Raggning...på hög nivå

Ja menar; man måste väl få utnyttja sin situation lite..  ;)


Här i receptionen har vi många olika sysslor att stå i. Ett av dem är att fixa folk lånekort åt folk eller att hjälpa dem att beställa nya o dyl. Det betyder också att vi varje dag får ett antal sådana nya kort som skall hämtas upp av dess ägare. Det är lite kul att få dom ändå, för där finns även ett foto på denne person :P Ibland hutlöst gamla foton, typ tagena 1983 med tidsenliga glasögon osv... bara det kan ju vara värt en titt.. Vissa e mindre snygga... och andra... mer.  Haha. Så jag och Eva kom på världens bästa idé. :D

Istället för att lägga in alla kort i vårt lilla register, kan man änna plocka bort vissa av dom och lägga vid sidan av (det är ju onödigt om de "mer snygga" skall ligga där, eller hur?), och istället lägga dem i...tja, förslagsvis sin egen jackficka. Olagligt, tänker ni? Ack nej, hur smart som hellst. När denna person sedan kommer till receptionen får de istället för sitt kort vårt telefonnummer, typ mitt...för där finns ju kortet, daah :)
-Förmodligen världens bästa snilleblixt, u knooooow!

Å nä, ingen risk att vi konkurrerar om dem, det är ju trots allt 40 år mellan oss två, så förhoppningsvis får jag åttiotalisterna för mig själv ;) Moahaha...


Hadegötthaaaaj!

Och när vi ändå är inne på ämnet, var en inga-namn-nämnda lite väääl trevlig idag. Haha. Herrenadå. jaja, det är ju Valborg. Tjohej!

- "VAK-receptionen, Josefine....hejsan!"

Blickar ut över den stora hallen. Till höger stora glasfönster ut mot infarten samt de stora olikfärgade ringarna till konstverk som finns där - ganska najs. Till vänster konstverks-sten-väggen och hissen upp till företagsledningen. Längst bak i hallen står två bilar lite snyggt uppställda bland spotlights, Volvo-PR-prylar och infofilmer - en C30 och en V70. Några kostymklädda herrar sitter böjda över ett av borden med en laptop och ser mer än engagerade ut. Över de onödigt dyra designer-stolarna hänger kavajerna. I övrigt lugnt...

                                               Är på min fina arbetsplats på Volvo
image42Personvagnars huvudkontor
i Torslanda och "sitter av lite tid". Okej, riktigt så lugnt är det väl inte, det går i vågor. Det kan vara dö-lugnt i tio minuter, en kvart, sen kommer 8 besökare på samma gång, fast till tre olika besöksmottagare. Samtidigt ringer telefonen och någon vill boka ett konferensrum. Två sekunder efteråt kommer vakten och vill ha listan för besöksparkeringen, mgaaaah. Men de e kul. Jag gillar't när de e grejer att göra, speciellt när det handlar om människor
                                               å sånt. Heja möten mellan människoooor!

Jag har förövrigt mer eller mindre avvecklat min svartgrå kavaj. Det känns bra, hoho. Ingen har klagat än så länge iaf, the important thing is that I do wear the white blouse and the purple scarf. :P Blir så himla varmt med kavajen åsså känns de halvknepigt... ull vafaaan :O Känner mig för en gångs skull riktigt snögg här bakom receptionen, moahahah . Ni skulle bara veta :P


(mån)dagsredovisning

Jobb idag igen. Gick kanske upp lite väl sent, så blev lite stressigt på morronen. Klädde på majj, fexa håret änna, kleta på en jävvla massa fet kräm i fejat (fnösketorr där annars...och ändå tyvär... biverkning?), swisha ner för trappan, schlängde ner två mackor i väskan snabbt snabbt och rusade till bussen. Halvvägs där, sen kom ja på att jag glömt mina skor (fick således vända tillbaka å hämta opp dem en snabbis...) . Fast inte glömt skor helt och hållet asså, hade ju ett par på mig, men dom andra... ni vet. Hann ändå med min buss, whohoo!

