Kort

Nu har jag pluggat i hela fyra veckor. Det känns jättebra, så glad att jag kom in! :) Klassen är snäll och skolan najs. Igår var jag på praktik på en barn/ungdomsmottagning ute på Öckerö. Där fick jag vara med dietisten som arbetade där och träffa patienter och läkare m.m. Jättespännande att träffa "riktiga patienter" redan så här tidigt i utbildningen och att få en inblick i hur det faktiskt kan vara.

Skriver mer imorrn vettja. Nu - toksömn! :) (Behövs!)

Pössgonatt!

Sirap i Paris

Haj! Kom nyss hem från skolan. Jag kom ju in på Dietistprogrammet här i Göteborg!! :) Väldigt roligt. Men ser faktiskt mest fram emot att få sätta tänderna i lite "riktiga" kurser igen, typ biokemin och fysiologin. Kanske att man ändå är en liten naturare i botten nånstans. Det är ju inte direkt så att den genen fått utlopp under mina senaste flumplugg-år i alla fall. Men nu så! ;)

Förra helgen var jag och Anna i Paris, bjuder på lite bilder därifrån:


Nu i helgen däremot var det miniträningsläger i Stenungsund för klubbens yngre. I år fick jag äran att vara trestegstränare, kul kul, men aj träningsverk! :D Typ i samband med det satte också höstens uppbygnad igång så smått (nu med långa jogger i skog och rehab), och 4 oktober köttas det på på riktigt igen! Härligt faktiskt!

Vi hörs! Pössen ;)

RSS 2.0