Om skrivare och en annan skrivare

Haaaejj!

Ja höll på å skriva ett inlägg igår, va. Men så hade jag minst sagt fullt upp med en tvättmaskin som lät alldeles för mycket alldeles för sent på kvällen. (Hade jag varit min granne hade jag förmodligen övervägt att komma hit och slå mig med en hård pinne i huvudet. Vissa morognpigga satar kan bara inte få nog.. ja vet.) Men allt fortlöpte finemang! Lyckades till och med duscha kvart över två på natten (Väldigt tyst och försynt försökte jag iaf). Mer poppis än så här lär jag nog knappast bli i huset... Nåja. nog om grannsämjan på Gitarrgatan.

Premiäråkte min coola fotoskrivare nyss. Grymt!! Blir riktigt najsa utskrifter, vilket är riktigt roligt, så kan man äntligen skriva ut egna foton som inte har en pixeltäthet i utskriften ut som Gud-vet-vad. Testen blev ett gammalt foto på Mando Diao från 2006 jag hottat upp lite och ändrat färgerna. Synd bara att skrivaren och den här datorn (-s skärm) inte verkar vilja vara av samma färgmättnad. Får försöka fixa det på nåt vänster, och till dess änna försöka keep that in mind när jag skriver ut bara. Men ja har märkt att den här laptopisen är jävkligt unsaturated bara.. Hmm.. ja ska leta efter knappen "UPP-MED-FÄRGEN!" på typ Kontrollpanelen eller nåt. Tipsa mig gärna om ni hitta'n!


Nu hänger den iaf över skrivar'n i vardagsrummet!

Euhmmrmft. Imorgon är det föreläsning på förmiddagen. Nu snackar vi om kommunikativ socialpsykologi där. Kan låta snustorrt men det är rätt intressant å fanimej ganska lättförståeligt :) På kvällen hittar ni mej på Scandinavium och Samsunggalan, vilket börjar bli lite av en tradition. I år ska jag möta upp 12 fjortizar och tåga in dom på sina rätta platser och sedan kika på galan. Gratis är gott! Och däremellan ska jag faktiskt själv klämma in ett träningspass - sprintlopp imorgon. 8 eller 12 st 100m-lopp. I spikar :) Det ska faktiskt bli himla kul. Det börjar gå bra för mig på träningen nu, vilket är riktigt skönt efter över ett halvår av skador och kaos. Jag känner ju fortfarande av skadan då och då, men det går absolut frammåt! :)

Ne hörrni, dags att dejta kudden nu! Ha det finfiint!

Puss å så :)

Det rimmar på fuck :O

Tv6 vet minsann hur man promotar sina program. Chuck-maraton lörd-sönd med hela första säsongen. Vilken fest! Chuck är nya idolen. Man blir faktiskt lite kär. Säsong 2 börjar på måndag, å då jeddrar i tusan!! Heja heja!

Näe, nu måste jag änna beta av min att-göra-lista. Den är ganska full. (Sluddrar och ranglar runt alltså...) Har den uppskrivet i ett litet litet block, men inte fan gör det saken roligare. Jag borde köpa en sån där whiteboardtavla som man kan skriva upp alla att-göra-grejer på. Borde la finnas på IKEA, va? Där allt finns. Ska kolla iaf. En whiteboard ska det bli! Coolt, va? Hö-hö..
Fick förövrigt en våldgäsning av Raz efter träningen idag. Han hörde rykten om att Chuck var in da house. Såatttee... ja. Kom hit med en färdigrätt från LIDL å så. Den va tydligen rätt ekklig. Men om nån undrar så ligger resten i frysen här. Så kom hit å ät förtusan!


Njaee, det är nog allt ni får ut av mig idag. Hej svejs! c:

Kapplöpning

...och den som förlorar kapplöpningen får sitta på golvet!

Vi snackar skolan här. Nej, inte nån liten skola i södra Indien med 300 elever i en 50kvm stor lerhydda, utan GöteborgsUniversitet!

Jag har ju börjat nya kursen i veckan, Medie- och kommunikations- vetenskap, men uppenbarligen är det inte bara jag som gjort det. För vi e rätt många för att vara exakt. Så många att det bara är två salar som får plats med alla oss, om vi inte vill sitta på golvet förstås, vilket blev fallet för några häromdagen (däribland jag såklart :P ). Men, det klart, "varför boka den stora salen där alla får plats...om man kan boka en liten sal lite då och då? Mysigt att trängas lite ju.." Dom sa ju faktiskt att JMG ( inst. för journalistik och massmedia...) var en himlans social instutition! ;)

Jaja, kursen verkar sjukt intressant i alla fall! Mycket mer att göra på den än på dom förra kurserna ifs, föreläsningar typ varje dag, massa litteratur och typ 5-6 examinationer av olika slag bara fram till mars. :o Men så länge det känns kul, så är det inte så farligt ju :) Å nu har dom lovat att ställa in stolar i klassrummen också, så ingen mer golv-förnedring på ett tag! De e bra. Ber dock att få återkomma om framtida eventuella skol-skandaler. Det kan hända.