Kändes bra, mkt bra, fin musik i lurarna å allt sånt.. sen kommer vi till Torslandakrysset, rondellen där vettni. å.....KABOOF!! Bussen krockade. :O Med en bil. Bilen blev mega-kvaddad. Å bussen stannade. Faan, Shit va hände nu? Var som tur var inte världens högsta fart på bussen just då, men ändå, aldrig trevligt juh :S Alla klarade sig iaf, men hon som körde bilen verkade lite putt.. Tur att det var allt iaf! Fick ta 242:an te Sörred istället, funkade fint å hann till jobbet trots allt. De va de. Om det.

Jobbet idag var kuligt förresten. haha shit. Massa skratt iaf :P Börjar bli lite väl mycket internskämt nu också, haha , kära nån! :P Å min lilla kollega Eva e för söt ibland ^^, Fruktansvärt många engelsktalande idag förövrigt, kändes som jag pratade engelska mest hela tiden. Men dä lugnt, änna trevligt med lite variation vettö;) Det blir så himla artigt då också, å de e ju gött för omväxlings skull... Varför är alla andra språk så mkt artigare än svenskan?? Ni har säkert hört mitt "Monsieur!!-exempel" liksom..

Efter jobbet = tränarmöte i Kvilles klubbstuga i Tuve. Ganska intressant men tog längre tid än väntat, å inget mötes-fika fick man heller, så när jag väl kom hem var jag jete-tröt å ont i huvet. Massa juice, stuvade makaronisar och falukorv ordnade upp det dock! :D Sedan ett avsnitt 100 höjdare, och nu... sova!

Puss på er.
:)

Årets första cykeltur

image41Dagen började met lååång sovmorgon :) Skönt som tusan, blivit lite lite med det på senare kan jag lova... 
Sen var de dags att inviga cykeln för i år, skulle mig en tripp till Amhult var det tänkt. Rätt mysigt faktisk, ett tag...tills låren börja bränna å hela jag kände på mig att det är nog inte så fruktansvärt mkt luft i däcken, va... Klämde lite på dom å , ja.. de va just som det var. PAFF var ordet. Haha :D  Pumpen ligger förövrigt i förrådet.. där det är låst. och nyckeln.. ja den vet vi inte vart den är. Förmodligen gömde pappa den nånstans innan dom stack, och han minns inte var, haha. Så.. ja får la låna grannens imorrn eller nått :P

Amhult-utflykten blev ifs lite längre än planerat, då jag när jag kom fram, låst cykeln, och gått in på apoteket kom på att ja glömt plånboken. Haha jävla typiskt. Ingen lär bli förvånad heller. Känns typiskt mej änna. FAEN :P Fick snällt traska tillbaka till cykeln å trampa till Torget istället, Madeleine kom förbi med plånkan och Hemköp besöktes. Fast då kom ja på att jag glömt lappen där allt ja skulle köpa stod, haha :D Fick improvisera lite istället, haha, tokigt det kan bli...Fick mig en smärre sightseeing runt hela jvla Tosslanda kändes de som, men de va inte så farligt. Shit vikka minnen man har runtikring där ändå, haha. Nu vet ni det.

Förresten bestämde vi idag att det blir vår-kalas at my place på Valborg. Knytis ffs, haha xD  Änna beraa. Hoppas på lite  värme, annars får vi la sätta på infravärmen där ute, för ute ska vi fan sitta! Iaf en liten stund ;)

Ha det fint chompizar! =D Pössi

Biverkningarna börjar kicka in nu förresten, härliga tider! ;)

Idag hade jag flätor =)

Småhektisk dag idag. Känns som jag inte hinner med någonting alls om dagarna nu förutom jobba, träna, duscha, sova. Och om igen. och igen. Men men, det funkar! :)

Har börjat komma in lite mer i jobbet nu faktiskt, känns bra. Kan nu hjälpa till besökare och anställda och gud-vet-vilka med det mesta känns det som. Fortfarande finns det grejer som kan vara lite tveksamma, men då är det bara att fråga kollegan (den här veckan Eva B.) som så gott som alltid finns i närheten, det är gött, att veta att man inte är heeeelt ensam riktigt ännu. Arbetstiderna just nu är officiellt 07:45 - 17:15, men man behöver ju änna vara där en stund innan på morgonen för att starta upp och så, så det är långa dagar för en liten mig. Sen har det ju varit raka vägen till träningen efter det, ett snabbt pass och sedan hem igen *pheeeeew*. Ändå skönt att jag snart får mina "riktiga" och mer humana arbetstider om några veckor, då blire sååååft värre ;)

