Jag yrkar på blogg-inlägg

Wophej!

I helgen var jag i (*trumvirvel*) Gävle! Anledningen var Svenska Friidrottsförbundets årsmöte där jag var med som en av Göteborgs FIF's 13 representanter. Kan dock inte påstå att vi upplevde själva staden särsklit mycket, men såpass att jag kan bocka i listan av alla Sveriges städer att besöka. Varenda kvart var inrutad med saker att göra, luncher att förtära, stadshus att besöka och div seminarier och möten, banketter, voteringar, pläderingar och mingling med män i kostym.

Lik förbannat var det intressant och jag ångrar inte att jag åkte upp. Änna trevligt trots att vi (liksom resten av halva Europa) blev tjuvade på en timme mellan lördan och söndan. Våndan att försova sig var stor hos oss alla, haha. Men vi fixade det galant! Kanske blir det en repris något annat år, vem vet...

Pössen å hej!

P.S. Sa jag förresten att dom hade plättar på hotellfrukosten?  ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken bakom tangentbordet:

Här skriver Jossan, aka Josefine, om det som händer i hennes liv. Det är mycket sköj, mycket friidrott, lite dietistplugg, en hel del silversmide och design. Och såklart annat som en 24-åring kan tänkas pyssla med och fundera på. Mycket nöje! :)På jvalleytwig.se säljer jag mina smycken. Klicka på bilden för att komma dit!
RSS 2.0