6½ stycken

Äter supersmarrig mascarpone-glass till efterrätt till vemodiga John Daniel-låtar för tillfället! :) Jag ska lägga in lite Pang Prego och Hej Domstol-poddar på mp3:n och packa det sista (typ tandborste och kamera) innan läggdax. Blev inte att gjorde klart hemtentan innan idag, får göra det där nere, renskriva när jag kommer hem och hoppas att lärarn hinner läsa igenom det nån gång innan vintern i varje fall.

Lite konstigt känns det ändå att åka iväg imorgon, jag vet ju inte exakt vad som väntar där nere. Jag vill ha full kontroll vofan!! :P Men det kan säkert bli kul, man får hoppas att det inte är regn och rusk varje dag! ;) Det är alltså till Nerja jag ska...i en vecka om ni inte visste det. Det är en ungdomstränarutbildning där som jag blivit medslängd med för Kvilles räkning (i dubbel bemärkelse ;) ).

Packade klart nästan allt igår, så är inte mycket sånt kvar nu iaf.. Kankse bäst det, för kom hem rätt sent idag. Först vare jobb, träffade både suuuupernajsa människor som var hur trevliga som hellst men även idiotas som trodde dom ägde hela jäkla Volvo å minsann skulle bemötas därefter - skämmes! Därefter tog jag en tur till Högsbo och ett sjukgymnast-Elvir-träningspass, bra! Men tydligen har dom här veckorna "bara varit uppvärmning", och "När du kommer hem från Spanien ska vi börja träna dig på riktigt, Josefine, maoahahaha". Haha, jaja, nu jäklar, bäst att inte göran besviken :P Har förresten börjat få lite känningar i hälsenan nu med, inte så festligt, men det skall bennemej styras upp det med! :)

Imorgon ska vi hämta upp en styck Anders på Wavves klockan 5:00 och sedan bege oss till Landvetter och flyg till Malaga via Köpenhamn. Hoppas han är en snällis, för det bli ju ett par timmar att fördriva bara vi två (å en till från Borås), närmare bestämt 10, från kl 5 till kl15, haha! :D I värsta fall, vid pinsam tystnad, får jag ha med mig en lite pocketbok att hissa upp över ögonen och låtsas läsa lite, hihi.

Förresten har jag pratat å hållt på så bökligt mycket i telefon idag, va.. Raz 2ggr, Anders 2ggr, Linn, Mor, Caroline och Tre miljoner telefonförsäljare. Nu precis ringde Linn. Hon tar med Yatzyt! :) weei!

Näe, dags att sätta igång då. Duscha måste jag också göra innan jag lägger mig kom ja på nu. Bra, bra... Allt under kontroll nu troja. Dä gött.

Pöss på er småfjantar! ^ ^,
/Joz

SPF & HCSS

Hej!

Man hade köpt biljett till Sugarplum Fairy i torsdags. Fett bra :) Tog med mig kameran för en gångs skull , aslängesen jag fota sist. Här är lite smakprov på hure blev:

   


Fett jävla apnöjd med dom pixen ska ni veta :) Mwiiiie. ^^,

Sen var det Hardcore Superstar på fredagen, fast dit gick jag ensam för dä va ingen som ville med :S Men det va okej ändå. Halvokey konsert vare iaf. Å nästan inget regn ! ;)

   


Lite fler foton finns på bdb:n om man är intresserad.


Nu ska jag til Kungsbacka en sväng,

Tjong hopp!

11h23min until deadline.

Jag är förmodligen inte den enda från min kurs som sitter och skriver hemtenta-uppgiften i detta nu. Det blir lätt så när deadlinen satts till kl 12 am imorgon. Förmiddagen imorgon känns ju knepig att sitta med arbetet med...liksom. (Fast jag lär väl göra det ändå :P ) Känner dock att jag har det under kontroll. Känns gött. Har mest kvar att, på ett någorlunda begripligt sätt, formulera det jag kommit fram till. Till exempelviiiiis att trumandoktrinen bannemej ger uttryck för hegemonibegreppet! Nu vet ni^


Puss i natten :)

Alla åker till Perth!

