Kanelbulle

Nej, jag skrev inte fel bakverk i rubriken. För jag hittad een kanelbulle i frysen som mamma visst lämnat där nån gång :) Den känns lockande att äta nån dag troja. Semlor är för töntar. (Njae, det där sista menade jag nog inte, skrev det nog bara för att det inte blev nån för mig ida...)

Aja, men nu har jag pratat i telefånen i över två timmar iaf :O Mitt öra lär ju koka lite av all strålning kan man tycka. Först vare Raz i typ 1h45min, sen morsan... Lite najs å prata ändå, delvis för att alternativet ju hade varit plugg ;) Som alltid. jag har varit lite käss på det på senare. Skäms på mig! Men imorrn får vi ut nya hemtentan så då måste man ju läsa lite iaf, åtminstone ha lite sidor att referera till...u know.

Idag blev det iaf dubbelpass och shopping. Dubbelpass för att jag tränade två gånger, först sjukgymnasten en sväng å sen körde jag finfina aeoroba intervaller i friidrottshallen, sjuukt mycket folk var det där ifs! Å massa långkottar som skulle springa runt å ha sig, kände mig nästan som en av dom för nån sekund när jag veva runt där på banan. Men sen kom jag på att: nä, för jag är ju sprinter!! Det var en skön känsla.

Å shoppingen dårå, för jag vet att ni vill höra vad jag shoppade.
1.Lång T-shirt. Nike. Rosa. COOL. Snygg. Ball :)
2.Träningskläder.
3.En jävla massa ljus.
4.En jävla massa glas.
5.Åsså mat på Hemköp!

På Spotify går Beyonces "senaste" platta varm. Har nästan bestämt mig för att jag gillar det. Iaf stötvis. Yihooo!

Pers, slaskskor och playa

Aah, stela ben idag! Fetrehab igår och styrka idag, va.. Persade i frivänding idag änna vilket var kuul! Och längesedan sist. Tog 52,5 kg idag, som dessutom kändes ganska lätt! :) Sen blev det ett uppehåll på en halvtimme (hade aktiva som tävlade som ja va tvungen å leda tillrätta) så när jag efter det skulle försöka på 55 var all taggning borta å fick inte runt den, men höjden va inne, så snart förtusan! :D Jajopp, nog om det kanske.

Veckan som kommer verkar bli fullt upp. Mycket jobb, mycket skola och en ny hemtenta på onsdag! Wöp. Hoppas på mindre slask då. Ute allttså. För fyfan va sur jag blev idag. Trodde jag tog dom bästa slaskskorna, dvs mins svarta platsiga stövlar, men näää. Innan jag ens kommit fram till hållplatsen gav jag upp, jag fick ändå in en jävvla massa vattenslabb i skorna :( Väl framme i FriidrottensHus vred ja ur strumporna å hängde upp dom på tork över ett viktställ. Mycket tjusigt! Dom hann såklart inte torka tills jag gick hem igen fyra timmar senare, men på hemvägen var jag i alla fall beredd på plasket! Ganska typiskt Göteborgsväder, va?

Då är det rätt gött att tänka på träningslägret i vår, vilket efter alla om och men faktiskt blir av! Två veckor Playa del Ingles i början på april är vad som gäller! Ser fram emot det något enormt :) Dels för värmen, dels för umgänget, dels för de finfina träningsmäjligheterna och för att det verkar som om jag kommer att kunna köra på rätt hårt där nere, som en friidrottare i förstahand och inte som ett rehabfall. FAN va gött de kommer bli :) Verkar ifs som jag kommer missa ett och annat i skolan de veckorna, men förhoppningsvis går det lätt att ta igen på nåt sätt. En får hoppas det!

Nu ska jag ta ett Mariekex och sedan sova.
Trevlig kväll tillsvidare! Vi ses i veckan å så! :)
/Jossan

Prins Arthur o. Co

Merlin - nya kvällsnöjet!                                                               
Jag tamefanken älskar sånna här serier :P Lite som när man såg Robin Hood när man var liten och riktigt drömde sig in i den världen. En hjälte, lite magi, medeltid, sjukt vacker omgivning, ett lika vackert soundtrack och en lagom töntig men modig huvudroll! Nöjd att säga att det finns en säsong två påre dessutom! Heja heja! :)

Träjler: 

Popcirkus

Ikväll SVT2 19:30. Popcirkus med PSL och Mando! Kan det bli bättre? Nja, det kan det väl visserligen bli, men det är mer bra än dåligt i alla fall. Mando vet ni ju att jag gillar. Ska bli najs att höra deras nya skiva som släpps 13:e februari också! Första singeln därifrån, Dance With Somebody håller ändå okej klass. Inte som God Knows, Can't Steal My Love eller White Wall, men ändå!  De är alltså gäster i dagens Popcirkus, ett livekonsertprogram där typ en bra, en halvkass och en usel artist får lov att spela några låtar med mellansnack av Proffs-Luuk och PSL.

Ändå sedan Studio Pop för sjuherrans år har man varit tvungen att digga denna Per Sinding-Larsen. Uppföljaren med Inför Eurovision Song Contest med PSL som programledare gjorde ju inte saken sämre direkt. Men visst, han är lite småtöntig. Och har en sydlig dialekt. Men det kan jag leva med. Om 2 minuter ska jag alltså kika in Mandos 10min i public service-rampluset för den här gången. Därefter återigen sjunka ner bland mina pluggböcker och tentafrågor. Ja, det är en sån kväll.

