Shark

Haj haj.

Blev en heldag i PVH idag. Självklart gött med den caaaashen det genererar i, men ändå, lång dag juh (: Idag var det inte mkt  att göra, märks att semestern så smått satt igång. Förövrigt fick jag bara ca 3,5h sömn i natt, av olika anledningar :( så jag vart ganska trött åsså. MÄN JA ÄNTA BITTEEER, NÄÄÄE NÄ!! :P

Utmattad och vrålhungrig drog jag till FIH för ungefär en timmes träning. Vad jag hann med? Frivändningar. Endast. :D haha. Imorgon ett försiktigt sprintpass...  OM ett halvår eller så ska jag vara i kanooooooooooonform igen - bannemej! :P Hmm... de e vad man får intala sig själv iaf!

Har flyttat plats på datormusen om ni undrade. Känner hur kontorsskadad man bli av att sitta vid datorn hela dagarna, ont i ena axeln ju :( Så ja tänkte...varför inte flytta på åbäket till andra sidan så jag får ont i andra axeln med?:P Så blir det ju lika jävligt på båda sidorna , det är ju iaf jämt då jö, höhö.. Förövrigt världens bästa förklaring på socialdemokratins grundvärderingar märkte jag nu :D Shit va mitt i prick ;D

Imorgon äre dags för Graham igen. Vet inte alls hur det kommer gå till. Häromdagen va ja så jäääävla sugen på å bara klippa av mig allt till nån himlans kort kalufs :D Men sen ångrade jag mig tror jag. Å sen igen... å igen :P Eh, ni vet... Men liksom, ska man klippa av det eller låta det svalla tills det blir långt och når golvet liksom? Å sen kommer nästa stora världsfråga. När skall det bli mörkt hår igen......? Nä vet ni vad..


 ;) Pöss



Hellre lite skit i hörnen än...

ETT RENT HELVETE


Idag har jag...
  • Chillat sovmorron.
  • Varit inne hela dagen.
  • Städat rummet.
  • Deppat för min konstiga o-friidrotts sommar. VU idag...
  • Upptäckt att min fina nyinköpta klockradio gått sönder.
  • Inte lyckats hitta kvittot till ovannämna klockradion.
  • Varit efterklok och tyckt synd om mig själv.
  • Varit efterklok och tyckt synd om andra. förlåt?
Imorgon ska jag...
  • Kankse träna.
  • Men förmodligen inte...

Hejdå.


Untitled

Idag blev en dag utan att få gjort egentligen något nyttigt, förutom att kankse sova då, för det blev det en del av vill jag lova:P Vaknade sent sent sent av att morsan ringde och skulle fråga nått, minns inte vad, så seg var jag:P Haha, å förresten gjorde jag nåt man verkligen inte borde göra; svara på sms i sömnen!! :P haha, har typ alltid på mobilen även på natten, å de e ju bra liksom, på nått sätt, men inatt asså... ja vetefan. Simon hade iaf skickat mig nått vid fyratiden i natt, som jag lite halvt hade svarat på sisådär en halvtimme senare. Allt som allt hade jag fått 3 sms av honom, varav jag öppnat två och svarat på ett. Men minns jag något av det? NEJ!! haha :D Snacka om att jag fick en knäpp när jag upptäckte det i morse, haha. Å efter jag skickat det sms hade jag fått till svar ungefär "Är du full eller?" haha, så så jävvla smart kan det ju inte ha varit som jag skrev direkt. HAHA :D Nu vet ni hur det kan gå, får se om det blir en repris inatt då...

Förövrigt var gårdagen mkt trevlig. Det blev en midsommar at Emily's place tillsammans med Christopher, Robban, Polly och Annika. Tidsfördriv blev bl a Twister och Singstar - mkt nöje!






Imorgon har jag faktiskt tänkt träna igen. Eller, iaf komma dit och kankse vara ombytt. För nu har det här med friidrotten verkligen spårat ur. Trodde inte det skulle bli så över huvudet taget, iaf inte på ett jävla tag:P Men men.. nu är det så iaf och jag kan klaga och skylla på en person eller vädret eller klubben eller skadan eller motivationen eller träningskompisarna eller vad fan som hellst, för det har då inte varit lite. Men det tjänar egentligen inget till. Jag blir fan deppig utan friidrotten.. man märker det när man är borta från det för mycket. Så nu får jag försöka styra upp det på bästa sätt, förmodligen blir det en ensam fight å det kommer nog inte bli varken lätt eller kul hela tiden..men så får det bli. Till vintern ska jag bokstavligt talat vara på banan igen. Vi kan väl hoppas och hålla några tummar iaf....för det här är INTE roligt :(

/Josefine

En täppa täppt

Hej.

