Battery charge - up!

Härlig söndag! Vaknade riktigt utvilad för en gångs skull. Ingen träning idag, men med 7 pass i ryggen från resten av veckan känns det ändå i kroppen. Den allra värsta träningsvärken har ändå släppt lite nu, men vaderna är stela. Och axeln, min kära lilla stukade axel är inte van vid allt den har fått göra. Men de e gött, träningen, återigen, såå skönt att vara tillbaka och träna på riktigt igen, this is life! :P

Idag har jag mest tagit det lugnt som sagt, pluggat lite nutrition, fixat CSN-deg och planerat lite silversmide. Nya avsnitt av både Gossip Girl och The Event på TV också, najs! ;) Ibland behöver man sånna här dagar. Så, ett sista *puh* innan nästa vecka köttar på igen. :)

Lite av det jag gjort på sistone förresten:Kramis! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken bakom tangentbordet:

Här skriver Jossan, aka Josefine, om det som händer i hennes liv. Det är mycket sköj, mycket friidrott, lite dietistplugg, en hel del silversmide och design. Och såklart annat som en 24-åring kan tänkas pyssla med och fundera på. Mycket nöje! :)På jvalleytwig.se säljer jag mina smycken. Klicka på bilden för att komma dit!
RSS 2.0