Tur i oturen. Fast tvärtom?

Så. Nu har jag lugnat ner mig. Tävlade idag, hade en bra känslan i benen, så jag hoppades kunna få ut det i löpningen också. Det är ofta en annan sak när man väl står där i blocken. För sekunden efter starskottet har gått har man glömt allt vad man skulle göra och hur man skulle göra det. Men det kändes bra idag.

Det tråkiga var att jag reagerade på tjejen på banan bredvid mig som rycker till en halvsekund innan startskottet, man gör det. Och enligt alla regelböcker borde startern fixat oss en omstart eller ge tjejstackarn en varning. Men nej. Så startskottet gick iväg, med mig typ bakåtlutad i blocken. Så när dom andra förflyttat sig 1,5m framåt, var det dags för mig att börja röra mig. Ja va skitförbannad, haha. Redan där i loppet. Och jag minns inte så mycket av det mer än att ja skrek till ett litet "FAN" när jag korsade mållinjen. Och att jag hörde speakern säga att jag vann! :P Galet på många sätt.

Så nu är jag mest besviken eftersom jag kände att jag inte gav allt. Men om ett tag kommer jag säkert vara nöjd med prestationen ändå eftersom jag:
1) Faktiskt vann loppet! :) (Om det var jävlaranamar eller bara skills som avgjorde vet jag inte nu..)
2) Fick ytterligare 2 lopp att lägga ner i erfarenhetslådan.

Jaja. Nu glömmer vi det här. Nya tag! Imorgon är det träning igen.
Vi hörs!

Bara sport

Nä, jag kostar inte på mig någon fancy inledning idag.

Idag var det änna dags för ett stycke träningspass. Jag skriver om det här för att det under den här perioden inte ens är säkert att jag tränar alla dagar i veckan.. (Bara så att ni hänger med va) Nu kör vi typ bara 4 pass + tävling. Helt klart härligt att vara inne i tävlingssäsong igen! Alltid goare och lite lättare träning då med mer fokus på teknik och kvalitét. Idag umgicks vi dock mest med styrkerummet. Persade i djupa knäböj bl a, de va sköj...och oförskämt lätt :D 90kg.

Sköj är också att Handbolls-EM dragit igång. Ikväll var det dags för Sverige - Polen. Synd att vi tappade matchen. Men jag (och mina grannar ovanför som skrek glatt och gjorde ljud i golvet) tyckte ändå det var sevärt. Bra sport det där. Lika så herrarnas konståkning. Jag behöver inte säga det fler än en, ibland två gånger för att hotas få en liten töntstämpeldyna intryckt i pannan, men oj va de e ballt att se dom! Imorgon körs finalen (EM även där) vilken sänds på svt-play på eftermiddagen/kvällen. I will be bänked som man säger. Och efter det kommer säkerligen flera superlativ från mig. Om dem alltså. Till er. På bloggen.

So long! :)

Ganska trött och lite hes

Hemma i Göteborg igen då! Jag var ju i Borås och höll, tillsammans med ca 10 andra ledare, i ett träningsläger för 120 ungdomar (13-14år) från hela västsverige. Lördagen handlade om grenträning och söndagen om styrka och stafetter/lek. Maten var goood och människorna sköna, så jag är mycket nöjd med helgen :)

Nu ska jag passa på att vara riktigt ledig i veckan innan skolan börjar igen på tisdag. En fetingbok inköpt och CSN-kuvertet nästan postat. Jäy, snart ska här pluggas! :)

Snött e gött (ganska bra rim)

Jag älskar det här vädret! :) Äntligen fick man lite snö och vinter. Att det är många minusgrader stör inte mig, det är mest trevligt! På med en mössa om ni fryser vettja! Skönt att se att det ska hålla i sig ett tag framöver med, wiiiiiiee! :D

Så här ser det ut på landet ungefär nu (för en vecka sen ca, sen dess har det kommit mer snö..)


Mamma och pappa är där nu och jag längtar dit jag med! Hur mysigt som hellst ju :) Att sitta framför öppna spisen och värma de stelfrusna tårna efter en lååång promenix längs sjön eller att kolla på när domherrarna käkar upp det man lagt ut på altanräcket. (i första hand fågelmat altså, börjar dom äta på utemöblerna e dom illa ute! Svårsmält..) Får se om det blir nån tripp för mig dit innan snön hinner smälta dock.. Vi har ju den här himla friidrotten som håller mig kvar i Göteborg några veckor framöver..

Imorgon åker jag till Borås där jag ska hålla i sprintträningen på ett läger för västsvenska ungdomar (Runt hundra är anmälda totalt - kul!) Lägret är hela helgen så det blir hotelfrukost å hela paketet! Naajs! :)

Godnatt nu! :)


56 påsar kattsand

En helt sjuk dag bestående av 8h inventering på Willy:s med friidrotten (Vi var bara 9st, så det tog tiiiid). Fyfan. Nyss hemkommen, hungrig som satan för allt vi fick att äta var två korvar. Böbb. Aldrig mer. Men fick lite money iaf, de e ju gött.

Kollar lite live-konsert med Placebo innan jag somnar. Bra skit!

RSS 2.0