Min köttätande hörntand
LAGAD!
Nästan helg.

Åååh. sitter å ska betala en massa räkningar å e allmänt bitter. Lämnade in sista tentan för kursen också, en åttasidig B-uppsats om kriget mot terrorism - yippie! Det har varit en jobbig kurs...faktiskt. Hoppas hoppas man blir godkänd så man kan lägga den bakom sig :P Godkänt borde jag väl kunna få iaf^ Kan passa på att skryta lite förresten, fick faktiskt VG på förra deltentan, mwihihihi (på universitetet är det det högsta man kan få...) :D Sjukt stolt och glad blev jag iaf :)

Skulle tränat idag i FIH, hade med mig kläderna å allt men ja bangade å åkte hem... :S vet inte varför, det känndes bara inte rätt å dra dit idag:S Det är med lite knepiga känslor man går in i FIH och kör sina halvdana pass med "nya gruppen" faktiskt... Men det är väl inget man kan göra åt ifs. Bara acceptera eller skita i det. idag gjorde jag det senare...

Tog förresten lite najsa pix igår på solnedgången. Helt rödorangelila var det, jättefint! :)Imorgon ska jag laga ett hål i en småtyken hörntand. Sen drar jag nog till lägenheten och övervintrar helgen där.


Hej på er!

Weekend updateUngefär så ser det ut här utanför nu. Lite mindre grönstick kanske, men i övrigt så :P Therese har vart här idag, hemma från Gotland och allt. Vi hade en riktigt chill-TV-kväll. :) Dansbandskampen, en massa massa chips å blandsaft var dagens recept!! :D Haha. Soft ibland ändå. Nu ser jag på The Game på femman, en thriller, spännande! Och äter chips. Många chips blir det. :o

Igår var jag och "tjejorna" (dvs Polly, Maria å Emily) på restaurang, mycket najs, bra mat å så med. Vi var på ett ställe som hette La Mediterraneo eller nåt sånt, änna bra!

Torsdagskvällen spenderades på självaste Sticky. Oh Jollity! spelade och jag och en vän var där å klappa takten. Bra spelat tycker jag!! Träffade på några "gamla" (fast ändå ganska barnsliga) bekanta. Vi var trevliga nästan allihop mot varandra. Dessutom vann jag på armbrytning, de du!! Hihi. Nämen de va fan jäkla trevligt ändå.

Imorgon ska jag träna på förmiddagen, sedan småshoppa lite och hem å börja skriva på sluttentan. Det har varit en riktigt seg kurs med många tentor å grejer, iiih. Jaja, bit ihop bara, bara en vecka kvar, sen börjar USA-kursen, whöhoooopp!?

Puss på daj^
Oh crap!

Det är ungefär vad vi kallar det alltså. Projektet. För er som undra. Alltså lite kläder, i första hand ett par klänningar som skall sys upp. Har suttit å pillat å ritat lite ibland å då kommit på dom mest knäppa kreationerna. Så på jullovet var det tänkt att dom skulle sys upp, iaf en av varje, kankse två. Sen kan man ju kolla intresset om nån vill köpa ett ex, å ja... fortsättning följer helt enkelt. Här är vad jag lyckats skissa ner än så länge. Vad tycker ni? :) Eller ser det bara heelt galet ut?                    crap.
P.S. Lite galet är okey! ;)

Litet flängdjur

Hej!

Oj vad jag har flängt runt idag! :o
Först vare gruppträff i skolan. Jag och tre killar jobbar på en finfin medieanalys av terrorism. Under kontroll vill jag påstå! På torsdag äre redovisning.

Sen åkte jag till Gitarrgatan och spanade in lägenheten ;) Mamma var där med. Vi fixade lite basgrejor och piffade så gott man kan när gamla möblerna fortfarande står kvar typ allihopa. Ser fram emot när man får sätta sin egna prägel påde små rummen :) Imorgon ska vi till IKEA å shoppa lite småttit, tihi.

Det blev det sedvanliga sjukgymnastbesöket efteråt också. Dagens favoritövning - finnen!! ...efter typ fyramiljoner andra övningar :o Heja! ;)

Imorrn är det Volvo-jobb. Å till helgen kommer Therese hem för ett litet slag :D Wihooooo.

