blir ju helt jeklarns forstörd av all fullproppad negativivtet å kneppa tankar. OMG på rent internetspråk O__o Men men, de kan dom inte rå för, jag vet. ;) Ikväll ska jag beställa en ny kursbok iaf. De e liksom mest sånt jag pysslar med nuförtiden... Haha :) Wäj to go JOz!

Å efter mitt försök till FIH-träning träffade jag Thereeese :D:D Det livade opp! Hon är hemma från Gotland den här veckan dårå, så hon var lite ovan med all trafik och rörelse i stan, men hon klarade det ändå ganska bra ;) Vi köpte henne en ap-snygg iPod (efter myyycket om och men, hö-hö ;) ) men ingen försäkring på den, nej nej. Trots att försäljarn nog frågade fem sex, sju gånger och sen prutade på sig själv, å sen.. tja. det blev inget med det i alla fall. Förrestenn tvingar Therese mig att köpa en precis likadan iPod, såatte...okejrå - jag göre! ;) Efter spektaklet med iPod-köpet (Det tog en halvtimme allt som allt) blev det varm-coklad-fika. :D För ingen av oss är särskilt förtjusta i kaffe. Eller té. Beskt och blask är vad det är. Såreså! Trevligt vart det iaf! See ya v.47 nästa gång kankse,då jääklar ;)

Imorrn är det jobba Volvo. Najs!

Puss på rompan å gonatt ^^,

Tentasmisk

Wihooo!
Hemtenta om Säkerhet å sövveränitet utskriven och klar! Yöy. Så ska de se ut, Jossan!
Hoppas man klarar den nu med :)

Vi förresten tipsa om ytterligare en såft inrednings-aktig-butik. Good Living, ligger i huset bredvid Media Markt. Sjukt najs! Snygge möbler å så. Jag fortsätter min spaning på stan imorrn.

Nu? Sova.
:)

Åherregudvamångaolikaord

Sitter i min säng å myser ^^, Så jäkla snyggt rum har jag fått till. Litet är det, det vet ni, men icke desto mindre mys :P Hela halva rummet är förövrigt nytt. Köpt ett pyttigt litet skrivbord (större än så, dvs "pyttigt", får knappast plats), en ny fräääsch svart BILLY-bokhylla och en ny lampa. Å massa massa nya kuddar och filtar :D Lampan köpte jag till och med idag. Jag var på Chili på Backaplan och rocka loss. Hur mycket snyggt som hellst finns där! Blev väldigt sugen att köpa upp hela affären, men kom på att det nog hade tagit lite plats, så ja banga


Kollade även på porslin och förvaringsgrejer och prydnadssaker till "nya" lägenheten! :) :) En två i Frölunda står nämnligen och väntar på att lilla jag skall flytta dit. Eller, tja vi kallar det "brat-lägenheten" eftersom... tja.. För meningen är väl inte att bli mantalsskriven där och flytta allt mitt bo dit i ett nafs, utan snarare att kunna ha det som ett schysst krypin att övernatta i, lite mer centralt. Också himla bra att ta hem kompisar till va, moahaha. Ska bli gött när vi får det iordning där iaf! Då är ni alla välkomna! Jag bjuder på fiiiika och filmkväll i mys-soffan^^, Det kan ni skriva opp!

TV då? Tja, förut var det Dansbandskampen på Public Service, och nu den spääääännande upplösningen av Stjärnor på is. Haha, jag har varit så Svensson:ig idag märker jag, va. Men vafan. :) Jag gillar't. Dansbandskampen rätt kul ändå, trots att det kanske låter lite mossigt. Å visst, hälften av det rå-sög. Men inte allt, dom som gick vidare svääängde jöh:D wop wop. Åsså va ju settman programledare. Å Magnus i juryn. De får man inte missa. Nä, nu ska ja se hur det går i B-kändisar på is. Jag hejar på Jeppe Blomqvist och Markus!! Mwiiiiihihiii :)

Pussipuss! ^



Just de ja, tack för att Alex drog ut mig (eller var de ja som drog ut Alex?:P) på feting joggingrundan förut. :) Det behövdes! Fast nu har ja ont i rompen å så, dumma skada, fy!