Fick efter mycket om och men tag på PVE-receptionen och såg till att fixa mitt passerkort till VOLVO idag med, finfint att ha ett eget å stajla med vettö.. ser man riktigt viktig ut (speciellt eftersom det på våra kort står med stor text "SECURITY" på, hihihi! Men herreguud, hamnade helt fel när jag skulle hitta dit assåå (från VAK som jag sitter i den här veckan)! Alla byggnader har ju i princip samma namn (PVE, PVÖ, PVÖS, PVV, PVH, PVE osv, och det är bara en av områdena. men nu var det ju till dom ja skulle så...)! Slutade med en internbuss-tur till rätta stället.. jaja , fick mig en fin promenix och själv-sightseeing iaf, himla käckt serrö ;)

De va de...om jobbet. Efter jobbet var det en tur till lilla läkaren innan träningen med, fixa lite goa recept vettni, moaaaahaha. Nämen e ju problembarn så lika bra att spä på medicinskåpet här hemma när man väl är där. Nääe, usch skämt å sido (var det ens ett skämt?) så blev jag nog mest våndad när jag gick därifrån. I handen hade jag bland annat recept på piller. Piller, liksom, gillar inte sånt. Men förmodligen sitter det väl bara i hövvet, för alla andra lyckas ju ta dom, såå. Nu var det iaf nån himlans kapslar skit, å dom får man ju inte dela, iiiiiiih, jaja... Men vill man va fin får man lida... ja ni vet. Oerhört betryggande också när jag lite (läs: väldigt!) oroligt frågade Farbror Doktorn om dom var stora svarade han bara "Ja ja, allting är ju rellativt, höhöhöhö". Dom ger mig redan mardrömmar.... Å andra sidan, om jag lyckas ta så mkt som det är sagt (4st/dag i 3 månader!!!!!!!) lär jag bli en fena på tabletts, de kan ja lova ;) Alltid nåt!

Imorron blire ingen träning för mig. Hinner inte. Orkar inte. Och har en del annat att stå i änna. Kankse blir en Niz på eftermiddagen åsså.

Men nu är det sannerligen tid för sömn! Om 8h skall jag sitta proper och pigg i receptionen.

GODNATT :)

På berget intill växer lim och banan

Så perfekt! :D

Rörande text må jag säga...Den ska ja fan lära mig utantill, definitivt något som livar upp även den tråkigaste festen, hujj!
:)

Smiska snutharna

Dagen började med en tripp till Gårda och TELIA-huset. Skulle skriva på lite anställningsavtal och tystnadsplikts-papir för jobbet på VOLVO. Sagt... och gjort! Fick mina finfina kläder med. herreguuud! Tänk typ.... flygvärdinna. Fast sofistikerade byxor istället för knä-kjolen. Så ere. Är väl långt ifrån vad jag själv hade valt att ta på mej sattsäga, men men, alla ska ju se samma ut, såååå... jag skall i varje fall göra allt för att ni skall slippa se mig i kreationen! :)

När jag var klar där var klockan ganska exakt halv elva, så ja drog hem å satte mig ute å åt å småsolade å bara göttade mig. Såå najs :D Var ingenting kallt, trots att jag hade i princip ingenting på majj, whohoooo. Var helt lycklig (ja mena, pannkakor med sylt, ett bra radioprogram ni-vet-vilket i hörlurarna och sommarfeeeeling!) Vädret ska visst hålla i sig i veckan med läste jag..de e ju gött:)

Åsså snutharna då...inte så spännande som rubriken kanske inbjuder till, men då snuthar är snabbhetsuthållighets-lopp och smisken är att ja smått ägde på dom, då stämde det ändå. Är alltid pissnervös inför snuth-passen, vilket väl förmodligen är ganska onödigt, eftersom det oftast går bättre än väntat på dom dära.. elller ibland iaf (a) . Tok-persade iaf idag, eller aah, pers var det iaf, trots att vi körde inomhus med jobbigt snäva och långsamma kurvor (jämfört med utomhus...). Gött vare! Å till råga på allt fick jag skjuss av Marc, Mr Coach,  heeela vägen hem. Superduper snällt :) Så mycket nöjd med dagens pass, börjar änna hitta lite saker i tekniken å så nu, en liten liten bit på väg iaf! :P Nu måste jag dock sova, blir en lång dag imorgon.

