Wernbloom - I love you!

Kl. 13:58:

Sitter av lite lite tid i min myspysiga reception. Har varit här sedan typ 06:20 och skall stänga 15:00. Stundtals är det sjukt mycket att göra här och stundtals...hm, låt oss kalla det "inte ett skvatt att göra" Man liksom bara sitter av lite tid sattsäga.. Nu för ett tag sen var det en sådan, mindre hektisk period. Då kan man till exempelvis underhålla sig med att gå in till vakterna i dörren bredvid och tjöta fruktansvärt mkt strunt å äta fredagsfika eller så sitter man å ugglar framför lilla datorn. Nu sista halvtimmen har jag gjort det sistnämnda. Mest besökta sidorna idag är, förutom de VCC-intranätrellaterade sidorna, följande;

Myspace - musik måste man ju lyssna på
SMHI - fastnade nån kvart och kan numer allt om högtryck, åska, havsis och annat vädermatnyttigt. Jag blir farlig i TP...
Addici lönegojs - lön måste man ju också ha (precis som musiken. . .) :-o

och slutligen...


Pontus Wernblooms blogg - på GP :D:D:D

Moahah, jag älskar den. Att en tillsynes så töntigt fotbolls:ig (fotbollsig - nyt ord?) yngling kan vara så underhållande hade jag svårt att tro. Ja menar, man har ju alltid gläjds och skrattat rått åt hans alltid, lika dumroliga ansiktsuttryck och poser in action.. men det här :) Mwiiiheihei. Läs förfan!! Oavsett hårfärg, klasstillhörighet, skostorlek eller klack-tillhörighet (vi snackar fotbollslag-klack.. )
Mannen
Kl 23:52:

Efter jobbet chillade jag med Raz. Han är knäpp. Käkade thai i nån park, shoppade "finfina" skor ;), letade kamera och annat trevligt. Sen drog vi hem till mig och festade till det ordentligt må jag säga - feskbullar , TALANG 2008 & Oceans Twelve! SÅFT.

Imorgon skall jag sova läääääääääänge. Tlött nu...
Godnatt! :)

Dopparedan

Dagens mål med joggingturen var förutom själva rehabsyftet även havet :D var så gött väder så va ju änna tvungen å titta till hur det hade gått med uppvärmningen av densamme :) Så här gick det till ungefär;

Peta lite med handen i vattnet - varmt!
Doppa en tå
Doppa två
Doppa tio
Traska i till knäna
Gick upp
Slängde av mig iPoden och klockan - nej, inget mer spännande än så...
Plumsa i igen
Doppade - hela mig :)
Plaskade runt ett tag /simmade
Gick upp
Joggade hem igenDet var den förmiddagen. GÖTT (-:Jag bjuder även på en smått galen bild. Tjohopp!Tuesday gone wednesday

Det blev en såndär dag igen, trökig fan. Va hemma å solade mest..vilket ju ifs va gött i sig, blev lite Pang Prego också, trevligt. Grannen hade studentfest - kul för henne, verkligen! Lycklga -89:or ;) Fick mig att tänka tillbaka litegrann på min egen student. Var ganska trevligt om jag minns rätt, massa olika folk at my place , kompisar från friidrotten, gamla barndomsvänner, tränare, föräldrar till kompisar, fastrar å gud-vet-vad.. Å trots att det inte blev varken champagnefrukost eller flak-åkande (å herre vad många gånger ja behövt förklara mig där..) som vanliga studentbarn håller på med, blev det en fin dag :) Trots det hade jag nog inte velat gö det igen..speciellt inte som de e nu.hmm. Jag är bra knepp fan.

Känns som det bara gått utför på sistone, vet inte varför, men så ere. Inte lätt å försöka styra upp det rätt själv heller. Ibland funderar jag lite på varför det blivit så, nåt fel på mig måste det ju vara, synd bara att man aldrig fattat vad det är. Märkligt det där. Gött att veta att man har några riktiga vänner kvar iaf, elle så är jag bara godtrogen där med :P Hm.. Ibland ( får jag för mig att ingen riktig hade saknat mig om jag försvann för en liten tid. Det kanske till och med hade varit skönt, då hade alla sluppit liksåm... Jag har liksom slutat bry mig... på nåt vänster. Det blir så efter ett tag, först e man väldigt "på" allting och håller på, men när det ändå inte blir som man vill eller som man tänkt sig klättrar man in i sitt lilla skal, och stannar där. Antingen ger man sig den på att klara det ändå, på egen hand, eller så skiter man fullsätndigt i det. Blivit lite av varje på senare.