Imorse väcktes jag av att min faster och hennes man knackade på och kom med en påse äpplen från deras trädgård, haha för sött ändå :P Så fick man äta frukost med dom och sen vare på med pulsbandet å ut å promenixa som gällde. Ironiskt nog gick jag till Amhult å köpte mig ett busskort :D Dessutom 830:- fattigare på köpet. Öywöp! :P

Igår var trevlig. Träffade Annika första gången på alldels för länge, men hennes permanent hade reda gått ur, jag som sväntat så på att få se :O haha^^, Men jävvlar va vi åt! Världens godaste THAI-mat (köpt nånstans mellan Avenyn och Vasaparken) å sen fet efterätt på det, mmmm :) THAI kan nog va bland det godaste! :) Vart en fin solig sensommardag/tidighöstdag! Sen skulle jag iväg å spela beachvolley (i NRJ-hallen) med Camilla o co. Dels för att Camilla, Sofia å Tove åker till Australien på måndag och dels för att Johan fyllde år idag. Riktigt kul faktiskt! Var ju ett tag sen man spelade det sist, första minutrarna lite ringrostigt men sen tyckte jag nästan jag var bra på det, haha :P Gött å kunna tok-offra sig å slänga sig i sanden när man spela , sånt vågar man ju nte på ett vanligt jävvla inomhusparkettgympagolv direkt.. :P Säg till om ni vill dra dit å spela nån gång vettja!

Sen var tanken att vi skulle dra till självaste SAIK-stugan i skatås för "kalas", och efter ett "hämta-högtalare-hos-Johans-place-i-Partille-stopp" drog vi dit. Grejen var bara att någon (hrrmm) tappat bort nyckeln till stugan! :O Jääävligt smart,så vi satt utanför i nån timme å väntade på att någon skulle hitta nyckeln dum-Johan tappat bort... Efter nån timme löste det sig dock. Å då kom de andra 10 pers också (som hade tagit bussen från beachvolleyn å inte bilen som vi fem ;) ). Kul att träffa Camilla vare! Inte igår direkt! :O Hoppas dom får det kul i Perth i vinter!! (Fan vad alla åker till Australien nuförtiden förresten. Typ alla verkar dra dit efter gymnasiet ,kul för dom! ;) )


Nu sitter jag och skall försöka mig på en maktanalys av Trumandoktrinen, inte så lätt som det låter (om det nu låter lätt...). Känns som lilla Jossan inte bör ge sig in i dessa maktteorier och politiska atriklar bara efter 4 små föreläsningar på kursen, haha. men jag skall klara det! Fatta va stolt man kommer va när man lämnat in det också. ;)

Haregutthaj! :)

Josefine spiking

Hämtade ut en "reserverad bok" på bibban idag. Torslanda Bibliotek alltså. Fanken vilka lågstadie/mellanstadie-vibbar man fick. Och självklart är det samma gubbe och tant som står där bakom disken, hihi. Hej hej! Efter jag rott den boken i hamn (Makt & Internationella Relationer hette den) gick ja runt å fönstershoppa lite biblioteksböcker. Fastnade för en nästintill bilderbok som hette nått i stil med "Sveriges värsta skivomslag" som sträckte sig till kankse 80-talet nånstans. Där fanns alltifrån de typiska hej-jag-och-mitt-dansband-har-rosa-overaller-i-plysch-och-gröna skjortor-vi-sytt-själva-för-annars-får-vi-inte-dra-av-det-på-skatten-skivomslagen till en ovanligt dassig julskiva-omslag med Loa Falkman i PEAB-hjälm framför en PEAB-lastbil...på en grådassig väg. (Här var det julstämning!?) :S

Fastnade dock för två helt andra:


Två norska kristna tanters CD "Tantnamn Fredhoy och Rigmor Odum sjunger egna sånger"Och ordvitsaren "Thorsten Ehrenmark spiking"


Nu har jag kokt sönder min pasta jag skulle ta med till skolan imorrn, ååååh >__<.