Näääääe va, nu e de väl bannemej dags för sova å så..
Snark å snutt! ¨,

Gurkburk

Kvällen:

Chips.
Glass.
Handbolls-VM på TV.

Sååååft! :)


Måleri måleraaa

Målat tavelramar idag ¨ ,


Nästa grej är å skriva ut lite najsa pix att sätta bakom dem med :)Okronologik

Hoj oj oj, det måste vara svårt för er att hänga med i min väldiga fart här på bloggen. Vill bara meddela att idag var en ganska bra dag, trots redovisningar till l5:oo i skolan. "Jaha" tänker ni, "vad var dagens höjdpunkt då?" Jo, att jag sprang i spikskoooor idag på träningen!!! :D Hihi.. ett halvår sen sist förtusan. Mjao. Gött vare, lite lycklig faktiskt :) Så nu vet ni det.

Gårdagen, dvs söndagen, var helt jäkla knasig. Lördagen däremot fett najs med bl a oplanerade Raz-promenixer och inflyttningsfest at Kremily's place.

Godnatt. Nästa gång kommer ett bättre strukturerat inlägg. Annars äter jag upp min geggiga sko. Skål!

Hopp och vift i -273,5°C

Mmm, varmt å gött nu. TILL SKILLNAD FRÅN FÖRUT IDAG!!! Mgaaah. Bara 15 minus ifs. Det kunde ju faktiskt varit 258,5 grader lägre.. ni vet, absoluta nollpunkten... Jo, jag skulle jobba heldag idag va de ju tänkt. Gjorde jag också, iaf nästan helt.. Grajjen va bara den att ja kom dit nästan en timme sent tillslut :S Bussen skulle va framme 8:22, dvs med god tid att hämta nyckeln, traska upp till PVH och byta om å piffa till innan Jossan skulle öppna receptionen at 9 o'clock. Men tror ni den bussen kom eller? Näjje >__< Stod å huttrade 40min på Marklandsgatan och ungefär lika länge vid Kungssten

Så jävvlars förbannad va ja. På vem eller vad vet ja inte..men ni vet..nånting. Mig själv troja, fast ja inte kunde gjort så mkt åt det ändå. Kom till och med på mig själv att hacka tänder i busskuren vid Kungssten, hmm... inte så najs. Men jag underhöll mig bäst jag kunde med lite klämkäcka Arvingarna-tunes på iPoden tillsammans med blandade småhopp och armviftningar för att hålla värmen. Det gick faktiskt riktigt bra! Tips till alla frusna! (Hopp och vift alltså) Tänk på bara att det syns...ganska väl.. att man inte bara står still och låtsas ignorera alla omkring sig, på äkta jante-svenne-manér. Tur för mig då att Kungssten inte var speciellt överbefolkad vid niotiden på trettoindagsafton.


Det jävligaste var nog att vädret var så fint.
Mitt i allt tandhackande och stress.
Bilden ovan: Utanför PVH-entrén.


Som sagt, det kunde vart värre. fast å andra sidan, att uppleva absoluta nollpunkten när bussarna strular och lämnar mig utanför, det hade väl kanske varit lite att ta i...

God Trettonda' vänner!


-"Åh förresten, Jossan, Grattis på namnsdagen!!"
-"Naaaw, tack! :)"

200Nio

Så var dett nytt år. Gött nytt allihop! :)

Julen och ledigheten har spenderats hemma i Tosslanda men nu e ja tebaka på lilla lägenheten igen. Rätt mysigt änna. Har betat av två små filmer ikväll dessutom. Corpse Bride och The Day After Tomorrow. Corpse Bride är ju fantastiskt gjord! Å lite vacker på nåt sätt! :)

Å joorå, nyår igår var trevligt, hade lite folk över här å så. Vi åt oss proppmätta och spelade spel :D Och kollade fyrverkerier såklart!

E ledig ett litet tag till, sen börjar jobb å skola igen. Whöhööooo!! På måndag har jag heldag på VCC och på torsda'n fortsätter skolan igen. En gruppredovisning och en salstenta. Sen ere Medie-plugg och no more IR-studies for me. I alla fall på ett bra tag! :o

Nä, nu ere väl ändå dax för lite såva va. Så man ställer tillbaka dygnet. Det blir ju lätt lite knepigt ochh upopånervänt när man e ledig ett tag juh. Nä imorrn ska ja upp när man fortfarande kan kalla det "morgon". Wish me luck!

Godnatt på er! :) Önskar er ett fint 2009. Vi ses!! :)
Pussiwoo

RSS 2.0