Hellner for husband!

Och resten for president! :D

Gött jobbat!!!

Jeg var in kontinenten

Ny vecka! Gött det, förra var en smärre cirkus. Trevligt var det i alla fall i lördags. Då trotsade vi alla förmaningar och tog tåget till Köpenhamn bittert tidigt. Inte många sovtimmar att knö in natten innan den resan vill jag lova. Och vägen till centralstationen, herregud. Knappt plogat så tidigt på morgonen och inga vagnar gick som dom skulle så vi fick plocka upp en styck medresenär via en inte alltför välkommen omväg innan vi kom fam till Centralen. Men - vi hann!! Och kom dessutom nästan fram i tid till Köpenhamn. När hände det senast..mitt i en snöstorm dessutom? Duktigt av oss hur som helst! :)

I Köpenhamn skulle vi alltså tävla, vi var fem svenskar som åkte ner tillsammans, dessutom mötte vi upp tre till där nere. Hela tävlingen var så stor skillnad från vad man är van vid i Sverige. Kändes som första halvtimmen där nere i hallen (som förresten var mer av formen av en korridor med startblock och stavhoppsbädd än en klassiska friidrottsarena) mest gick åt till att facsineras och förstå att man var där.

Banorna var ändå goa och stämningen skön. Själv är jag nöjd med min insats, trots ett sjukt nervöst 60m-försökslopp som inte direkt blev någe tekniskt fulländat blev det årsbästa med en hundradel. Till finalen putsade jag det ytterligare med tre hundradelar! Det loppet kändes riktigt bra tekniskt dessutom! :) Kanske var det för att arrangörerna laddade på hårt med både ABBA och The Ark när vi sprang in oss innan finalen, haha. Också gött att bli presenterad som Josefine Dahlqvist - Sverige för en gång skull ;)

Jag och tre killar från klubben stannade kvar ett tag i Köpenhamn efter tävlingarna och åt pizza å göttade oss innan det var dags för tåget hem igen. Snacka om att ja var trött när jag kom hem sent på kvällen igen! En riktigt trevlig dag blev det i alla fall, gör gärna om det nästa år igen. Nu dröjer det två veckor innan nästa tävling, den sista för säsongen. Sen lite vila och sedan dags att kötta på med lite uppbyggnad igen innan utesäsongen!! Wiiiieeie. Det kommer bli en bra sommar!

Kram :)Vroom vroom

Nervös. Oh. Nervös. Imorgon tävling igen. Massa bra med. Åsså jag! 60 & 400m. Nu jävlar!!

Politik

Costa Ricas nya president:

Grattis Costa Rica!

Se även: http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.306142-chinchilla-president-i-costa-rica

You've got mail!

Idag har jag skickat elva mail, varav ingen av typen "massmail" eller "copy-paste". Samt varav alla av typen "friidrottsrelaterade".

Jag är förjädra produktiv.


Gött jobbat!

När jag vaknade i morse hade jag lite ont i halsen och en vilopuls förhöjd med ca 20.. Aaaeuh inge bra på en tävlingsdag. Men efter månget velande åkte jag ändå till Friidrottens Hus (lyxen att bo nära).. Jag kunde ju i alla fall åka dit och känna efter på plats tänkte jag.. (60m är ju inte så långt jöh.) Men jag visste nog redan då att det skulle sluta i att jag sprang. Och, ja. Lite dimmigt bakom startblocket, men jag klarade mig förbi mållinjen som tvåa i heatet! Wop wop! Dessutom på nytt årsbästa! :) Sedan en final på det som nästan gick lika bra. Men det finns fortfarande mycket att ta av, vilket ju är bra! :)

Kvällen bjöd på obligatoriska Melodifestivalen. Men aj aj så lamt:O Bara Salem Al Fakir som gjorde mig glad. Han är en bra man. Och låten ett litet mästerverk. Så jatack :)

Nu ska jag dricka ett par kubik vatten (så att förkylningen-eller-vad-det-nu-är försvinner snabbt), och sedan sova många timmar. Imorgon första helt lediga dagen sen...tja jag var väl ledig lite runt jul och nyår? Det ska bli gött ..och välförtjänt!

Puss påt! :)

RSS 2.0