Ut ur garderoben

...där jag  spenderat mesta tiden i helgen. Har alltså sysselsatt mig med att måla om insidan av garderoben. Kan låta som världen kankse mest nödvändiga arbete, men det känns faktiskt ganska bra nu när det är klart. Innan var det exotisk plywood-färg på det hela - nu vitt! Matchar mycket bättre med resten av de den turkosa väggarna i hallen ;)

Lyckades ta mig ut å träna lite idag med, var la sisådär två veckor sen grovt (och lite fel-) räknat pga förkylningar och krämpor. Tanken är väl att jag ska göra ett försök att bli tävlingsredo igen till vår Polen-tävlingsresa i mitten av september.. två veckor kvar dit nu. Känner jag mig inte helt pepp blir det nog ingen start men som det ser ut nu följer jag med i alla fall.. Nackdelen med lågprisflyg är väl att avbokningarna är sådäär billiga antar jag... Får la se hur jag gör så småningom. Hm..

Imorgon efter jobbet ska jag till min massör och dra igenom alla muskler på hö baksida. Dom har strejkat lite ett tag nu, fått känningar i hälsenan och som vanligt i hamstringfästena. Förbereder mig inte direkt på någon vidare njutbar stund, men det känns med all säkerhet bättre dagen efteåt...typ. Så så äre!


Nu fanimä dax å sova. Gonatt!! :)


Promenad genom stan

Va det inte så den där sjukt töntiga låten hette?

Aja...idag var jag iaf med Rasmus mest hela dan. Vi promenerade å åt lastvis med mat.

I brist på Raz-pix slänger jag upp en på hans look-a-like.A.k.a Adrien Brody.

Puss påt!

Just de ja

bob hund
pix by me     

Jag inleder med en klyscha

Det finns inget ont som inte har nått gott med sig. För här sitter jag i sängen med snor ner till anklarna och en huvudvärk som inte riktigt vill ge sig. Men gött som det är har jag lyckats tajma in min förkylning lagom til VM ifriidrott - min räddning!! Jag har nog inte missat en sekund. (Okej, kankse nån minut under nåt alldeles-för-långt-lopp-typ-100000m, men det är nog about it.) Imponeras av de duktiga friidrottarna och glädjs över svenska framgångar.

Det sägs förresten att svenska fotbollslandslaget skall läggas ner. För det är bara ZLatan som är i närheten av att vara top-6 i världen. Och är man inte det så ska man inte ställa upp i ett VM! Eller...? Det är i alla fall så journalisterna verkar resonera när det gäller friidrott. Läste ni Härds krönika i dagens GP t ex? Ja fattar inte hur folket tänker. Man klagar på att Musse är kass för att han kom sist i finalen. VM-FINALEN you bastards?? HAha, de e fan inte dåligt. Där är det inte många i världen som får springa, trots att säkerligen många hade velat det. Jag tycker det är synd att journalister (och förmodligen folket med dom) inte tycker att någonting annat duger än poängplatserna... Förhoppningsvis bryr sig inte idrottarna själva om det. Just nu följer jag tiokamparnas höjdhopp. Det går bra för svenskarna!

Nu ska jag ner å äta lite, börjar bli hungrig. 7dl mexikansk soppa är tydligen inte tillräckligt att äta på en dag. Nä, det får bli lite fruktsoppa med. Soppa är min nya grej.

So long!
Sjunga eller skrämmas? Skrämmas eller sjunga?

När jag var liten var pojkbanden söta.
SÅ VAD I HELVETE VAR DET SOM GICK FEL HÄR UNDRAR JAG??? :O

Okej killar, den här gången försöker vi se ut som vi luktar på Arne Weises gamla strumpa!

Ni behöver inte fråga mig varför eller hur jag har hittat den här bilden, för det tycker till och med jag är pinsamt. Och för att jag i följande meningar ändå kommer att berätta det för er. Tydligen tyckte Spotify att de var en "artist I may like" för ett tag sen. Dum som jag var tryckte jag mig in på eländet och fann DET HÄR konvulutet. Varför det dröjt till nu innan jag publicerar skiten är för att det är först nu chocken har lagt sig. Chocken både att dom fanns med på min ofrivilliga Spotify-lista och för att dom ser ut som de gör...

Jag vill dock påpeka att jag inte på något sätt smutskastar alla combackande pojkband. Backstreet Boys håller förtusan än. Så säg inget om det! Trots att dom kanske är mer av karaktären pojkband-som-började-nån-gång-på-nittiotalet-och-aldrig-riktigt-slutade snarare än vi-som-också-började-på-nittiotalet-men-slutade-och-kom-tillbaka-lagom-till-pensionen. Jag vågar ifs inte yttra mig om hur Boyzone faktiskt såg ut när det begav sig, jag var aldrig nått stort (eller litet heller för den delen) fan av dem back in the dayz, men för deras egen skull hoppas jag att det fanns något litet litet spår av ungdom i dem då.

Sammanfattningsvis, om jag bara ska ge er två tips i det här inlägget (jag vet, det är lite snålt, men sån är jag) blir det:
1) Försök förfan inte göra comback om ni heter Boyzone!!
2) Om ni ändå skulle göra det, välj inte en bild av er själva. Ni ser scary ut. Ta ett kort på nån annan istället, typ Hugh Jackman. Han är snygg. Och i er ålder.

Hejsåläge!

Getabocksfelen

Idag gjorde jag min på snudd sämsta 200m-tid på tre år. Så nu är jag mest arg på mig själv. Så det så. Frustrerande när man inte får till det och när man inte har en aning om varför det, som Ronja Rövardotter skulle ha sagt, går åt pipsvängen. För idag kändes min kropp mest som en klump mossa... (Och, nej, det är inte vad vi strävar efter.) Förra tävlingen var ju min bästa ever, åsså nu det här..bleh! Nåja. Fick iaf med mig en bronspeng hem från 100m-loppet, men inte heller där var jag någon mästare i tekniska skillz. Ändå okej att kunna plocka brons med hjälp av enbart vilja och jädrarinammar... för att se det hela lite positivt...om jag nu är ärlig när jag försöker göra det?! Näh, dagens "Getabocksspelen" kan ta sig i rumpan! Under tilden kollar jag in ett avsnitt av It's always sunny in Philadelphia - sedan sömn.

Au revoir!


P.S. Målaren som döpte om min hall till dagis ändrade sig när det hela var färdigmålat och erkände att "det faktiskt blev riktigt riktigt snyggt!" Hihihi! Jag sa ju det ;)

Jag har en smurfhall!

Mwihäää!! En smurfhall!
Blå blå är den. Knallblå enna. Å lite turkos. För nu är det nästan färdigmålat. Målarna tyckte nog ja va dum i huuvet som valt den färgen... verka det som iaf. Den ena påstod dock att "den hade passat bra... på ett dagis!". Men jag är inte den som är den. Det kommer bli så jevvla snyggt när spegel å lite annat hall-krafs kommer på sin plats! Det kan jag gemejdenpå. Målare har ju ingen koll heller... Bilder på det klommer up så småning om såklart. Sovrummet blev också smällsnyggt btw, där är det mörkt granitgrå! Köket = vitt. Får passa sig så det inte bli sjukhusvitt där bara, men med lite färgglada accessoarer, i en förslagsvis varm ton (med tanke på resten av rummet) blir det nog finfint! :)

En vecka kvar nu på en hittils mkt knepig semester.. En får ta vara på't.


Jossan...som back in the days ungefär...

RSS 2.0