Godnatt och sånt (: Pyz

Såååft

Fett grym dag idag, va. Soligt som inni bänken å varmt vare med! :D Började dagen med skivletande i masthugget, sedan glass på Gustavs Torg änna. Solglasögonen på! Även om vissa inte fattade exakt hur många som var lagom....Efter det, lite mat och gå runt i praktiska affärer, typ DUKA och Naturkompagniet. Himlans käckt..

Därefter; träning. Där kom Raz på världens bästa fotoidé. Jossan, om ja gör så här, visst ser det ut som jag petar i näsan då? Tihihihihi.. Javisst!

Avslutade hektiska dagen med att träna Kvilleongarna. Kul, mkt kul! :)


Godnatt å sånt =)

Catching up Jossan

Jag känner nu precis som när man skriver arbeten å sånt, Hur fan börjar man?

*Pweh* Gött gött. Då fick ja till en början trots allt...
Jaja, har ändå redan glömt vad jag gjorde i helgen (förutom rugby-nånting...) så får la tjöta om idag istället..
image35
Satt ute i lilla trädgården och åt frukost idag, gött vare! :D Soligt och inte alls kallt faktiskt, nästan så man får säga att våren kommit på riktigt tillslut! (Jaja, ja vet nu när jag säger det kommer väl snökaoset imorgon....typiskt). Men jag blev i alla fall lite glad över det. :)

Det som hände på Jossans hektiska agenda idag var som vanligt...träning. Dagen till ära - ett styck sprintpass tillsammans med Omar. Soft vare, vi e ganska jämna (jag oftast mer acc-stark men han bättre topfart...) så dä ä kanoon å köra mä, iaf när loppen e såpass korta... Efter det vare möte med Saik's orförande och en till tjomme från styrelsen, var väl inte jätte-givande, kändes mest som de vill få mig och Julia att konvertera till deras sida, mot Marc, men kanske har dom fått sig en liten funderare till framtiden... mer än så änna bökigt å förklara in text liksom...

Idag fick jag också reda på att Kville ville ha mig som huvudansvarig ledare för deras friidrottskola i sommar. Rätt gött tänker jag, vet ju hur dom andra "överledarna" hållt på under de andra friidrottskolorna, höhö. Så nu jävlar. Ska skriva lite scheman å ställa ut bananer och bullar när de e lunchdax, sen mest säga åt dom andra små "tränarna" skall och inte skall göra på arenan. Däremellan ska jag nog stå och sola nånstans...tills nån unge får ett startblock på smalbenet och behöver ett plåster... Ni fattar. Lönen är långt ifrån den bästa, men kan va gött å få nästan en veckas ledighet från Volvo vilket byts ut mot ett soligt (varje fall utomhusligt) Rambergsvallen.

image34På tal om Volvo börjar jag jobba där 7:45 - 17:00 på fredag. (Herregud, vill dom att jag skall konvertera till morgonmänniska eller???? :O )

Lyssnar för närvarande på himmelskt goda Pang Prego. Have some catching up to dooo änna. Dvs, länge leve 30-dagars arkivet!! :) :) Har ni förresten tänkt på hur jävvla bra dom göbbarna å tanterna hade varit i det annars så fatalt tråkiga "Parlamentet"?? :D Kankse ni inte har, nä. Men de har ja serrö. Å svaret e: FÖRJÄVVLA ROLIGA!

Hejsvejs! /Josssan ^___^ mwihiiii

Hej hej, har du en fläkt?

Gårdagen på Sticky.
Stundtals kul.
Bra band.
Bilder nedan.

        

         
- Butterfly Imp ¤ photo by Josefine Dahlqvist -

Har jag fått jobb eller?

image27
-Jaaa
, det har jag! ^__^
Kavaj och sidenscarfs - here I come!

