Biffa på Teneriffa

Ibland händer det mycket i livet. Ibland jävlas världen med en på ett sätt som inte riktigt känns okej. Det är så ibland och det hör kanske till antar jag. Då är man tacksam för alla runt om kring en som faktiskt finns där att rycka tag i om så skulle behövas. Det betyder mycket. Och det är också då som man uptäcker vilka de är. Thank you guys! :) Vi börjar inlägget så idag, det kändes viktigt.

I övrigt så har jag gjort en del rolighetet sedan sist också :) Var bland annat på träningsläger på Teneriffa med mitt träningsteam i friidrotten. 15 riktigt riktigt sköna dagar, precis när man behövde det, när ens hudton började närma sig genomskinig och vinterdeppen för "långdragen kall-vår" nästan blivit för mycket. Dagarna var fulla med träning (noll, ett eller två pass om dagen), sol, lite bad, sopping och allmänt skönt häng. Jag bjuder på lite kort från lägret och alla sköna mäsnniskor som var med :)


Det här var bland de roligaste passen i mitt liv. Ett vanligt jäkla startpass, men efter ett halvår av rehab och bedrövligheter var det en otrolig lättnad och glädje i att kunna göra 10 st riktiga blockstarter i spikskor - utan smärta!! Det är tillfällen som då man påminns hur mycket man älskar sporten och träningen och då är alla rehabpass och behandlingar värt det :)

 


Arenan, Nästan hela teamet (jag till höger i blått) och isbad efter ett hårt mjölksyrapass.Jag och min roomie Mia, bästaste :)

 


Louise och Mia påväg hem från ett pass, sköna killar (inkl coachen) och Mia och mig!Finaste resesällskapet Lollo och Mia en kväll, nåt fint hus och bildbevis på tävlingen "Starkaste och mest solbrände kvilleiten". (Kvilleit = vi som tävlar för klubben IF Kville) Vi vann varsin...

 

Något säger mig att bloggen framöver nog kommer fyllas ännu mer med friidrottsrealterade bilder och tjöt, för nu börjar snart tävlingsäsongen igen, full med skön träning och tävling - det ser jag mycket fram emot!


Puss på er alla! :)

RSS 2.0