Egentligen borde jag inte ens vara uppe så här sent :P Men somnade några timmar (4) förut, så har inte lyckats bli riktigt tlött ännu.

Å nej, jag vill inte att nån skriver nått käckt bara för att det skall se bra ut, skit hellre i det i sånna fall. Se det här istället som en liten brainstorming bara..nåt måste man ju skriva när man ändå har en blog gliksom, dumt vore det annars :P Nä dax att krypa in i sitt lilla skal igen. Imorgon ere sista dan ledig innan riktiga Volvo-sommaren börjar för min del. Godnatt me er!


Slutligen en liten going låt :) För att lätta uppp stämningen lite om inte annat;)


Gött vare

Stenungsund i helgen. hade litet mini-läger med IF Kville
och deras ungdomsgrupper, bl a den jag är tränare för om
veckorna. Trevligt var det, mkt kul! Vi var ungefär 90 barn och
10 tränare, förutom mig, Emma, Oskar, Linn, Karin,
Bea
, Carro, Jeremy åsså de övriga ordinarie tränarna för
grupperna.

Vädret var sjukt fint och jag lyckades få en finfin bonnebränna dessutom :D (Värr var kankse att denna bränna kom från ett linne...blåvitt sådant.. Kville, mgaaaah. Va tycker man om det nudå? :P) Eftersom dom här grupperna tränar mest inomhus i Björlandahallen, fick vi passa på att göra så mkt utomhus-grenar som möjligt. Jag fick visst huvudansvaret för ...SPJUT :D Å jävvlar va bra det blev, haha. I know spjut säjjer ja te daj! ;) Eh, det funkade iaf, de intet ont anade barnen och deras tränare verkade tro att jag minsann var specialicerad på grenen... så varför inte :P

Vi fick dock dela arenan med ett gäng fotbollsgöbbar. Tog nåra kort på uslingarna...mest för sakens skull. tjalalaaa..! Fler sådana kommer förmodligen att kunna ses här så småningom. Synd bara att lagets snyggast spelare skadade knät och stapplade ut efter typ intemångaminuteralls :P Haha. Rackarns.


       

Stället där vi åt och där övernattningen var var på Stenungsön, någon kilometer bort. Hade mkt starka aningar att det skulle vara på exakt samma ställe som vi hade vårat klass-läger i 6:an, å...japp såklart var det det!! Haha, lite kul ändå, massa små minnen kom tillbaka. Maria, u remeber?? ;) Vissa barn tvingade vi att jogga dit, medan de flesta tränarna och några barn åkt ebil. Jag Oggy och ett stackars barn kapade Mats bil, tog ifs ett tag innan vi hittade dit, åkte ut på Tjörn å vevade lite innan vi hittade tillbaka haha. Skyller dock allt på Oggy ;)

Det hela var en trevlig vistelse, trots bonnebränna, delad arena och fruktansvärt mycket pollenallergi. Yihooo :)

Hacke Hackspett o.o

Jag har fått ett litet hack... på nesan  :o

Nu har de....fooortsatt!!? :P

Hej!

Sitter och kollar andra deltävlingen, ESC. ;) grrr. jag trivs. haha :D
Har en äpple-sockerkaka i ugnen med, mums gott, snart eren klar!!

Helt okey jobb-dag idag. Vi hade stadsbesök idag också, svenska knugen och grekiska människor var där. Festligt värre.

Har förresten nästan bestämt mig för objektiv nu. Sigmas 17-70. För, Canons kitobjektiv verkade, efter lite research, CRAP!! :S Ska klämma och känna på det i helgen hade jag tänkt, mwihihii :) Så nu skall jag bara hitta billigaste priset för =D-huset. Wop wop! Fått sålt min lilla 350D också, snälla Ullis i PV-porten på Volvov änna :) Fast väntar tills jag har köpt den nya..

