Pers, slaskskor och playa

Aah, stela ben idag! Fetrehab igår och styrka idag, va.. Persade i frivänding idag änna vilket var kuul! Och längesedan sist. Tog 52,5 kg idag, som dessutom kändes ganska lätt! :) Sen blev det ett uppehåll på en halvtimme (hade aktiva som tävlade som ja va tvungen å leda tillrätta) så när jag efter det skulle försöka på 55 var all taggning borta å fick inte runt den, men höjden va inne, så snart förtusan! :D Jajopp, nog om det kanske.

Veckan som kommer verkar bli fullt upp. Mycket jobb, mycket skola och en ny hemtenta på onsdag! Wöp. Hoppas på mindre slask då. Ute allttså. För fyfan va sur jag blev idag. Trodde jag tog dom bästa slaskskorna, dvs mins svarta platsiga stövlar, men näää. Innan jag ens kommit fram till hållplatsen gav jag upp, jag fick ändå in en jävvla massa vattenslabb i skorna :( Väl framme i FriidrottensHus vred ja ur strumporna å hängde upp dom på tork över ett viktställ. Mycket tjusigt! Dom hann såklart inte torka tills jag gick hem igen fyra timmar senare, men på hemvägen var jag i alla fall beredd på plasket! Ganska typiskt Göteborgsväder, va?

Då är det rätt gött att tänka på träningslägret i vår, vilket efter alla om och men faktiskt blir av! Två veckor Playa del Ingles i början på april är vad som gäller! Ser fram emot det något enormt :) Dels för värmen, dels för umgänget, dels för de finfina träningsmäjligheterna och för att det verkar som om jag kommer att kunna köra på rätt hårt där nere, som en friidrottare i förstahand och inte som ett rehabfall. FAN va gött de kommer bli :) Verkar ifs som jag kommer missa ett och annat i skolan de veckorna, men förhoppningsvis går det lätt att ta igen på nåt sätt. En får hoppas det!

Nu ska jag ta ett Mariekex och sedan sova.
Trevlig kväll tillsvidare! Vi ses i veckan å så! :)
/Jossan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken bakom tangentbordet:

Här skriver Jossan, aka Josefine, om det som händer i hennes liv. Det är mycket sköj, mycket friidrott, lite dietistplugg, en hel del silversmide och design. Och såklart annat som en 24-åring kan tänkas pyssla med och fundera på. Mycket nöje! :)



På jvalleytwig.se säljer jag mina smycken. Klicka på bilden för att komma dit!
RSS 2.0