Pers och...potatis?

Färskpotatis alltså, för att det vart midsommar..? Aah ni fattar.

Först lite pics på senaste alstrena från silversmedeshörnan:


Veckan som gick var jag i Jönköping (ytterligare en stad där man bara känner till friidrottsarenan i..det finns ett par sånna städer..) och tävlade, mitt i veckan! Hur konstigt är inte det? Haha, nä okej, med det känns alltid lite märkligt att fara iväg med spikskorna en dag som inte heter lördag eller söndag. Det betydde dessutom att tävlingarna höll sent på kvällen. Ofta tävlar man från klockan elva på förmiddagen till.. tja fyra kankse. Men den här gången var första start halv sju tror jag. Jag gjorde ett kom-igång-100m-lopp vid sjutiden och sprang sen 200m tjugo i nio! Helgalet, udda att tävlings-tagga-till när man såg solen rofyllt gå ner bakom träden..men det passade mig tydligen, för jag persade! :) Riktigt härligt, inte varit i närheten av de tiderna på ett tag, så ett kvitto på att det man gör är åt rätt håll!

200m alltså, en distans som skulle vara min huvudgren i sommar, men som jag faktiskt inte sprungit nått innan det loppet... Det är ändå en rolig distans, man får lov att kötta på riktigt bra från startblocken och sedan komma upp och använda sig ordentligt av sin toppfart och är det en bra dag känns det som man kan accellerera ända in i mål. Så kändes det i onsdags! :)

Dagen därpå var det tävling igen, ute i Lerum, samma distans, men lite sämre kräm i benen, antar att gårdagens lopp satt kvar lite mer än ja hade hoppats på. Men helt klart okej ändå!

Nu har jag verkligen slappat till mig under helgen så ska bli gött att få röra lite på sig och sin hjärna igen under veckan som kommer!

Peace! (Och puss! :))

Sommarlov!

Yippie yäy. Nu har jag ledigt på riktigt! :) Förhoppningsvis ända till 1 september, fatta att jag ska ta till vara på att vara ledig nu. Ser fram emot mycket sol, hav, hängmattor, grill, bokläsande, friidrott och annat som hör sommarn till! :)


I helgen började tävlingssäsongen på riktigt. Tävling i Borås på lördagen, där trivs jag och på den arenan och brukar ofta springa bra. Så även i år! Gjorde en bra tid och passade på att vinna dessutom, så skrapade med mig hem både en medalj och en sponsortröja, kanoners ju! ;)

På söndagen sprang jag 400m individuellt och 300m-sträckan i stafettlaget när vår seriematch avgjordes i Linköping. Alltid nervöst inför 400m-lopp. Det är långt och jobbigt och man KOMMER få tokfet mjölksyra när man springer in i väggen efter sisådär 350m. (Plus/minus 50m) För frågan är inte om väggen kommer, utan när och hur hög och bred den är just den dagen. I söndags var den inte jättehög, kändes faktiskt som ett bra lopp, mycket bättre upplagt än förra matchen. Och det blev pers! :) Kul! Skönt att se resultat på uppbyggnadssäsongens slit :)


Stafettlaget - Johanna, Jag, Angelica och Anette. Vi vann!

 

/J

Paj på!

Detta är, och kommer aldrig att vara en modeblogg. Men det betyder inte att jag inte har kläder på mig. (Ah, okej, för det mesta har kläder på mig). Och idag gjorde jag det. KÖPET! Jag köpte mig en skinnjacka! SOM jag har väntat och letat och funderat och provat och kikat och stretat. Men nu small jag till. :)

Jag förvånar till och med mig själv när jag säger att detta är min första skinnjacka. Å jag älskar den redan. Lite för varm att kånka på sig om vädret var som igår, men ge mig lite mulet och jag är den första som springer ut med den på. Galet glad!! Whohop.

Passade också på att köpa mig ett par skor å ett par nya pilotsolglasögon "när jag ändå var i stan". Efter det vare träning. Idag kort pass med bara teknikstarter. Kändes bra! Bra tryck i bena! Hoppas det håller i sig till tävlingarna :)

Imorgon väntar sista jobbdagen, sedan sommarlov för hela slanten!! :)

Pöss å Kram!
JossanTo The Roots

Eller "Från asfalt till gödsel", men jag gissar att den rubriken inte hade lockat samma enorma massor hit som denna ju gör. Nog tjötat. Om det.

Halvt träningsvila i helgen och jag passade på att dra hem till Torslanda. Tog det såå lugnt, drog såklart ner till havet några gånger, men latade mig mest på altanen med en bok eller en glass. :) Å okej, jag erkänner att det är landet därute.. vilket jag såklart försökt förtränga de senaste 22 åren. Men går man typ 400m ser man hagar. Med riktig djur i. Som betar. Ytterligare några meter bort säljer dom ägg. Och potäter i ett skjul bredvid stallet. De är visst så det är. Å jag kan inte hjälpa att jag gillar det. Ibland är det kankse inte skitnajs därute, på vintrarna när det alltid är 8 grader kallare än inne i stan, men nu på sommare är det förjefla fint. Och då kan jag leva med att bussarna bara går en gång i halvtimman, att där finns typ fler moppar än 15-åringar och att alla därute verkar tycka det är okej och lite "inne" att ha keps på sig (Obs! Obs! Vilket det förstås aldrig varit. Om du inte är bonne på riktigt eller verkligen har problem med solen i ögonen).


På väg ner till havet - Tumle såklart

Mammas kusin var på besök också, trevligt å träffa'n. Eftersom jag inte har några egna sånna vet ja knappt hur det är att ha släktingar som inte är 70+ i ålder. Då fick man också reda en del andra släktingar man visst var ovetande om. För hållihatten nu göbbar å tanter: Fredrik Reinfeldt och Peter Jöback. Haha. Visserligen i vardera sjunde led eller nånting, men det betyder ändå att vi har typ samma mormors morfars farfarsfar eller nåt. Och plötsligt ser jag ju likheten:


Just another släktträff @ Konserthuset 2010

Och nej, jag kommer inte photoshoppa fram en bild på mig i flint och äggformat huvud bredvid vår vän stadsministern. Den bilden får ni skapa i era egna huven istället. Och häpna. (Klär jag i flint?)

Nu ska jag fortsätta jobba här. Skaffa mig lite deg å så.
So long! :)

 


RSS 2.0