Tränade idag iaf. Lite sprint blev det. Innan baklåret skrek till. FAAN >__< Jobbigt. Så jag avbröt...hmmm. Nu ska ja inte ens tänka på att springa på ett tag. Bara massage, rehab och ev. laser fofan. Så kankse man kan va fit-for-fight för lite tävlingar i slutet av sommarn... Riktigt skönt väder var det idag ändå, får glädjas för det istället!

Imorrn får vi ser vad som händer, jobb till halv två först skare bli iaf.

Puss på ^^,

Nu har de bööörjat

Sitter å kollar på ESC nu, haha inte mycket å hänga i julgran vill jag lova :P
En, max två, kanske tre låtar jag någonsin kan tänka mig att lyssna på igen. Wöhöö.

Bäst är kommentator Luuk.


Yipppie?

Tråkigaste veckan ever.

    Imorrn börjar en ny.. yipppie?

EOS AF EF-S IS USM

Första gången på typ 6 år jag inte var nått som hellst involverad i Göteborgsvarvet. Var istället hemma och gjorde o-nytta. Inte ens varmt nog att vara utomhus, så jag bosatte mig inomhus dagen till ära.

image46Mesta tiden gick ändå åt till att surfa runt på nätet efter normalzoom-objektiv.  Funderar på att byta upp mig i systemkameraträsket. 350D kan bli 40D inom en snar framtid. Därför undrar jag om det finns någon som kan vara intresserad att köpa min 350D med normalzoomobjektiv, batterigrepp och lite smått och gott annat...? Hör runt i bekantskapskretsen vettja! :)

Just nu står det nog mellan en Canon- och en Sigma-glugg. Vad borde man prioritera? Canons IS och USM eller Sigmas f/2.8? Sigmas efter totalen ca en tusing dyrare dock. Blir en del cashback på Canon-prylarna... (Dvs köper du enbart gluggarna går Canons 17-85mm på minst 3000:- mer än Sigmas 17-70-glugg).

Lite teknisk fotonerd-data blev det...men ändå, sånt man borde kika på änna :P Vilket tycker du ? (-:


På bilden 40D Hus + Canon 17-85mm glugg

Jöst anodder frajdäj

Var det nåt jag gjorde som var dumt lr? : /
Förrestän, om en vecka åker jag till Stengungsund.


       Och om några timmar blir det jobb-fest på Rondo, usch...

BÖK

Så trökigt . Änna försökt ett bra tag å räta upp mej, men verkar rätt bökigt. Så här ere:

Gått runt alldeles för länge å varit onödigt nere. Jaopp, jag som alltid brukar peppa skiten ur vänner och ovänner när dom är detsamma, för depp ska man ju inte va, bla bla bla :P

Whatever, vet inte varför egentligen. Eller jo, lite kankse... men ändå, åsså vart för mkt småsaker ett tag nu. Tänker man efter (vilket jag ifs gör alldeles för mkt) borde jag fan va top of the topitoptops nu. Det är sommar. Jag har fått jobb. Jag har ledig vecka nu. Jag kom inte sist idag på minigolfen. Jag har sååålbrend mage. Utbildningen jag sökt till hösten kommer jag, om inte GU går i konkurs under sommarn, utan probs in på. Åsså slipper jag t o m "funktionera" på GBG-varvet iår - toppen!! :P

Men det vart mkt jobbigt med friidrotten, folk omkring mig, vissa knäppa kompisar, jobbiga "krämpor", å planerade rooooliga saker som skitit sig mest hela våren. Har fruktansvärt svårt att hitta ens nått att se fram emot.. eller för den delen glädjas för, allt man försökt har ju ändå gått åt helvete:P Jävvla fasoner... Haha, jag skrattar ändå åt det jag själv skrivit här, det får ni också göra om ni vill...btw :P Braaa så.?! Aiiight, tack å hej.

