Stardust

Såg den här i helgen och blev 12 år på nytt. Desvärre hade jag ingen lillasyster i lämplig ålder att skylla på..men vafän tänkte jag, å såg den ändå! Det gav mig en alldeles lagom dos av häxor, prinsar, pirater och flygande skepp för ett litet tag! Sweet.Annars veckan som har gått (dvs förra veckan) var fullt upp med seriematch i Norrköping, Vårtävlingen, tokplugg och annat gött. Också börjat jobba så smått, på TDC där jag var förra våren också. Jobbar 5h/dag fram till 10 juni så passar mig perfekt just nu!

Enda nackdelen är att jag börjar redan kl 8 på morgonen, aaah. Nattugglan Jossan tycker det är ungefär en timme för tidigt. Eller två. Men vanligt fölk börjar visst då (lite mindre vanligt fölk dessutom ÄNNU tidigare...huva, arma människor). Så jag antar att det bara är att ställa sig in i ledet och bli vän med väckarklockan. Kanske blir vi kompisar han å ja en vacker dag... Jag återkommer om det i sånna fall.

Vi hörs, Pöss på röva!
/Eder Jossan

Tebaka

Nu jäflar är vi igång med bloggandet igen.

Sen sist har jag varit iväg på ett bra träningsläger med nya gruppen (ny sedan i höstas i alla fall). I år var vi en stor trupp som åkte ner till spanska solkusten och Nerja, allt som allt inklusive tränare, massör m.m. var vi 32 st - ett gött gäng! :) Riktigt bra kvalitét på passen därnere blandat med ett par grillkvällar och dagar på stranden gjorde gott. Alltid gött att komma ut å få träna efter en lång inomhussäsong. Lite ovant att ta de stora kurvorna och att lära sig känslan av avstånd ute på arenan först, men efter ett par pass är man inne i det igen. Känner att jag börjar få tillbaka ett driv i steget jag inte känt på ett tag nu också, det betyder att formen så smått är påväg igen! Skön känsla :)


Jag och min roomie Mia. Klart bästa. Inte en snark på hela lägret!


2/3 av lägerfolket. inkl mig i rosa! :)

Sen jag kom hem har jag inte haft mycket tid till övers. Skolan är full rulle såklart, labbar, grupparbeten och sedvanligt tentaplugg. Lägg därtill att Kvilles Vårtävling närmar sig, nästa tisdag smäller det! Mycket jobb inför tävlingen har det varit. Jag hade gärna varit med själv och sprungit men det hade blivit lite tjorvigt (e ju tävlingsledare för hela kalaset i år.) Men det ska bli kul ändå, kan dessutom passa bra att vila den dan då jag kör mitt första lopp för säsongen två dagar innan.

Vi hörs! Snarare än snart.
Puss hejs! :)


RSS 2.0