Dags att se på Filip & Fredrik-grejen på TV nu förresten!
Vi hörs! Tjing haj!

Ååååh... höftlyft!!

Jag vet inte var arbetsdagen tog vägen nånstans idag (Okej, den är väl inte så himlans lång, men ändå). Det var ändå en bra dag på jobbet och med min något förkyldförstörda röst tog jag alldeles för käckt emot diverse besökare och anstälda. Efter det en snabbis till stan, där snabbisen blev till ingenting när bussen gick typ en kvart innan den skulle, och utan bättre vetande hoppade jag på.

Jag skulle till sjukgymnasten...i typ Högsbo, hållplatsen efter Markland.  Jag hade fortfarande telefonsamtalet från några dagar tidigare i minnet där vägen beskrivits för maj så det skulle inte bli några problem att hitta. (Tja, jag hade iaf fått reda på hållplatsnamn och adress). Och som jag hittade! Dumpades av från bussen mitt i ett industriområde - yippie!? Där vare iaf, efter lite om och men.. Väl där - ett trevligt och smått hoppfullt besök. Tjötade lite, gjorde ett par småmesiga övningar (som med all säkerhet kommer att ge tokig träningsverk om nån dag :P) å sen fick ja ett litet träningsprogram han plitat ner te maj. Whohoo.

Imorrn ere jobb igen fresten. Å bio med Polly!!! Öööweeewwwp. Najs. Å plugga måste jag ju gö med, herregud, mina tjocka böcker är långt ifrån genomlästa är jag rädd.. man kom änna av sig lite när man blev föshyld. Skärpning, Jossan!


Puss å pök

Haj

Äppelknyckarjazz!hihi^

Snor

Just det, ja! Jag är förkyld. Litegrann som grädde på moset tror jag. Good job. Indeed.

Idag har jag således bara tok-snorat och kollat på Förhäxad (jag förstår förresten varför man gick över från VHS till DVD, den både sprakar och tjuter, men de får duga! Jag kan ju i alla fall hänga med i handlingen. Eller så är det för att man sett dom minst 10ggr förr.. eeeh.) .

Kör hårt, Jossan!

Student igen :O

Wopidoo.

Så var man igång igen. Första dagen på nya kursen idag då. Fortsättning på IR (Internationella Relationer) blev det. Å eftersom ingen brukar veta vad det är samanfattar jag det med ordet: Världspolitik. Just den första kursen kommer att handla mest om

1
, Global Politisk Ekonomi, Säkerhet/Utveckling/Rättvisa-begreppet och
2, USA och därmed också mycket Hegemoni/Dominsans-begreppet.

Förhoppningsvis fick ni lite mer koll på vad sjutton det är jag sysslar med nu:) Dagens föreläsningar var intressanta, om än lite röriga. Men så kan det bli när man har Hasse som föreläsare. För jävla bra är han förövrigt. Tänk er en ivrig och fullkomligt tokintresserad urgöteborgare! Tyvärr (?) var det inte en kotte av eleverna jag kände igen, förmodligen pga att jag hoppade över en termin i ordningen, de andra i klassen läste nog A-kursen (eller motsv.) i våras, då jag var hemma och slappade och jobbade. Men men, jag brukar ju klara av det där ändå, utan förtioelva buddies att hålla i hand.

Nä, nu ska jag kila iväg till tränarmöte i Björlanda. Tänkte cykla. Ser det ut som det kommer börja regna? Njaaae, kankse va? Bäst att slänga med regnjackan isf...Hejhopp^

RSS 2.0