Cuz I'm a grass hopper, yes I am

Igår drömde jag att jag hoppade 170cm på en tävling. I höjdhopp alltså. Jag är fortfarande lite stolt inombords, för jag blev så himla nöjd:) Dessutom utspelades tävlingen i en backe. Typ en grässlänt, men den var minst lika seriös för det. Åsså fick ja vänta jättelänge mellan hoppen för typ alla Björlanda-barn var med och tävlade. Å alla rev ut sig på typ 130. Haha. Eftersom jag var sist kvar i tävlingen efter ha tagit 170, minns jag att jag slängde upp ribban på 189. Exakt hur det gick på den höjden minns jag dock inte.. ;)


Foto: Josefine Dahlqvist      


Ring mig...imorrn!

JAG HAR GLÖMT MIN MOBIL I LÄGENHETEN!! Å nu är jag i Tosslanda. Åååooh, hörrni va dumt!

Så alla ni om sms-bombat mig ikväll kan sluta med det nu. Jag svarar er asap imorrn! Eller i övermorrn. Asap i övermorrn då. Eller senast asap på typ måndag eller tisdag..


Peace out!

Tänk efter efter

Gött gött gött. Gött att nana kudde när man har ett köttapass i benen! Riktigt jäkla stolt över min bedrift på banan idag, haha. Körde intervaller med lång-gubbarna ute på vallen. När vi kubbar ut har det hunnit bli becksvart, men efter lite tjat med vaktmästaren brukar vi få tända en liten lampa vid målgången. Det hjälper ganska bra. Nog finns det ställen på arenan som inte riktigt ljuset når till, men än så länge har jag inte trillat ner i vattengraven vid bortre kurvan, och då är jag glad!

Idag körde vi 4x(400-300-200-100m) med 1min vila. Det finns kankse softare saker att spendera sin torsdagskväll med, men så länge man inte tänker, så känner man inte heller. Så spring spring, och sen efteråt, typ nu efteråt eller om 25 år, kan man titta tillbaka på ikväll och tänka "Vikken tokstolla den där Jossan är." Men, som sagt. Inte tänka just då, bara göra.

Imorgon jobbar jag Volvo. Därefter en vecka till, sedan så gott som två veckor ledigt! :) Härligt!

Godnatt på er! :)


"Nu kan det bara bli bättre"

Fan, idag har varit en förskräcklig dag, mått riktigt kass. Inte kul alls.. Känner bara för att lägga mig just nu så man kan få glömma den här..

Positivt idag dock: Bussen kom som den skulle vid Sörredsvägen imorse, det är mer undantag än regel nuförtiden.. Tror jag snart kan satsa på en karriär i att tjäna pengar enbart på kompensationspengar från Västtrafik..det ser bra ut på den fronten...jodå. Idag postade jag två st klagobrev pga uteblivna bussar senaste veckan. Yippieyäy :S

Nä hörrni, godnatt.
Å för allt ni gör, var snälla mot varandra!

En älgBitch is back! Jag alltså.

Sitter och letar utbildningar på studera.nu. Igen. Det känns änna som jag varit här förr. Och visst har jag. trots att jag just nu slöpluggar smide och halvdagsjobbar bland kostymnissar på Volvo, har jag ju faktiskt ett gäng högskolepoäng i bagaget. Och på senare har det nog fan kliat lite i föreläsningsanteckningsfingrarna igen. Både för att själva studierna är rätt trevliga, och för att man kankse borde dra till sig en examen trots allt. Senaste månaderna har intresset dock mest varit att hoppa på ett idrotts/hälsopromotion-program och bli bäst på det. Men jag är tveksam. Varannan sekund är jag nämligen lika sugen på att exama mig lite i samhällskrafset som jag redan påbörjat med mina internationella relationer.

Huja. Om någon dag får ni (och jag) svaret. Shit va spännande, eller hur. Big time! :P

Fredags va ja på Hardcore Superstar i Lisebergshallen fresten. Sjätte gången jag såg dom live. Man börjar ju enna bli lite rutinerad. ;) Jag placerar den här konserten top-3 av dom iaf! Det var trevligt. Kanske inte som i "trevlig stämning och glad publik" utan mer som i "gött röj och mestadels bra musik". Jasåatte...

Igår lekte jag med en intelligent människa som jag inte sett på lääänge. För han e ute å ränner i skogen och på slott och vaktbås i rikets tjänst eller va man borde kalla det. Men permis är ju alltid permis å då fan skall det umgås! Alltid lika najs att träffa dig Jeppe! :)

Nu ska jag väl gå å rätta till kudden lite. Imorrn blir det dubbelpass. Första passet 8:00, nästa 17:30. Däremellan jobb och besök av en elektriker.

Pokie på er tokstollar!

RSS 2.0