Tre små små mättande rätter



Träffade Annika idag, säkert en hel månad se sist! Så vi var tvugna att ta ikapp allt vi missat. Så saaatan va vi tjöta :D Allt skulle ut! Haha. Kära nån, jag tror vi behövde det båda två. :P Kinarestaurang å sen fik vettö. Trevligt! :)

Sökte förresten in till vårens kurser igår. Jag hade ju tänkt ganska länge att jag skulle försöka gå Reklam till våren , så jag gjorde lite arbetsprov å så va...men sen helt plötsligt dagen innan kände jag inte fört längre. Så jag banga :P Och eftersom jag typ läst så mycket Internationella Relationer som finns, fick jag välja nå't annat. Man kan ju tycka att det borde vara lite onödigt att jag pluggar, när jag ändå inte pluggar nåt vidare vettigt :( Men så får de va ett tag till. Jag trivs nog ganska bra med det ändå, det är ju ett hyfsat soft tidsfördriv. Som prio1 sökte jag Medie och Kommunikation på JMG och som prio2 Statsvetenskap. Men det verkar va ganska simpelt att komma in på dom båda, så det blir kanske lite Medie/Kommunikation till våren ändå, med lite jobb å kanske träning! "Kanon!"

Nu ska jag väl lägga mig snart ,för en gångs skull lite tidigt. Såååå många tankar snurrar i huvudet >__<. "Efterklok" är inte alltid bra att vara känner jag nu...iiiiiih. Joobigt läge kompis :(

Puss på alla fina vänner. Jag gillar er.

Wazzaaa!



Haj på daj!

Jag vill bara påpeka att jag uträttat en jääkla massa bra saker idag.
Nu ska jag plugga lite. Tjohejs!

Säkert!

Vaknade ganska nyss upp från vääärldens längsta och bästa powernap. Ni vet, dessa powernaps, så oförutsägbara - jag skulle ju bara vila en liiiten stund, åsså gör man så här..! gruffs :S Nåja.

Dagen har i övrigt varit ganska rörig, började med ett mer eller mindre kaosartad sjukgymnastbesök, sen rusa iväg å luncha med mor. När jag kom till skolan sen blev allt väldigt rörigt, på stora skärmen i Annedalsseminariet står det dels att vår kurs skulle vara i sal 129 kl 10-17 och att vi skulle ha nåt himlans i sal 220 kl12-14. Då var klockan 13 och jag fattade ingenting... Hittade tillslut några kottar från min kurs, vilka jag våldgästade och satte mig med och diskuterade. Dagens diskussionsfrågorvar tydligen Soverignity and Self Determination. Så jag joina. Uggh! Jag, Viktoria och Carl åkte därefter till Kåren och bokhandeln en trappa upp. En mkt fet bok inhandlades, av oss alla tre!  Titel? Contemporary Security Studies såklart! Skummade igenom den på bussen hem. Måste säga att den är en av den mest pedagogiska kurslitteraturen jag läst sedan svenskaböckerna med grammatik i årskurs 3. Innehållet? Tja, 450sidor enbart om säkerthet, säkerthet och..säkerthet! De ni!

Nä, nu leker jag i PS och lyssnar på P3. Mycket festligt!
Ha det fint!

P.S. Johan Glans -biljetterna verkar veerkligen va bom-slut :(
bajz.

Julback



Whohoo! :D Idag hämtade mammis ut biljetterna till Jöbacks julkonsert i december. Något att se fram emot vettja, ska bli najs som tusan ^^,
Whihi, heja heja Jöback!!

Yes!

