En för laget! Å en för bara mig :)

Hihi. Jag har köpt en MacBook :D

Min PC gick ju sönder och samman och vägrade tillslut start sig såtyckte helt enkelt det var dags för en ny ;) Därför det vart lite tomt här enna.Nåja, ny Mac iaf - Fett gött! Är fruktansvärt lost än så länge dock. Hittar varken till eller från. Men antar att jag lär mig snart. Viktor har lovat (/tvingat mig) att han ska lära mig "allt han kan och lite till" om dessa fina skapelser asap, så snart kan jag säkert titulera mig "ganska-bra-på-alla-mac-finesser". Det ser jag fram emot ;)

Nu har ju tävlingssäsongen startat igen, ja. Över Kristi Himmelfärdshelgen var vi iväg och tävlade i Finspång på seriematchen. Sex riktigt tappert kämpande tjejer var vad som åkte upp för att försvara Kvilles färger mot lantislag från både här och där. Själv skulle jag tävla i monstergrenen 400m och i stafett. Var tokförkyld och sprang omkring på arenan och snöt mig två gånger i minuten, men inte skulle jag svika mitt lag inte! Fanns inte ens på kartan;) Kom tillslut in på en trejdeplats på 400m, nöjd med både det och med tiden (62sek nånting) speciellt med tanke på att det var första gången! :O Alla i laget var så jävla duktiga alltså och gjorde sit bästa!! Att åka upp som ett halvfullt lag med heltokiga dubletter och ändå placera sig i topp i samanslaget är starkt tycker jag! Vi ser redan fram emot returmötet i augusti och hoppas kanske kanske kunna ta en placering och avncera till div.2 inför nästa år:D hade vart frymt kul iaf :)

   
Efter våra tävlingar åkte vi tillbaka till Norrköping och mötte upp herrlaget i Norrköping och hann se deras avslutande stafett. Dom sprag sjukt bra, men med Wissman på sistasträckan blev det lite väl vasst motstånd för vår fjärdegubbe (dvs Kronberg), men ändå en andraplats! Likaså i den totala inför returmötet ihöst.

          

Och som om inte det vore nog med sportreferat för den här gången måste jag nog ändå berätta lite om Kvilles Vårtävling igår. Jag hade ju fått den finfina titeln tävlingsledare för tävlingen vilket har inneburit en del kringjobb inför och under själva tävlingen. Men hjälp av mina övriga tävlingsledarkömpisar såg vi till att alla 50funktionärer, minnst lika många aktiva och tävlingen i sig förlöpte så smidigt som möjligt :) Dessutom hade jag beslutat mig för att själv ställa upp i denna finfint arrangerade tävling. 300m lockade lite ont i baksidorna fortfarande och seg efter seriematchen, men det kändes ändå under kontroll...så jag ställde upp! Jag gick dessutom och vann loppet :D (Passade också på att persa med en sekund!! Mwihihihie!) Mkt nöjd, inte minst mentalt, med tanke på att det var första individuella tävlingen ute på två år sen min eviga rehab började... Tack återigen alla funktionärer som ställde upp och gjorde köttgörat för tävlingen! :)

Å i lördags var det trevlig grej hos Anette - hon hade fyllt 24! :)

    

Nåja. Har ni läst hela inlägget såhär långt är det duktigt. (Om två rader tar vi ett läxförhör på innehållet ovan... :o Nee..nu ljög jag.) Ajoopp, ska jag nog fan sätta punkt för idag dårå. Imorgon ska jag på två studenter - tänk så små kompisar jag har hörrni ;) Kul ska det bli iaf! Pusshejsåhajrågonatt! :)

Jobbedijoobb

Med havregrynsgröt i magen och ett paraply på handen klarar man det mesta! Till och med paradoxen Göteborgskt spöregn från sidan blandat med en gräspollenchock utöver det vanliga. Ja, jag säger å det..

*atjoo* en nys

Häpp!!

Yes! Växeln satt som ett smäck. Den mellan mig å Anette alltså. Gött gött:) Idag vara faktiskt första gången jag tävlade på ett och ett halvt år (!!!) och det känns mkt bra att vara tillbaka på banan igen :) Hade liite känning i baksidan, vilket gjorde mig lite skakis men annars vare lugnt! Var inte ett dugg nervös, vilket är ovanligt, men kankse var det för att vi tävlade som lag eller för att det var så länge sen sist så jag inte mindes hur det skulle vara riktigt :P Nästa tävling är seriematchen, torsdag. Sedan rullar det på var och varannan vecka i sommar. Tjoho.