Så...nu ska jag sluta med det - att försöka..? Eller nä ja vet inte... men tänker ligga jääävligt lågt med allt och alla e på tiden nu iaf.Ta hand om varandra, hej hejs!
/Josefine "Mig går det ingen nöd på" Dahlqvist

(La gött att det är ESC snart iaf, å andra sidan kommer vi la sist där i år ändå bara för det, haha...)

Sååååå nära O__o

Dagen började bra, fick en fet dipp mitt på när inget gick som det skulle sen rätade den änna ut sig framåt kvällen.
Var såååååååååååååååååå nära å persa i frivändningar idag, fett oschysst å inte fixa det då. Julia också, baaah. Jaja, vi höll modet uppe trots allt, haha :D

Orkar inte kladda ner en massa ointressant känslodravvel idag, så det får räcka sådär änna. Perfecto!

Förresten, kolla va blond jag är. tjalalalaa. Å trött, haha se bara :P
image45

Med dom orden, och gudomligt vackra *hrrm hrrm* bilderna, säger jag godnatt för idag.
So long ;)

Som en balkanballad i innehåll ungefär...

Herregud vad varmt det är. Här inne asså, i rummet. Har ändå haft öppet fönstret hela dan å puttat in en massa "kall" luft, men nääe. Förresten kom jag på att myggor gärna flyger in den vägen, hade en rackare här inne förut.. (förintades dock snabbt... 8-) moahaha )

Dagen har i princip bara bestått utav träning ...och allt däromkring. Jävligt segt faktiskt. Motivationen är i botten. För det mesta faktiskt, baaah. Å vafan ska hända i höst liksom? Pallar man plugg? Eller "nåt annat"? Eller ingenting? Kommer alla plugg-sökande-kompisar-i-andra-städer försvinna å flytta iväg dom också? Varför fattar jag aldrig nåt? Å varför är det jag faktiskt fattar, sånt jag egentligen inte vill fatta? Blir det ingen Europatåglufffaständåinteluffresa nu då? Å tillsist, varför fattar jag inte att det bara blir varmare om man har strumpor på?:O AV , ska dom!!! På stört. Stora frågor...små små svar (som likt en exponentiell kurva går mot..noll).

Helt ledig i veckan nu ett tag iaf. Är jag värd tycker jag ;) hihi. Veckan ser ut som följer (exkl träningar, dä blir för mkt text då...)
Imorrn: vakant.
Tisdag: se ovan.
Onsdag: Björlanda-leka-tränare en ytterst kort kvälls-stund.
Torsdag: kanske snuths (nej, det är inte träning - det är tortyr...) + kanske GAS?
Fredag: någon form av "Gratis-mat-och-dryck-på-Rondo-jobb-partaj"
Lördag: GBG-varvet...vilket jag nog ändå inte kommer följa, förresten.
Söndag: vakant.

Med resrvation för ändringar. och uppdateringar allt eftersom...


Och när vi ändå är inne på att klaga kan jag få avslöja en av de sämsta(!!!) låtarna just nu; 4minuites med Madonna å han Timberläjk. Jag får typ....grönlila fräknar på hälarna, så dålig är den. O__o Den spelas ju heeeela tiden med. Överallt och varsomhellst, till och med i käresta Pang Prego.... Huvvaligen.


För förtydligande:
1.
Tro INTE att jag klagar på värmen i sig.. nejje, de e grymt götti med lite sommar, whihii. Heja ! ^^,
2. Nej, det där jag sa om fräknarna...var fruktansvärt påhittat. Vafaaan liksom!?
3. Imorgon eller nästa vecka kankse det kommer ett roligare inlägg. Don't miss!

Ordvitsarnas afton

Första riktiga 3,5h-passet på Volvo idag. Lagom långt tycker jag.

Snabbis-träning. Fyfan va trist det var.

Grill vid Delsjön med Polly, Krycki, Dompan och Robban. Trevligt faaan. Jävvlar vad mycket lama ordvitsar det blir med dom asså. Jag och Ms Domp e galna fan. Haha. Sen så matade vi vattnet också. Uppskattat tror jag.

Lite nostalgi...

Rufsig vovve

Fick en liten sovmorgon idag, sedan in till Graham. Blev rå-blondt idag. Frisyren som en liten rufsig hund typ.. tihä.