Hemtentan inskickad. Gött som fanken, nu kan man tänka på annat igen :) (Med andra ord, nästa delkurs som börjar imorgon, ahhamen.. vafan)

Fick förresten för mig idag att jag skulle klippa lugg. Nån form av lugg. Eller göra håret kortis igen. Hade kankse varit kul, eller vad säger ni? :P Känns som det så småningom kommer gå till mörkare hårfärg dessutom, mwiiieeh. But no rush nu, Jossan. Paaatience, my dear.

Tror förresten jag ska pierca mig lite mer (om man nu kallar metall i öronen för "piercing?). Ett litet höl till i varje öra någonstans känns lockande...det var ju i alla fall 10 år sen sist.. Antingen blir det fina firren, eller så kommer det se ut som man flugit tillbaka till 1990-talet i örsnibbzen. Jag ska tänka på saken i någon dag till, sen bannebej!? :P



Puss på er tokstollar!
/Jossan ^

Johan Glans ÄR finkultur

Det kom i alla fall jag och Polly överrens om ... (Eller gjoooooorde vi det?)

Så här ligger det till:

Johan Glans spelar/pratar/gör-sig-lustig på Storan nån gång i mitten av oktober. Å klart som smurfspad att man vill gå å se det! MEN...nu är biljetterna slut, till och med på extraföreställningen (om man inte vill sitta ensam i nåt hörn nånstans, vilket jag inte känner för, eftersom jag för en gångs skull fått tag på någon som vill med mig, sånt borde man ta vara på!). Det blir alltså till att speja efter "sista-minuten" biljetter eller motsvarande. För rackarns va kul det hade varit å gå dit :)

Så nu undrar man lite försiktigt:
VARFÖR I HELVETE FIXADE JAG INTE BILJETTER NÄR JAG KOM PÅ DET FÖRSTA GÅNGEN, TYP REDAN I VÅRAS??? DOH!

Sammanfattningsvis, en tribute till finkulturen;




Historien slutar dock inte här, med en misrabel saknad av biljett, var så säkra. Biljett ska vi få. . . Vi får inte glömma att Polly ju är i underhållningsbranchen. . O_o!

Kville betalade min solbränna

Tack!

Kom igår kväll hem från Nerja och tränarutbildningen. Najs väder och okej människor. Kändes dock lite knepigt att varje dag vara på en stooor och så gott som folktom arena under bästa tänkbara träningsförhållanden utan att...träna (förutom dom utbildnings-passen vi hade dårå) O__o Fast jag trodde ändå jag skulle bli mer sugen på friidrott därnere än vad jag blev, lite knas. Jaja.. Vi hade mycket fritid därnere iaf, vilket var gött. Poolen och stranden användes en del, även joggingskorna. När dom andra låg å slappa i solen va jag mestadels ute å flåsade. Men de va lite gött ändå. Jag tänker inte berätta hela resan här, ni som träffar mig får höra den ändå om ni vill. Bara en liten samanfattning får räcka :) Ungefär fyra timmar varje dag gick iaf åt till utbildning (både teori och praktik), frånsett den dagen vi var uppe i bergen och klättrade i 4,5h. *Puh*. Beachvolleyturneringen var ball också! :) Vi var åtta(!!) st som delade lägenhet, i min lägenhet var vi fyra kvilleiter och fyra små stockholmare, det funkade okey ändå, trots att vi inte var direkt överrens om allt :P Summa sumarum är det skönt att vara hemma igen. En resa som den här får en att uppskatta det lill aman har här hemma..på nåt himlans vänster. Så glad var nog längesen jag var över att få syn på Göteborg som när vi åkte igenom den på väg hem från Landvetter ;) Nu; lite bilder!

Linn och Jag :)


1.Linn & Karin 2. Våra fossingar 3.Bergsvandringen 4.Ola under ett höjdpass


5.Linn & Karin...igen 6.Varningi bergen! 7.Varning igeeen!

Näää, nu ska jag kankse sova vettja .Börjar bli lite sömnish...
Hej på er! :)

RSS 2.0