I'm not a midget

Jag har köpt mig en liten liten liten hatt! :D Den är i filt och pryds av en pärla och lite tyll. På något sätt blir ord smått överflödiga vid genialiteter som denna, men jag ska försöka.

Jag fann den på barnavdelningen på ett av våra välkändaste varuhus. Den kunde dock lika väl ha funnit sin plats bland Georgeus eller XXL, för oavsett människa är det otroligt att någon som helst, ens den minsta tänkbara bäbis, skulle kunna kränga på sig den lille på huvudet. Den är helt enkelt för liten! Det är kanske därför den innehåller två typ hårklämmor istället för ett sånt där band att dra ner över hakan också...just sayin.

Jag misstänker dessutom att vanligt folk hade tagit illa upp om den legat bland andra vuxna föremål och klädesplagg så det kanske var bra att den istället fick samsas bland små koftor och annat i miniatyr. Men inte gick den omärkbart förbi mig för det inte. Ho-ho ack nej. Jag roffade åt mig en, betalade och kunde glatt konstatera att den just tagit över förstaplatsen efter min nya köksklocka som dagens bästa köp!


Kanske väcker bilden lika många frågor som svar. Svaren är dock övergående jakande. Ja, jag har en miniatyr-hjort i hallen i min lägenhet. Och ja, även andra rum än dagisverksamheter kan ha turkosblått på väggarna.

Jag kommer någon gång att ha på mig en liten hatt. Sådär på sniskan till nån i övrigt jävligt cool outfit. Tills dess får den fortsätta att hänga på hallspegeln därhemma. Men tror jag rätt så kommer den nog ner därifrån snarare än vi anar...

Hörrni pöss!

RSS 2.0