Lördag idag.


Rödblå Vinter idag. Jvligt rädd för att mitt lår inte skulle palla. Det höll. MEN var inte riktgt fräscht skall ni veta. Genade inte på vad jag ville och det var mkt svårt att maxa, därav en mindre bra tid. Redan i starten gav jag bort några tiondelar - mkt frustrerande!  Å andra sidan höll jag avståndet bra sen, sprang på bra alltså, me lajk, haha!

Asså jag blir så groteskt trött på friidrotten ibland. Nu senast på hur SM skall ordnas. Orkar inte ta det här men det mesta är fetknas i klubben. Nått måste göras.!

Ola Salo

Sedan Melodifestivalen när jag kom hem (vilket var sent.. Tack Oggys mamma för skjussen hem! :) ) The Ark rullade fett, bara så ni vet. Stolt att vara Ark-fan dårå, mwiiih. Mycket coolare än så kan man nog inte bli asså, hihi. Åsså Jepson idag å Martin Axén, mm! :D Good Work.

Sen lyxade jag till mig med en äppelpaj kvällen till ära med, haha var så nere så nått måste man ju hitta på då ju ! (Baka, smula, städa, äta, haha! xD)

Nu lyssnas det på programet Diggil-ej från SR Atlas. Mkt bra. Nördidinöördi. Ne mu får ja sluta med det där. Fy-spank Jossan. Skärpning!

Pussihejs!
/Cool-Jossan! :D

Lov, tävlingar och VM

Yeah, för det är ungefär så veckan ha varit.. I helgen var det tävlingar för min del, IDM för hela slanten vettni! ;)  Blandat resultat dock.. Först 60m ( i både F19 och KS efter viss diskussion med kära kanslist Tarja :S). Hade den diskussionen i huvet inför första försöksloppet men det gick tydligen helt okej ändå. Sprang på 8,07s, pers med 16hundradelar från förra helgen och final på det:P i KS-försöket däremot blev det 32 och säsongens sämsta lopp, haha! Tokigt att det än så länge snabbast OCH det långsammaste kommer inom loppet av en halvtimme, menmen, kanske pallade jag inte riktigt det :P I finalen gick det inte riktigt så bra som i F19-försöket men det blev en DM-plakett iaf, alltid nått..  Jävligt nöjd iaf, nu är inte 8-sekundersvallen så farligt långt borta längre :D

Eeey, sen är det ju lov för mig den här veckan, jaao veckan innan sportlovet asså, för ja lägger min arbetslivspraktik då istället, tjalalaa! Blir la sådär, men det skall göras :P Lovveckan har däremot inte varit überslappt för det, vart ute å rrat mest varje dag, träning, träffat folk å sånt där vettniva.. Onsdags lekte lite med Annika å då hittade jag (äntligen!) nitbältet jag letat efter ett tag asså, haha. YOOO det känns bra :D Haha, fan vikken mes jag är då, men men. . .

Veckan varit bra måste jag säga, det enda som oroat mig skulle i sånna fall vara mitt baklårsom är farligt nära en skada. Har inte maxat lopp sen i lördags nu, bara kört en massa löpskolning, rörölighet å styrka och sånt, men det är det värt, fasen asså man vill inte ha en skada nu :O Vore ju snopet innan SM å allt... Har i alla fall köpt mig n tub Voltaren idag, känns tryggt, haha! Ger ändå lite Spanien-04 vibbar, menmen då hade vi det ju trevligt, såå ;)

Over and out.


RSS 2.0