Det är en nästäppt och smått döv Josefine som skriver här. Vaknade imorse av en "allergi" jag inte trodde var möjlig...inte på en regnmulen dag i ett nystädat o-dammigt rum i varje fall.. Men det var kanske inte allergi efter lite funderingar. Det är änna smådumt, är man konstant allergisk från maj till juli varje år tar man ju förgivet att alla symptom à la förkylning är strikt rellaterad till pollen eller pälsiga djur. Idag var nått annat tydligen. Så dagen har mer eller mindre enbart gått åt till att sova, dricka vatten, äta och snora. Yipppiiie!! Sen gör det ju inte saken bättre att man på en hemsida läser följande;

Aktuellt läge:
Under gårdagen steg gräspollenhalten till höga nivåer.

Prognos för perioden ons 18 - tors 19 juni:
Under onsdagen väntar vi höga halter av gräspollen.


Kollar på Sverigematchen nu, zappade precis förbi, haha, 2-0 vafaaan :P Varför bryr jag mig inte ens? E vi inte tillräckligt bra (som vi uppenbarligen inte är) ska vi iaf inte gå till nått himlans slutspel... för dit ska ju dom bästa:P Moahaha.. Så inte mer än rättvist helt enkelt. Tänker jag fel? Men visst, lite synd är det kankse. U know.

För tillfället knapras naturchips och digestivechoklad med ett stort öl-glas vatten...inne på tredje sådana nu. Festligt värre!

Jag hade iaf turen att "slippa" jobba idag, det hade nog varit mindre lämpligt i mitt tillstånd skulle jag tro. Imorgon har jag dock tagit på mig en heldag i VAK-receptionen, dvs självaste huvudkontoret. Så då måste jag vara frisk och kry...och se någorlunda piffig och pigg ut.. Å sen ska man ju ut me Therese på kvällen? Det får man ju inte missa. Så nu blir det några ölglas till..och lite alvedon (samanlagt 6 tabletter av olika di slag idag, allergin, antibiotikan å gud-vet-vad - toooo much O__o )

Hadegötthaj!

Holm. Stock!

En summering av helgen är på sin plats.

För det första var vi grymt nöjda att vi ens kom iväg tillslut, och jag tror att vi båda trodde att nånting måste gå fel.. typ att Blocket-biljetterna visade sig vara falska eller att vi missat något av alla de tretusen tågbyten vi skulle göra. Hemvägen från konserten mitt på natten verkade också oroväckande våldtäckts-benägen. . . Men allt gick bra.. och mer därtill fyfan va naaaejs!! :D

Första natten sov vi hos Therese morfar i Katrineholm, en mysig liten liten håla som mer än väl fungerade som övernattning. Tack snälla morfarn! :) Sedan var det dags för ytterligare några tåg upp till självaste Stockholm. Tror att det är svårt att förstå för er som inte var med hur många fantastiska världsmetrolpoler vi schwishade förbi där i tågkupén.. Det var Töreboda...och det var Flen...och det var Hallsberg...och det var Flemmingsberg...och Eskilstuna. Bara för att nämna några ;) Haha.. Vi var fruktansvärt facinerade.. eller vaaaaa vi det? Visst fanns det roliga människor på dessa tåg också, och priset tar ändå norrländska gubben som skulle till Jokkmokk på Luleå-tåget :) Kommentaren till konduktören är redan klassisk... ^^,

     

    
 Väl i Stockholm gick allt som det skulle.. tja frånsett så gott som allt som hände vid in-/ utcheckningen :D Vi kan ju säga att jag tappade ett och annat, haha. Men det hör till. Vi var egentligen redan försenade, så Molotov och Johnossi hade vi i princip gett upp att få se något av. På vägen dit började det regna en del, och gjorde så lite till och från ungefär fram till Mando började spela, så först blev vi lite deppiga... Ska de va så här heeeela kvällen nu? Vi vile ju ha en "festival" utan gegga - därav valet WTAI liksåm.. Men det gjorde inte sååå mkt med lite regn egentligenh, för vi hade ju våra oerhört snygga orangea EM2006-jackor med oss ;) Grrrr på oss!
 


Trots att man hade koll på några som skulle vara där å härja var det inte många man träffade på ändå. Dom vi tillslut hittade var en Rickard, en Tim och en Tobbe, wop wop (: Bästa bandet för kvällen var nog ändå Hives, fett jävla as-knökat men så braa. Hellacopters också bra, eller som sms:et jag fick av Simon där det bara stod "magiskt".. Jovars, sen är väl inte den gubben direkt opartisk when it comes to Hellacopters, men men.... Mando gött som vanligt... å sen hade vi Foo Fighters, kankse var det för att vi stod hutlöst långt bak i publikhavet, eller kankse för att kylan så smått började tränga sig på, men såå jävvla bra var dom ändå inte...under förväntan tyvärr. men ändå långt över Sahara Hotnights panka framträdande :P Nu vet ni det :D



Tack för en grömme helg vettja - å nu - let's keep in tuch-penna!! :D

Upp med tupp

Jaa, jag vet att ni alla är  mycket bättre än mig och alltid går å upp å börjar jobbet svintidigt, men det känns faktiskt lite när man, som  idag, vaknar då sängbords-klockan fortfarande står på 05:XX.

