Liselotta

Jag var med mamma på Lotta på Liseberg igår. Det var nog tamebaklänges det mest klämkäcka på länge!! Det var sommarlåtar och schlagermedleyn och vinkande tanter i publiken enough för hela sommaren! Jag hittade Maria i publiken också, även hon ditdragen av hennes mamma. För det är visst så det går till ;)

Foto: Josefine Dahlqvist

Huvud, axlar, knä och... AJ!!!

Hej gott folk!

Senaste dagarna har varit överjävligt mycket att göra. Så mycket att jag inte riktigt vetat vart ja ska ta vägen, men nu är jag i alla fall här. Precis här. Och det går ju rätt bra, förutom att jag har fetap-ont i ryggen/skuldran/axeln/tjurnacken och det suger! Har varit lite spänd å stel i där ett tag, men hey, det trodde jag berodde på en lite för schlapp kudde eller nåt, så jag har bytt några gånger, men nu, i morse då jeddrar bröt stelhelvetet lös. Grät nästan en skvätt av smärta bara när jag skulle ta mig ur sängen och sedan ännu lite till när tröja skulle påklädas. Och så har det fortsatt hela dagen, nu är det lite värre än tidigare. Om jag säger "stelopererad lyktsolpe" så säger det en del om hur jag känner mig just nu.

Så eftersom det inte blivit bättre än efterlyser jag därför några hjälpsamma husmorstips. (Och nej, amputation är ej aktuellt.) Vi undrar ju alla vad som står i Sunes käcka bok till exempel. Ge oss! JAG SKA JU FÖFURREN TÄVLA PÅ LÖRDAG!! Så bot tack ja!


Vem kommer låna mig en stödkrage?

Saker jag redan provat:
Kärringgympa
Träning inkl typ 1h stretching (nu i efterhand gjorde det nog mest illa)
Varmvatten aka lång dusch
Tryck på ömma punkter
Värktabletter av olika dess slag

Seså, tipsa mig nu. Så sover jag lite så länge.

Godnatthejhörsimorrn å puss på det.
Jossan

Road To Barcelona

I söndags var det en Folksam Challenge Gala i Sävedalen, aka !Road To Barcelona 2010", på Vallhamra IP. Jag var med och tävlade (100m) och fotade spektaklet. Men snacka om konkurrens! Hela Sverigeeliten på 100m var där och det krävdes under 12 sek för final! :O Jag gjorde ett mycket bra lopp, bara en hundradel från pers så jag är jättenöjd :) (Dock 2,3m/s.) Även lördagen tävlade jag, fast då var det en helt vanlig dödlig tävling, jag sprang 200m i ett mkt bra lopp :) Nedan lite pix från söndagen:Foto: Josefine Dahlqvist
Förutom det sista...som ju är på mig! ;)


Snart semester!

Mgaah! Hektisk vecka! Nu börjar jag känna av att jag inte fått mycket sömn de senaste tre veckorna. (Har jobbat tidigt men lik förbannat inte lyckats somnat tidigt nån dag..) Och i tisdags var det dags för Kvilles Vårtävling, Kvilles alldles egna seniortävling, som jag varit mycket involverad i i år (Jossan = tävlingsledare). Så de senaste veckorna har många timmmar gått åt till div möten kring det och även skrivit flera PM, raggat och organiserat ca 50 funktionärer, skrivit tidsprogram, gjort och signerat prischeckar och allt annat mellan himmel och jord! Har dock haft hjälp från Ola också vilket såklart har varit guld värt! :) Såhär i efterhand nöjd med årets tävling. Målet är att på lång sikt jobba upp tävlingen till en riktigt bra och konkurrenskraftig seniortävling och det tror jag definitivt kan gå, med lite jobb så! Jämfört med förra året hade vi ca 50 starter och i vissa grenar riktigt bra startfält! Kul kul! :) Inte minst lär man sig jättemycket av att arbeta med ett sånt typ av projekt, vilket jag tror är mkt nyttigt även utanför friidrottssvängen.

Tränade en snabbis idag också, planerade dra hem direkt efter å bara tokdega och sova tidigt, men så blev det inte! Fick istället stanna nästan en timma extra pga dopingkontroll. Idag gjorde dom en oannonserad kontroll på random personer i FriidrottensHus. Och då är det liksom bara att gilla läget. (Gör man det inte, är det samma som att lämna ett positivt prov och avstängning i 2 år, och det vill man inte!) Det var en himla procedur med papper som skulle fyllas i och diverse saker att förseglas och göras i rätt ordning innan det väl var klart. MEN ändå väldigt bra att det görs! Ju mer kontroller som görs, desto mer förtroende för sporten och desto bättre på alla sätt. Åsså kan man bocka av det på listan över saker att ha gjort också. Haha ;)

Nu dags för sova däremot, gnatts gnatt! :)

RSS 2.0