Puss på daj. Å daj. Å du mä! Å du! Ååh.. nä. okejdå. Pöss. ^^


Late night robe

Det blev en skiss innan läggdax! :) Snart kommer jag och Annika igång med vårt lilla "projekt" hoppas vi! Tyg skall inhandlas och röd tråd skapas. Ååh massa idéer, och krokar ute bland diverse folk som kan tänka sig hjälpa till. Det här kan bli kul!

Fortsättning följer.

Jåbba-låbba

Naaaw, börjar bli lite sömnig nu. Gick upp tokigt tidigt imorse, jobba heldag idag juh. Fast just nu händer inte så mkt här... Man kanske borde lyxa till sig med något från kaffeautomaten? Tjalalalaa...

Gött!!

        Min träningsvärk är utom denna väääärld O__o
        Pkgaaaaah.


Men trots allt....gött juh ;)

Kalenderkaos

Jag vet knappt vilken dag det är. Men jag vet att det är söndag idag.

Va å beffade lite i FIH förut, lite frivändningar (ringrostigt, men lagom stabilt ändå!), koordinationslopp (ingen smärta iaf, håååållla tummarna) och en sjuhelsikes massa baklårsrehab. Det var trevligt. Trött och hungrig blev jag också. Lagom många på träningen var vi idag och lagom snella var dom med :) najs.

Både bra och dåligt att ha en almanacka har ja förresten kommit på. Dåligt för att när jag kollade i den idag upptäckte att inget jag planerat in i veckan passade in med det andra (det som redan innan var planerat asso) och helt plötsligt kom allt i fel ordning och mitt lilla huvud blev kaos så smått. grrrf >_< MEN det är ju bra med almanacka också eftersom jag annars inte hade kommit på att att jag varit helt fel ute i min veckoplanering. Såatttee.. vi får väl se vad som händer i veckan :P Vissa dagar smocktokfulla å andra.. ingentiiiing. Tjalala.

Fick just reda på att en ny hemtenta ska in på torsdag, jag som precis lämnade in den förra...tyyp. OMG. Ingen ro ingen vila.

Imorrn ere skola. Å sjukgömnast. Å sen vetekatten. Kanske FIH. Eller hem å plugga. Eller äta. Eller bara slappa som en gås.

Nu har jag lite ont i foten jag trampa snett på förut känner ja :S
Pus på er!

Gustaf Adolf

Scrubs och 2½men nu! WööjJ!

Har läst lite. Plugg ni vet . Lånade en fet bok av vår lärare idag. Den heter "Writing The War On Terrorism" och handlar om hur främst USA och dess government, diskurser och media har uppfattat och agerat efter 9/11. Låter kanske lite väl torrt, men det är intressant vettja!! Funderar å skriva en C-uppsats om det om jag ska gö en sån nån gång , om jag råkar få lust med det vettja. Typ om terrorism / media /diskursiva gojs osv, men får se, jag väntar nog med det nåra terminer iaf. Media och foto först juh! Eller parallellt. . . Nåja. :)

Volvo imörrn. Får fixa naglarna nu med andra ord... Haj!

Intressant för få

Polarmacka med mjukost. De e grejer det! :)

Var helt ensam tränare idag på träningen. Bara lilla Jossan och typ 20 trotsiga tonåringar, men jag tycker ändå jag lyckades få någorlunda pli på dom! Men lite konstigt tycker man att det ska behöva bli så när vi egentligen är förtusan 4 tränare :O Aja, det löste sig iaf!

Tog "vägen om Linneplatsen" och lämnade in ett nytt stycke hemtenta idag också. Nog den tråkigaste tenta jag gjort men jag är ändå nöjd att jag gjorde den tillslut. Handlade om "identitetspolitk i förhållande till nationalstaten" den här gången, wohooop! :s Fast fan stolt jag är ändå att jag ens fattar vad allt det där betyder och att jag faktiskt kan hänga med på föreläsningarna å så! Heja mig^

Nää, sova nu va.. Var upp hyyyyfsat länge igår (valvalval å tentatenta) så dygnet är lite i oordning, Trött är jag också..för en gångs skull :P
Imorgon är det föreläsning, sjukgymnasten å sen ordinarie träning.

Jag längtar till helgen, hoppas den blir bra!
Puss!


Två najsa videor. Av samma man. Finfint :)   

       

       

RSS 2.0