Sprang jag ett marathon igår?

För hus i hel-råg vad mina ben känns tunga idag. Samt igår på träningen. Var längesedan kroppen svarade så dåligt på vad man sa te den.. Tydligen ska det mer eller mindre kännas såhär nu säger coach, så det är väl en liten tröst. Lägg på det på att jag sover som ett spädbarn just nu (vaknar fjorton gånger per natt och tar igen mig ett par timmar mitt på dan), så har ni Jossan upp i dagen.

"Jaha okej okej och tack för infon" säger du. Vassego, det var också allt ni får ut av mig idag. Nu ska jag och min oduga till sömnrytm gå och lägga oss.

Natti natti.

Ja tack, helg!

Följande 48h ska jag inte röra en fena. Inte nån av de större i alla fall. Körde ett riktigt tufft pass i förmiddags, shit va gött! Träningen har ju senaste veckorna succesivt blivit mer inriktad på kvalitétslopp, snabbare fart och längre vila. Skönt tycker jag, när den tidiga uppbyggnadsäsongens mölapass byts ut mot vassare lopp i spikskor. Idag skullle vi långkottar däremot köra ett på pappret riktigt mördarpass i mjölksyra - 400m-300m-200m-100m i bra fart och med endast 1min (!!) vila mellan loppen. Nu när man änna blivit van att få vila 25-30min mellan loppen.. :P

Men trots nervositet och diverse svordomar innan start från typ alla löste vi det grymt! Visst, det var bland det jobbigaste passet ever, men ändå e man typ lycklig i varenda skrikande muskel efteråt. Märklig paradox det där... Så, som sagt, fenorna rör vi sparsamt i helgen. Första lör-sön på länge jag är helt ledig också, inga måsten eller konstiga tider att passa för en gångs skull, det ska ja ta till vara på!

Hörs! :)

RSS 2.0