Olof, tillbaks till friheten!

Sett lite fisk-program med allas vår "Anders & Måns"-Ankan. Haha, småkul. Ankan e kyng! Men shit va han suger på å fiska ^__^

Blev en Sweeney Todd på Bergaknugen med en Nils ikväll också. JAG VÅGAR ALDRIG MER ÄTA PAJ EFTER DET!? :O Hehe...eh, men de va najs... Sjukt snygg iaf! (:


Soova nu. Pussihey!

Les temps sont durs pour les rêveurs...

Jag är tok-trött, lessen och förbannad och har käkat alldeles alldeles för lite. :S

Änna dagar som dom här man vill flytta nånstans långt bort, skita i allt och alla man känner och börja om igen på nytt. I alla fall litegrann.

Nu måste jag fan sova, rycka upp mig själv och äta, innan jag totalt förtinar bort....


Take care,
Jossan

Track on back...

Gött att få komma ut i civilisationen idag igen :D Änna hyfsat friskus nu, frånsett att min röst låtit litegrann som en rökig tant idag. Lagom sexigt :S Haha.. jaja, det går la över...kankse O___o

image26Drog in till stan vid typ tolvtiden, skulle träffa Johnnny först vare tänkt. å så blev det änna också, haha. Najs najs.. Sen bar det av till FIH och ett hyfsat lätt styrkepass.. massa trökiga frivändningar, knäböj, step-ups, utfall å sånt göttigött. Gick okaj. Efter träningen gick ja å Raz till Botan (herregud) å tog vagnen därifrån...till stan där vi drog en Börger King och skiljdes åt...som goda vänner dock. haha.

Väl i Björlanda lyckades jag dra ut så gott som all all energi från dom små Kville-barnen. mwihihihiiiii, evil-Jossan. Körde alltså lite goa sprintuthållighets-lopp med dom små liven. Gött vareeee. Haha, nemen är man snart 13 bast måste man tåla lite(syftade på barnen nu asså, hoho). Många tyckte (förvånansvärt nog) att det var kul i alla fall. Så kankse rentav blir en repris nästa vecka ;)

Ja ni.... det var la änna min dag. Nu ska ja se nåt LOST-avsnitt visst. Fick några av snälla Alexander på ett liiiiitet USB-minne. Tack tack. Å gonatt! (:


Avslutar med några visdomsord!
Mycket nöje :D

jävla helvete

Va ju i Barcelona i veckan men bloggen har legat nere ett tag så nu slipper ni en mer utförlig berättelse än att jag säger att där var trevligt. För det vare! :)Inte så mkt annat har hänt...väldigt lite faktiskt. Å det suger ju litegrann, men de e väl som man e värd :P De enda som hänt sen ja kom hem va att ja va hos lilla tandläkarn igår. Haha men ja vart så förkyld så ja var konstant livrädd att jag när som hellst skulle tok-nysa upp hela altet på stackars tandhygeinisten. haha. Men sen kom ja på hur kul det hade sett ut ändå, haha. xD Så lite kul hade jag i varje fall :P

Förövrigt ska vi inte få åka på något träningsläger, inte om klubben får som den vill iaf... Varför det tänker ni? Jooooo, bland annat för atteee klubben har bestämt att mn bara ska få åka på skollov (bör noteras att hälften av våran grupp inte går i "skolan" längre..) plus för några andra anledningar. Typ att styrelsen inte gillar Marc bara för att han vill förändra lite i klubben. Magaaaaaaah. Jävla sosse-fasoner, ja blir så fruktansvärt trött asså. Seriöööööööööst, haha. Jävvla Sverige. Man ska alltid hålla på å se till att alla får det lika miserabelt, inte fan ska dom som kan få någonting bra här i livet få det, åh nej. Det vore ju sjukt dumt.

Summa sumarum: Klubben tycker alltså att det är bättre (och mer rättvist??) att ingen alls (från vår grupp vill säga...) får åka på läger än att några får det. På torsdag ska ja (till sammans med Pappa Palm och min mor) läxa upp ordföranden.

Punkt slut.

RSS 2.0