Idag ringde dom mig från ArtCollege förresten, och erbjöd mig en plats på silversmidekursen!! Fett kul, men den skulle börja redan nästa helg, vilket inte passade så bra, så fick tyvärr tacka nej. Hoppar på kursen som börjar i höst istället!

Just nu känns det dock lite kämpigt med alla små grejer jag håller på att styra upp. Ju mer man försöker att hjälpa till, desto mer skit får man...känns det som. Fan onajs. Försök bättre själv då, eller låt bli att klaga alls säger jag! För inte blir någonting bättre av att man käftar och gnäller hela tiden :S Då kan dom göra det själv istället. Från och med i sommar kommer jag ifs att överlåta mycket av det jag gör nu till andra, känns ju lite meningslöst ibland när man inte får någonting tillbaka enna :S jaja, nog om det, men det är nåt som har prägalt hela dagen åt det negativa, så ändå värt att gnälla lite här själv också tyckte ja...


Imorgon jobbar jag 7:30-13:30 så har redan strukit skjortan och packat väskan. Somnar jag typ nu får jag iaf 6,5h sömn - det är ändå på gränsen till okej! :)
Godnatt!


Bilden är ett gammalt pix från Stafett-SM 2005, hoj så passande! ;)

Rubrik och kvadrat

På torsdag är det dags för seriematchen, en tävling där klubbar tävlar mot varandra i olika divisioner, damlaget i Kville är dock helt nytt för i år så vi får snällt börja i lägsta, dvs tredje divisionen. Men inte är vi deppiga för det :) Haha det ska bannemej bli lite kul, om inte annat socialt så det förslår!  Därför körde vi en del stafettväxlingar idag på vallen! Det gick ganska bra, får hoppas att dom sitter till genrepet imorgon med: stafett-DM! Jag körde igenom lite start i kurva också (eftersom jag ska köra startsträckan på stafetten och springa 400m på torsdag! :o) Det kommer på seriematchen bli en hel del märkliga grenkombinationer dock, men så får det bli, vi är inte jättemånga tjejer hela och rena i Kville för tillfället. (Så därför får längdhopparen stöta kula och långkotten kasta spjut...typ..hihi)

Vår "match" kommer vara i världsmetropolen Finspång medans herrlaget (som ju faktiskt ligger i div.1) ska tävla i Norrköping, så vi kommer enna att åka upp tillsammas (både herrar och daamer) redan på onsdagen. Det ser vi framemot!

Med risk för att det här inlägget lät mer som ett infomail än ett blogginlägg får det enna vara nog för idag.
Gonatt å puss på rumpan! ^^,


P.S. Jag har ju glömt uppdatera er om min frivändningspers kom ja på, för jag vet att ni sitter som på nålar av spänning efter varje styrkepass. Nya perset lyder alltså... 60kg!! UGGH! :D

Å därmed basta!

Yihaa,

Idag var det dags för Göteborgsvarvet igen, självklart hade man blivit halvtvingad dit att funktionera...i år igen. Började med att jag visst inte hade toppenkoll på när bussarna gick från Frölunda Torg vilket resluterade i en galen språngmarsch hemifrån ända dit - i flipflop. Herrejävlar vad benhinnorna sved efter det!! :o Ett lite äldre par jag krystat joggade förbi skojade med varandra å sa "Oj, med Göteborgsvarvet har väl inte startat än? Hihihihihhihi (kopiöst fnittrande)" Väldigt kul. Euhm. Nåväl. Efter att ha gått världens omväg nere vid Färjenäs för att få en funktiönärströja (som självklart inte passade min storlek, så är det alltid.) började kneget! Vätskekontroll vettni. Det var fan kallt, kleggigt och bedrövligt. Men vi hade kul ändå. Med massa vatten och muggar (att bygga pyramider, bikinis och slangbellor med) kommer man långt!

Men efter allt knegande blev vi enna hungriga, nått ofantligt dessutom! :O Så (kanske lite innan vi egentligen borde gå) drog vi til Eriksbergs Pizzeria för lite bukfylla. Gott!! Det var jag, Viktor, Björn å Oggy enna. Därefter tog vi bussen hem till Björn å hans fina lilarosa villa å spela pingis å basta! GÖTT VARE.  Och som rättrådiga friidrottare vi är tog vi varsitt glas resorb innan hemfärd. Det vart en trevlig tillställning minsann :)

Kvällen (dvs nu) tillbringas i Torslanda, och ja, jag såg Eurovision Song Contest! Nu är alla kära i Norges lilla hobit. Mmmmjo. Gött för han! Ett grattis är bannemej på sin plats.

