Mitt Idol (eller "Cribs, släng dig i väggen!")

Halvt ledig idag. Man kan säga att jag blivit arbetsbefriad från dagens träningen. Skönt. Nervtrådarna var inte riktigt med mig på träningen igår, så känns okej att vila lite idag. Efter 6h kemiföreläsningar har jag alltså inte haft nåt att göra. (Inte helt sant dock, har tusen saker att ordna inför loppet på söndag, men för enkelhetens skull kan vi förbi se det just nu.) Så vad gör jag istället? Kollar på "Slottsliv" på Tv8 såklart. (Plats för skratt.)

Jag kommer föschutton på mig själv att sitta och le. Jag vet inte vad som gick snett, men här sitter jag alltså och myser av att se Peder Lamm iförd myggjagare och diverse färgglada skjortor (färgen skiftar ungefär i varannan scen) häpna över tyska spegelskåp och vapensköldar från starka mäns släkter. Fint. Slott är ju fina grejer alltså. Man kanske skulle skaffa sig ett. Alternativt bli ingift. Jag får fnura lite på det. Det verkar minst sagt rymligt i alla fall, och att ha en park som trädgård är väl aldrig fel. Väl?

Nästa vecka ska dom till ett slott på Mälarö. Ej missa!

So long småborgare och andra! Vi hörs!

Där finnes visp och gryta

Mitt kök! Bänkskivan laserad och kakaoplanchen uppe. Nya runda bordet på plats sen någon månad tillbaka också :) Wopwop.


Battery charge - up!

Härlig söndag! Vaknade riktigt utvilad för en gångs skull. Ingen träning idag, men med 7 pass i ryggen från resten av veckan känns det ändå i kroppen. Den allra värsta träningsvärken har ändå släppt lite nu, men vaderna är stela. Och axeln, min kära lilla stukade axel är inte van vid allt den har fått göra. Men de e gött, träningen, återigen, såå skönt att vara tillbaka och träna på riktigt igen, this is life! :P

Idag har jag mest tagit det lugnt som sagt, pluggat lite nutrition, fixat CSN-deg och planerat lite silversmide. Nya avsnitt av både Gossip Girl och The Event på TV också, najs! ;) Ibland behöver man sånna här dagar. Så, ett sista *puh* innan nästa vecka köttar på igen. :)

Lite av det jag gjort på sistone förresten:Kramis! :)


Värt varenda öre

Ikväll var jag på "En kväll med Peter Jöback" på Konserthuset. Ah fint var det, den här gången körde han låtar från sina egna album. Ni kanske har hört det förr, men jag gillar karln! Efter konserten fick jag dessutom säga det till honom, på riktigt!! Haha, yes! :)

Överlycklig och med en puls på ca 300.

Det var den helgen. Känns bra. ;) Pöss heeej så länge!

RSS 2.0