Vi ses!
Josefine

Luggen

Idag tog jag mig ledigt från skolan, änna gött när man kan få göra det...bara sådär :) Vart småsjuk igår och idag, så tog änna mitt förnuft till fånga och har bara sovit, kollat på TV och druckit en massa vatten hela dagen. Känns redan bättre, lite seg bara och med en puls som är ungefär dubbelt så hög som den borde, så nått tokigt är det ju. jaja..


För er som inte sett min nya balla frilla så slänger jag med ett kort på (iaf hälften) av den!












Må så gott!

Hissteriskt

Nu är jag trött och borde sova. Så det ska jag göra också. Tyckte dock det var på sin plats med ett blågg innan. Idag har jag satt upp gardiner å grejer här - himla pyssligt och småmoget minsann. Blev snyggt dessutom! :)

I kväll var Kremily och Anna här och förgyllde Melodifestival-TV-tittandet. Sen blev det Rosa Pantern med Steve Martin ( i huvudrollen alltså, han kom inte hit i egen hög person dårå...tyvärr). Fett kul va den iaf! :D Haha. Såg att tvåan (med samme Martin) har biopremiär snart.. vill se! I pauserna spelade vi Vi i femman-spel på svt.se. Haha . Christopher impade med att kunna typ alla Afrikas flaggor, vilket var lite orättvist, men vi blev lite glada för hans skull ändå. Fästivalen då? Jo den va la okeej! Emilia lätt sötaste låten iaf. Å Alcazar snyggast föfasen - spec Andreas Lundstedts outfit. Stiligt!! I övrigt var det ganska likt det jag ändå såg live igår i Scandinavium änna, hehe. Men ändå :)

Christåpher, Emly å Ply spelar
Vi i fämman


Å just det, ja...jag fastnade i hissen idag :o Mitt emellan två våningar. På riktigt alltså. Haha. Å där stod jag i typ en halvtimme eller nått innan hissgubben kom å öppnade en dörr så jag kunde kravla ur :P Så kan man bocka av det på sin "att göra"-lista liksom. Hissgubben gav mig dock ett tips när jag väl kommit därifrån "Hoppa inte i hissen" Nänä. shit va bra. tack. Då vet vi det. Alltså; hoppa inte i hissen för då kan den fastna mellan två våningar. Å andra sidan kan den göra det ändå.. för det gjorde den idag. Spektaklet fick dock ett lyckligt slut tillslut, skönt det liksom! :P

Nu ska jag sova, precis som jag lovade!
Pussäh : )

På tapeten

Jahapp. Då gick Raz iväg då.. Vi hade rätt trevligt. Åt thaimat, lekte med Whiteboardtavlan å pratade om fulla folk.

Förresten lite skevt att få följande bild skickad till sig:

Japp, det är jag där på väggen, va.. :o
En kåmpis fick för sig att dekorera lite i sitt hem och vad tyckte han då passade bättre? Haha. småskevt vare. Jag kanske borde dra dit och signera konstverket. Inte för att jag någonsin varit där. Eller för den delen knappt träffat mannen som äger väggen... men men. Rätt coolt gjort ifs, om man inte tänker på att det är jag, sånna dära prickar-när-man-går-nära-men-motiv-när-man-tar-ett-kliv-bak-bild. Så jorå.

Imorrn blir en festlig dag - ska på genrepet på Melodifestivalen, hihihi.  ;)

Ses i helgen allihooop! Kankse blir Borås lördag, annars Götteborj änna.. Hörs göbbar!
*Pokie*

Catching üpp!

Aaamen schysst! Inlägget försvann. Och eftersom det ändå försvann kan jag låtsas som det var ett skitbra sådant. Synd att ni inte fick se det å så. Det blir ett förkortat nytt:

Idag - redovisning.. Gick finfint!
Tisdagen spenderades bland annat på IKEA för fallstudie i skolan. Jag och fyra andra gruppmedlemmar skulle observera människors beteende vid situationer som ej passar in i normen (Vi blockerade gångarna med kungvagnar, gick ap-sakta och allmänt gjorde som man inte skulle för att observera reaktioner.) Busigt värre!
Måndags va ja på visnig. Blev dundermejkad å tokigt klippt. Och färgad. Inför 80 häääpna frisörer och annat folk. Resultatet blev en liten hackig zebrapage typ. Himla lustigt! :]
Helgen i sig minns jag inte så mkt av. Jag är ganska bra på att förtränga saker som redan har varit. Fast förmodligen hände la inte så mkt då.. Nåja.
Fredagen var iaf najs. Viftade hejdå till Nils som i nuläget befinner sig i Australien i början av hans halvårsresa. Jäkla gubbe asså. De va Partillepacket å ja. Men de va najs som sagt, över förväntan på alla sätt. Skönt.

Nu sitter jag å chillar runt på Spotify (Tack Fredrik!). Helt perfekt ju, man kan hitta massor massor gött :) Till och med mina gamla franska poptöntar. Och alla andra töntar. För jag lyssnar mest på sånt. Men de e gööött :D Synd att man inte kan ploppa ner dom på iPoden bara.. men till det har man ju andra program istället...*hrmm hrrm*

Hej på er! c:





RSS 2.0