Godnatt :)
            

Working släcking städing

Tjohej!

En lördag för många betyder fet sovmorgon och sedan supa ner sig på kvällskvisten. Ingetdera blev aktuellt för mig idag, eller nånsin. Lördagar betyder normalt sett morgonpass dvs inte-alls-sovmorgon men trots att vi idag hade vila från träningen  misslyckades jag styra upp mig själv en sovmorgon. Varför? Johoru, för idag var det nämnligen dags för brandutbildningsgrej på jobbet. Whöohoo! Allas vår Brand-Stellan guidade oss receptionister (väktarna var med på ett hörn också) runt runt. Under tre timmar fick vi se på spännande infofilmer, se på när Brand-Stellan tvingade sprayflaskor att explodera (PANG!! sa det!), själva släcka lite bränder (*PSFCHSHHHH!* lät det med brandsläckaren!), och leka med brandmän. Trevligt trots allt.

Sen var det tack å adjö Volvo och dags för mig att storstäda lägenheten. Det gick inte så bra till att börja med eftersom jag somnade i soffan :o mmm gott vare! Men vid sjutiden sådär på kvällen började jag. Och runt midnatt var jag klar :P Nu ligger alla kläder where they should be och diskbänken har nog aldrig varit så skinande förut. Känns bra mycket bra.

Imorgon blir det frukost hos Annika och strumpbyx-shopping!
Puss på er! ^__^

Sin vikt i metall...plus minus några kilon:P







PERS!!
57,5kg
mina damer och herrar :) Tihi.. friv. alltså. Försöket på 60 var inte långt borta heller, men jag spara det till nästa vecka ;)

Puss å gonatt!

"Maj maj måne jag ska lura dig till Skåne!"

En mycket trevlig helg blev det! Åkte ner en sväng till Anette och hennes Skåne. Vi hann med både shopping i Malmö, släktpartaj i Landskrona(?) och pannkaksfrukostbuffé i Lund. Vi lyckades till och med hitta en backe (ja, du läste rätt, en backe i Skåne) att köra lite träning i efter ungefär 10min bilfärd :P Hur som hellst, nu är jag tillbaka i Götet och civilisatoinen igen. Körde ett mycket härligt pass idag på Slottskogsvallen, nästan helt ensam och fint väder var det med, en riktig frihetskänsla att springa snabbt snabbt med spikesen där :) Det blåste lite väl mkt idag kankse, men vände på mig och fick medvind i alla lopp istället - gött! Imorrn blir det beff i gymet med resten av gruppen, var ett tag sen jag tränade med dom nu, har haft så mycket annat i kalendern så har kört mkt själv tidigare på dagen å så.. Både och är bra på sitt sätt, men störka kör jag gärna tesammans med nån, så jaaao imörrn!

Har en liten illa till mods-känsla i magen nu, vilket gör det lite tråkigt att sova :c Får försöka att tänka på annat om det går. Det börjar ändå bli dags för kudden nu.. så gonattis! Ha det fint allihopa!

Röd fredag x /

Hej hej hej!

Har redan fått ett "Happy 1maj"-sms, ett "Glad Midsommar"-sms och ett sms som började med "naket går bra!" idag så humöret är sannerligen på topp!

Nu är tanken at tjag ska iväg till stora staden och shoppa lite nödvändigheter och lasta av lite gods på Gitarrgatan. Sedan blir det tårta och kalas i Annikas nya (? nåja) fina (vet ej men förmodar) lägenhet! Fett gött väder iaf, de mer specifika känslorna som kommer fram inom en och andra får diskuteras vid ett senare tillfälle, för nu måste jag nog fan dra. Ha de fint allihop, och snälla be lite för mig för han däruppe att jag slipper krocka med diverse demonstrationståg idag. Jag hatar första maj! Enda bra e att den e röd tänkte jag säga, men det gör ju bara att affärerna e kortare öppna. Fuck röda maj.

Hej tjooo!



     



För lägerbilder hänvisas till
http://speedie.bilddagboken.se.

RSS 2.0