Dubbeltrubbel

Aldrig kul när man, dagen innan deadline och med 10 000 tecken skrivna upptäcker att man totalt missuppfattat uppgiften.
>_________<  Ååhh!!

Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas svullnaden à la Quasimodo på skuldran går ner under tiden. Annars har jag ytterligare en sak att oroa mig för.

Yippiie och godnatt.

Middagstips

Ät upp min hemtenta!? Någon? Snella?  För nu vetesjuttonartonnitton va ja ska ta mig till.
Alternativet äta upp en del av mig. Eller min lärare. Eller ge mig en färdig sprillans fantastisk hemtenta ready to go enna.


Vilket som skulle lösa mitt problem.

Getebra!


Till tonerna av kroatisk folkmusik har jag just skrivit klart vår slutgiltiga målgruppsanalys till kampanjen som kom att kallas "köpenget.nu".

Till samma toner skriver jag nu detta högklassiga inlägg.

Vill bara meddela, innan vi lägger oss allihopa, att jag har varit duktig tant idag! Skola från 8:00 för ovanlighetens skull, därefter lyxade jag till mig rejält med favorit hämt-thaimaten innan träningen varefter jag satt snäll och redig på styrelsemötet tills hallen släckte och stängde. Det ni!

Ledig från skolan ca en vecka framöver nu btw, ska bli oerhört skönt! Få ge sig lite sovmorgon och så, vilket jag mer än väl kan behöva!! Sömnen har väl inte direkt varit/blivit prio ett de senaste veckorna om man ska vara ärlig. Så utschlagen att jag för några dagar sedan somnade redan kl 20:00...och sov hela natten! Så tidigt har jag nog inte somnat sen..lågstadiet typ. Men men antar de pehövdes enna.

Har dessutom tvingats vara onödigt osocial senaste månaden med, fuckiblä. Men nu blir det andra bullar, det känner jag på mig! Känner mer än gärna för fika-dejt eller dylikt med någon av er i veckan! Hör av er vettja. :)

Big poke!

Kom:plan.

Häj!

Är hos en kurskamrat nu med ett grupparbete som skall redovisas på tisdag. Vi håller fortfarande på med kommunikationsplanering och nu har en kampanj för en viss välgörenhetsorganisation för att få fler folk att skänka pengar. Det låter kanske inte så sexigt, men de e rätt spännande att arbeta med, att få "riktiga case" att arbeta med ju! :) Så nu har vi gjort det mesta av köttgörat; dvs samla in statistik om målgrupp och budget. Nu väntar det lite mer kreativa görat med själva kampanjen, kulikul. tar dock mkt tid, vilket vi inte fått tilldelat oss så mkt inför den här uppgiften, men det kommer nog gå bra ändå! :)


Å nu är det extra kul för nu bjuds det på kaka! :D

Mwihihi. Vi hörs sen.
Pussiheys

No turning back nu (dock Turning Torso)

 
Mwaaagaah, nu kan det bara gå utför..  För helskotta vad jag har internetbetalat idag med min lilla dosa. Det var kåravgift, oooch tågbiljetter ooooch bussbiljetter å ojo oj va mycket lixom. Bankkortshackarna hade världens chans på mig idag sattsäga!

Hur som hellst, nu ser vi fram emot Malmö 28 mars! För vi ska på Picnicteater å se dessa stiliga herrar!! :D (Nej, nu syftade jag inte på Sune å Alex i första hand..utan göbbarna på bilden...) AnnaPolly ska också med! Så nu vart de bokat å klart på alla håll å kanter. Himla najs.

Tjohejs :)

Gnaffgnaff.

Äuwblääwproklu. Hela dan har jag gått runt och varit falsk. Falskt leende mot alla på jobbet. Vart sådär snålfalsk mot alla känns de som, fan. De e ju inte så jävla najs. Träningen var mentalt jobbigt med. blö. Nä, nu har jag hemtenta som vanligt å skriva. Sen borde jag unna mig nåt. En kaka eller två. Annars vet jag inte vad jag tar mig till... Hej så länge.

RSS 2.0