Började 06:30 idag, slutar 15:00, sedan drar jag in till stan, träffar/möter upp Therese och tar tåget litegranna nordöst ut.  : )

Nu vet ni.

Ja!

Joorå, det blir WTAI trots allt :) Jag och Therese har letat och letat och ringt och bokat och letat och bokat å letat billiga festivalbiljetter, tågbiljetter och övernattningar. Å tillsist hittade vi alltsammans, duktiga oss! :) Blir först en trevlig avstickare till Katrineholm på fredagen, sova där, sedan självaste Stockholm på lördag och söndag, övernattningen den natten fixar vi med fancy hotell ;) Gött!

Å helt plötsligt Simon baah amen jaaaaa ska ju också diit, härmis-apa-Jossan!! :O whöhööööö. Då vet jag en till som skall dit iaf, wop wop. Ere nån annan med - säg till vettja (med risk för att jag ringer och våldgästar i festivalpacket...)

Vi ses!

Ja eller nej eller ja eller nej?? (:



Alltså;

På lördag är det WTAI i Sthlm och det finns Blocket-biljetter kvar. Therese har tjötat på mig och jag börjar tamefan bli sugen. Inte så jääävla dyrt, men ändå.. Jag skulle ju köpa en kamera också.. vill jag leva på existensminimun resten av sommarn? Haha! Beslutsångest. Hade ju varit grymme kul iaf!! :D Jag, Theresem Sthlm, WTAI, mjaaaao.

Ska vi??? :)

4ztudNtR

Det var väldans.

4 studenter i veckan. (Ungefär fyra gånger så många som förra året - skevt.) Trevligt allihop, trots lite olika utformande. Tisdagen bjöd på Jesper och Raz. Jeppe fyllde även år - dubbelgrattis till den guben. Raz fyllde inte år, iaf inte den dagen (är väl drygt 2 månader kvar tills dess.) men det var chill ändå. Onsdagen var Annikas studentpartaj. Dissad på kvällen dessutom - inte fick man följa med på Donners partaj inte, haha. Elakt, haha! :S Fredagen = Sofias student. Jag, mor och far traskade dit. Tänkte slänga upp lite bilder från de olika tillsällningarna här, men det känns överseriöst, så banga det.

Mycket längre recensioner än så får ni inte för tillfället. Det är sent och jag...känner inte fört :P

Idag har jag pratat med en massa nya männsikor. Tänk att det finns så mycket folk man aldrig träffat förr...liksom. Och att vissa av dom rentav kan vara trevliga på köpet. Heja det!

Imorrn kunde jag ha varit i Sävedalen och tävlat. Men blir väl tyvärr inte så, så får underhålla mig ändå på nåt vänster. Torslanda-trakterna förslagsvis. NU - sova!

Godnatt folk

Pool?

Fiol?
Viol?
Sol?
Pool?
Poolen?
Bollen?
Kollen?
Stollen?
Pollen?
Jääävligt jobbig pollen?

Pollen???
Ja, pollen.




Ännu ett lågvattenmärke i min rara blogg.

Fia med knuff, friidrott och handboll

En ganska skön helg. Igår tillbringades kvällen med Robert, Emily, Christopher, Maria å Polly. Blev en del strövandes i stan innan vi tillsist hamnade på själva Flying Barrels och 2-mannalags-fia med knuff-spel :D Jag vågar påstå att Team Jossan/Robert vann... vi ledde iaf stooort innan Christopher förstörde spelet, haha :P

Idag träning på Slottskogsvallen. Skönt som fan. Å varmt som det också. :) Testade baksida - rackarns öm men funkade ändå. Efter ungefär en timmes löpskolnning :P

Nu är det OS-kval på teve. SPÄNNANDEE!! :D (Handboll asså för er som inte visste)
Det för minnena tillbaka till 2000 i Sydney med klassikern "Gurkburk" (låten alltså), himla fin dänga, med Bengan som vokalist, höhö! Minns hur vi lyssnade på den i datorn i klassrummet på mellanstadiet. kan texten än, hehe! Åsså såklaart EM 2002 när vi vann guld. Följde varenda match. Handboll var riktigt kul. Älskade att spela det. Var i samma veva som jag slutade dansen å ville börja nått nytt. Valet stod mellan handboll och friidrott. Resten vet ni. Var till och med i Scandinavium och kikade på Cupvinnarcupfinalen mellan RIK och Ciudad Real...Ciudad vann... men det var kul ändå!

Minns fortfarande sms:et jag fick av Maria precis efter slutsignalen gått i EM-finalen. En del av sms:et löd, mer eller mindre exakt: "Jävla danskar, dom punkta ju Lövet hela matchen, han kom ju inte loss!!". naaaw tider. Matchen ikväll måste vi vinna eller spela oavgjort för att gå till slutspel. Hoppas hoppas!

Handboll på teve - och jag trivs! ^^,

RSS 2.0