Jobb.

Halvdan träning med Raz...som vanligt tänkte ja säga. Ingen Marc. Ingen motivation. Mest tjöt och lite quality-time, haha.

Längtar till helgen... Grymt mkt!

Puss
Just det, ja.. Kan man hitta lite rugby-foton från i lördags på min bilddagbok, undrar ni? Svaret är japp. Och adressen;  speedie.bilddagboken.se.

I ESC-tider

Hög tid att börja ladda upp inför årets Eurovision Song Contest vettja! Även om  tävlingen inte är riktigt som förr (och med förr...menar jag verkligen "förr..se själva nedan) har den ändå en löjligt stor plats i hjärtat. Så nu när  det bara är veckor kvar sitter några blogginlägg som det här på sin plats. Förmodar nämnligen att mina kära läsare har alldeles för lite vetskap om detta fenomen ;)  Lyssna, upplyses och njut!

Börjar med allas vår Cliff Richard:


Man kan ju undra vem Austin Powers inspirerades av.... ;)


För den okunnige; Englands ESC-tvåa -68 efter Spanien.

Bäst idag: massage!

Dunk dunk..dunk. Huvet. >__<

Haft ont i hövvet i princip konstant sedan två-tiden. Har fått i mig alldeles för lite mat och sömnen inatt var ju inte tok-lång direkt.. Började jöh 6:30 idag :O Sheeet, det är inte den Jossan ni trodde ni kände kan jag lova. haha :D

Idag var jag i PV-portens reception.. stor skillnad från flashiga VAK ska ni veta, men funkar å va i nån gång då och då. Blev rätt mycket chill med vakterna i deras lilla bås ifs, de e ju bra, haha. Herregud, dom är ju galna :D Näämen softa typer fan. Kl 15:00 fick jag sluta för dagen, tidigt värre.

Sedan drog jag till Rambergsvallen och körde ett litet sprintpass änna. Hade hela arenan för mig själv, trivdes så jävla bra, haha! Det var varmt som satan (=dvs yttepyttelite kläder =dvs friidrottssomrigt =dvs gött), och vad man än kan säga om min fd Kville-tid så måste den ha satt lite bra spår för när jag sprang runt där på vallen kändes det härligt på något sätt. Passet gick, under omständigheterna, bra.

Skyndade därefter vidare till Stefan för lite knådning. HERREJÄVLAR. Ont gjorde det. Men nyttigt som fanken. Blir te å återkomma om nån vecka. Wop!

Sen va ja så trött å hungrig å ont i huvet å hungrig så ja-vet-inte-vaaad. Hade nån fått för sig att göra nåt dumt mot mig då hade jag inte varit jordens sötaste människa tillbaka änna. Energi behövdes. Jag kunde tänka mig vad som hellst; socker, fett eller atomklyvning, whatever. Blev lite blandat. Gottimums.

Ha de fint, imorrn har jag "sovmorgon" (börjar 7:45).
Pöss på er!


Dagens iländare

Det är på tok för lite sylt i  image44

Innemysardag

image43Riktig jävla innemysardag idag. Änna gött å se å höra regnet hålla på ute när man själv är i tryggt och o-regnigt förvar inomhus :) Dagen har påminnt lite om en sån där sommardag då det regnar smått men man ändå är ute..å bara leker och umgås, fan soft! På sommaren skiter man typ fullständigt i vad det är för väder eller vad klockan är ju.. sjukt gött.

Hmm... inte tränat på snart en vecka. Å innan dess bara två gånger på den veckan. Börjar faktiskt bli lite tråkigt nu... Nu känns inte ens låret så bökigt som i söndags, men de klart...har ju vilat som en toook. Ska förmodligen träffa massören a.k.a. Stefan i början på nästa vecka så vi får nån ordning på det hela. Sen blir jag fit-for-fight igen....tamefan!!


På temat somriga, regniga men sjukt sköna sommardagar, en låt!
Sjukt go, trots lite väl mkt grönsvart här och där... ;)

Håkan - Gårdakvarnar och skit

RSS 2.0