Bus-stampa?

Stoppa pressarna! Jag kan inte vissla längre! Det låter bara såhär när jag försöker nu: *schhwschshsssuuuschww..lrpftschh* Okej, jag kan vissla lite. Om jag tar i från tårna och får minst 5min på mig att hitta rätt läpp-och-käk-läge. Men det skiter sig snabbt igen.

Så nu undrar jag; Vad har hänt med mig? För såhär kan vi väl inte ha det? Och, finns det något substitut för den klassiska, och mycket väl succeartade busvisslingen? Jag kan mycket väl vara i stort behov av denne.

Seså!

Trummeliten

Dagen idag började med en date med Maria i stan. Trevligt, men sjukt jäkla mycket folk ute idag hörrni! Jag ville hitta ett par svarta jeans men det gick sådär bra.   Inga svarta jeans alltså.

MEN tro inte att jag inte har shoppat idag för det. Nähä för jag har köpt mig en trumlare! :D "Jaha, en torktumlare" tänker ni? Nä. Det får (tyvärr) inte plats några kläder i den här. Eventuellt något litet i sådana fall, kanske en magtröja eller en halv strumpa. För det jag köpt är en liten sten- och metalltrumlare. Dyrt som fanken, men, ja det blev ju inga jeans idag, och de hade nog kostat nästan lika mycket, så vi kan väl låtsas att dagssumman blir påtungefär plus minus noll. Känns bättre så! :)

Nu sova. Imorgon bitti är det dags att träna igen, efter några dagars julmat och sitta-i-soffan-och-peta-sig-i-naveln-tidsfördriv. FriidrottensHus - her aj kååm! ;D


Och ja, trumlaren är till silvret c:

Tack och varsågod!

Pang Prego var i stan! Dels för att promota sig själva och sina egon, och dels för att ge oss dödliga människor tjänster och gentjänster i form av pixelteckningar, spådomar, pepparkakshalsband och andelar i smör i utbyte mot en peng-mot-malaria-donation eller bara en skvätt uppmärksamhet. Vi gav dem enna bådadera. :P Om inte i överflöd, så i vart fall i flöd! Hihi :)

Festligare typer får man leta efter! :)


Är triangakärl ett verktyg?

Jag har på senare tid börjat köpa diverse, i sin ensamhet, suspekta verktyg. Att tidigt på dagen gå till Clas Ohlson och drämma fram en gummislägga på disken kan ju verka en aning mordiskt, men icke! Dagens skörd blev förövrigt en kulhammare och ett triangakärl. Och jag som varken ska ut på tur eller slå ihjäl nån.

Nä, den officiella förklaringen är att jag börja styra upp en mindre verkstad hemavid. Ett litet krypin för mitt silversmide som så smått börjar ta form :) Och det är jag glad för. Nedan några av mina alster. Vid intresse, maila mig på josshanna @ hotmail . com vettja! :)Puss på er!

Barapapabarapapadia!


Såhär såg det ut i fredags i Scandinavium när självaste Peter Jöback var där och showade. Jag trivdes mycket! Han gjorde Jesus Christ Superstar-låten Getsemane riktigt grymt. (Ola Salos svenska version verkar som en värre skoluppsättning i jämförelse) Sen var det mest jullåtar, både de gamla hederliga och andra nyare låtar från hans julskiva. Å just det, Disneymedleyt gick inte av för hackor heller. (He he)


Duett och Disneymedley!

(Ja, han är utklädd till hackspetten... ni vet den där...) :O


Jag gjorde ett ryck

Jaa då!

Vad har vi gemensamt?


Nu har jag också ett par! Ja, lyftardojjor! Storlekarna skulle dock vara 2 mindre än i vanligt fall så, ja, jag hamnade på... tamtadam - gigantiska skostorleken 35! Eller ska jag säga "hovstorlek"? För det är i alla fall rätt så jämt vad de ser ut som. Ett par hovar att stå i när man beffar sig i gymet. Gött är det i alla fall. Nu jävlar ska här lyftas!!


Gnägg och pök!

/Eder hovdam Josefine

RSS 2.0