Dagens skörd


Mäta, rita, såga, fila, stämpla, smärgla, snurra, såga, pilla, löda, beta, löda, beta, vitkoka, trumla - klart! :D

Å sen gå till Albrekts och köpa kedjan :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Nice! :D

2009-09-10 @ 19:58:56
Postat av: madde

Heej! Tack så mycket gumman. Jag känner att jag får alldeles för lite foto-feedback här.

Åhåh jaa ja då får jag vänta till dess. Hoppas du klarar deadlinen.Näe jag är verkligen inte haj på hemsidor, Min pojkvän ska göra en åt mej var det tänkt. Fast den kommer inte bli så falshig, för han gör den inte i flash. Utan han bara skriver in koder manuellt.

Åhja leta upp det, låter som en bra idé. Har försökt att hitta fina färdiga layout skal som hemsidor erbjuder. Men har inte hittat någon som faller i smaken.Nä, jag har inte det. Väntar på att något ska komma upp. Hoppas såklart att jag får jobba på mitt gamla jobb, cervera. Det är ju där jag trivs med alla. Jobbigt att behöva gå till ett nytt.Skitsnygga smycken du hade gjort. Du får börja en försäljning snart.. HAHA ^^

Ha det göttPusspuss

2009-09-11 @ 09:59:37
URL: http://madeleinesofieekberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken bakom tangentbordet:

Här skriver Jossan, aka Josefine, om det som händer i hennes liv. Det är mycket sköj, mycket friidrott, lite dietistplugg, en hel del silversmide och design. Och såklart annat som en 24-åring kan tänkas pyssla med och fundera på. Mycket nöje! :)På jvalleytwig.se säljer jag mina smycken. Klicka på bilden för att komma dit!
RSS 2.0