Drop out

Imorse på förmiddagsföreläsningen bestämde jag mig; jag hoppar av å säger tack för mig på Mediekursen! Det var inte kul alls längre, den delkursen som började veckan innan jag åkte till Gran Canaria. Å läraren verkar helt störd.. Hur som hellst hade jag ingen som hellt motivation för de, finns ingen anledning å sitta där å plocka fina högskolepoäng bara juh.. Så jag gick i pausen. Ringde sedan jobbet för å se om man kunde få jobba lite istället i vår liksom, å vips, nu har jag jobb varje dag ett jedra bra tag framöver, motsvarande halvtid. Det känns jävligt bra. För jag har varit helt snurrig på senare, nu är jag lite lugnare :) och gladare:) Och hoppas kunna få tid till lite själavård mellan varven.

Tja.. det var väl det ja ville meddela idag troja.
Frågor på det?


Resten av dagen gick förresten åt till:
1) Sjukgymnasten (som förövrigt va sista gången jag besökte på ett tag nu, lite friskförklarad alltså :) ),
2) Rasmus
3) Björlandaträningen

Jahopp, såatte imorrn jobbar jag till 13:15. På med scarfsen bara!
WÖÖÖH!

Ett simpelt "hej"!

Hej!
Nu har jag varit hemma i Sverige några dagar efter ett tvåveckors träningsläger på Gran Canaria. Resan var över lag väldigt lyckad! :) Äckligt bra väder varje dag, bra träningsförutsättningar och goa resekamrater. Blev dock rånad/tjuvad på skärtorsdagen när några vart inne i vårt hotellrum å lyckats få upp våra låsta väskor å sno motsvarande 3000:-, men det kunde la vart värre antar jag.. Dom snälla tjuvarna hade ju t ex lämnat kvar mitt pass som låg i samma fina FOREX-kuvert! Wöhoo. Berättar med om fina resan när jag får bilder därifrån vettja, nu har jag inte spec många att tillgå, hade bara med mig min mammas gamla 4MP-kamera serrö :)

Tentadax idag igen förresten. Uschfyblä. Trodde jag hade ganska bra koll på grejerna eftersom jag läst igenom typ all litteratur whatsoever men icke.. Uppenbarligen var det inte det smartaste att var bortrest under så gott som alla föreläsningar på en delkurs... Som jag var.. Aja, får hoppas omtentan passar mig mer i smaken helt enkelt.

Hmm, äh nu ska ja sova. Ryggen gör asont, måste va från styrkan idag eller nåt :S Hoppas det går över tiss imorrn. Nattinatti:)


 Puss på't! ;)

Bikini nedpackad!

Hej hej!

Sitter som bäst och försöker banta ner resväskan till maxtillåtna vikten. Lättare sagt än gjort vill jag lova! Men det löser sig! Om ca 5h åker ju jag, tillsammans med min nyfixade mangafrilla till Gran Canaria på träningsläger i två veckor.  Ska bli mest skönt! Inte minst för att man får lov att koppla av lite, åtminstone mentalt!

Ha det fint sålänge. Så ses vi efter lägret, och hörs förhoppningsvis under tiden!

Puss sötizar! ;)


P.S. Quasimodoryggen gick ner efter någon dag och tentan hade jag nog o-missuppfattatt trots allt. Skönt! :)

RSS 2.0